www.daciaclub.ro un nou PARTID!, Am putea guverna tara?
![]() ![]() ![]() |
www.daciaclub.ro un nou PARTID!, Am putea guverna tara?
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
![]() ![]() xcss la Sanatate, si FC la aparare Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bulan @ 11 Nov 2007, 17:21) FyreChief ministru de interne si tot asa. Hai sictir! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
SICTÍR, interj. (Arg.; în expr.) Hai sictir! = pleacã! marº de aici! ºterge-o!; A da cu sictir = a sictiri. – Din tc. siktir.
Asta e ungur, fratilor! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
folosirea lui hai sictir...arata un grad de civilizatie
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da draga asa este ... nu sunt la fel de civilizat ca tine.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sanatata... invatamant... da' ceva mai banos n-aveti?...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Finante nu vrea nimeni, madam vijelie cica BAGA-TE MA ACOLO, NU VEZI CA FACEM NUNTA LA BAIAT SI ISARESCU E TOT ACOLO?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
constat ca unii de aici au frustrari mari in continuare
sa ajungi sa faci comentarii .....sa le zic deplasate,intr-un topic in care lumea se amuza,arata o mare frustrare,o copilarie nefericita sau o mare doza de rautate impanata cu multa prostie cum spuneam ...depinde de educatie hia sictir explica totul o seara buna! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 11 Nov 2007, 18:25 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu administrez vinu fiert
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Se ascute lupta de clasa!Cine nu e cu noi e impotriva noastra!!!Vom deschide inchizitia!Eu as vrea un post de calau la celula de vivisectii.Oare sa am material didactic din fostele guvernari???
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
Asa, nea bulan si sa nu uiti sa-ti schimbi nickul din "bulan" in "Torquemada"
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Si sa nu te puna necuratul sa interzici bautura, ca matale vei arde primul pe rug
![]() This post has been edited by vijelie: 11 Nov 2007, 18:32 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 11 Nov 2007, 19:22) constat ca unii de aici au frustrari mari in continuare sa ajungi sa faci comentarii .....sa le zic deplasate,intr-un topic in care lumea se amuza,arata o mare frustrare,o copilarie nefericita sau o mare doza de rautate impanata cu multa prostie Mah, daca tu nu esti in stare sa te prinzi ca a fost o gluma, io ce pot sa mai zic. Daca eu nu sunt civilizat, tu cum esti? Eu nici macar nu ti-am adresat nici un cuvant, doar tu te-ai simtit. QUOTE(ady77 @ 11 Nov 2007, 19:32) Ironick esti in opozitie A fost o gluma subtila ... trebuie sa existe si asa ceva. Am incercat sa dezbin membrii partidului.This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2007, 20:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Una dintre promisiunile partidului nostru este ca vom desfiinta accizele pentru bauturile alcoolice!Iar poezia lui Francois Vyan(sau cum s-a scri)"Crasmarii care toarna apa in vin" va avea caracter de regulament de aplicare a codului penal.
Chiar asa poate cineva sa o posteze aici?E tradusa in limba romana de Romulus Vulpescu. |
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
Sa fim uniti !
Sa inteleg ca platforma ideologica a Partidului se va scrie in localul "Congo" ando Ferentari ? This post has been edited by vijelie: 11 Nov 2007, 18:53 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Asta ?
De junghi sa aiba parte si de lance De bata noduroasa si de spada De zdravan, de carlig de cange, De ghiont cu ghioaga-n ghinturi ferecata De sulita, de sageata, De furca, de tapina, de baltag, De furci pandind la colturi de drumeag Sa-i hacuie, sa-i jefuie de punga, Sa-i spintece, in inima sa-i impunga, La beregati sa-i sangere putin, In beciuri de gheena sa ajunga Crasmari care toarna apa-n vin ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
De junghi sa aiba parte si de lance
De bata noduroasa si spada De ghioaga cu ghioage-n ghinturi ferecate De sulita calita de sageata De palos zdravan, de carlig, de cange De furca, de tapina, de baltag De furci pandind la colturi de drumeag Sa-i hacuie, sa-i jefuie de punga Sa-i spintece, in inimi sa-i impunga La beregati sa-i sangere putin In beciuri de gheena sa ajunga Crasmarii care toarna apa-n vin! 11 Nov 2007, 18:57: Dreq... This post has been edited by xcss: 11 Nov 2007, 18:57 |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Asta e... ce minuni face gugalu' in ziua de azi...
P.S. Vijelie beleste ochii mai sus... Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu am luat-o de pe Google.
Am o poza cu o placa de la Cramele lui Decebal pe care e scrisa poezia asta. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
Si-ai scris-o asa repede... da...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Vezi ca Remes a primit palinca nu vin
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A si recitat-o in timp ce-o scria, am auzit eu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
xcss |
![]()
|
Si berea-i buna, in lipsa de altceva... dar sa revenim la topic. Propunerea de cod penal mi se pare absolut justa si sustenabila.
This post has been edited by xcss: 11 Nov 2007, 19:03 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:27 |