Deblocarea Capitalei costă 10 miliarde de euro, Lucrările de fluidizare a traficului necesită 15 an
![]() ![]() ![]() |
Deblocarea Capitalei costă 10 miliarde de euro, Lucrările de fluidizare a traficului necesită 15 an
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
solutia pentru un trafic foarte bine fluidizat = sa circulam numai in week-end
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Si sa eliminam masinile,asa asa evu mediu,peste tot fac sosele mai largi and shit sa fie bine,la noi se cere sa nu se mai foloseasca masinile. Hmm ne intoarcem la comunism
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE solutia pentru un trafic foarte bine fluidizat = sa circulam numai in week-end Nu prea cred, mai degraba hai sa mai asteptam vreo 3 ore, pana se intorc oamenii din provincie. Bag mana in foc ca iar se blocheaza Colentina, Militariul si Baneasa. Si totusi e weekend.Mai corect cred ca era" hai sa circulam numai duminica dimineata, cand tot romanul doarme pana tarziu". |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pana la urma, mai bine mergeti pe jos, mai faceti si putin sport.....
am vazut ca aveti mijloacele de trasmport arhipline...si vara e iadul pe pamant.....nu stiu cum or sa descurajeze pe cineva sa nu foloseasca amsina si safoloseasca RATB-ul.... singurul mijloc de transport care va avea un viitor in bucuresti va fi metroul(si poate tramvaiul...)...ratb-ul o sa aiba un sfarsit tragic se ingramadesc in autobuze(si in cta la fel) toti pensionarii care nu au ce face acasa....si colac peste pupaza, au nesimtirea sa mai si ceara locul.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
doar realitate...adica...am pati-to personal sa imi zica un pensionar.....merg si eu sa ma plimb cu autobuzul dar n-am loc sa stau jos.... si eu sa stau in picioare, sa se ingramadeasca toti(mediu prielnic pentru hoti) ca sa se plimbe unii care n-au ce face acasa.....poate ca oi fi si eu obosit, ma doare un picior, o mana, mi-e rau......si am motiv sa stau jos....
|
--------------------
Dacia
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Avand in vedere ca in curand voi termina definitiv cu TIR-ul am de gand sa vand laureat-ul + si sa imi cumpar o bunaciune.Garantat voi merge la serviciu doar cu tramvaiul!Ma jur!Cu bunaciunea voi iesi doar la plimbari in week-end si in special in Bulgaria ca sunt drumurile pustii sa pot savura astfel plimbarile nu sa ma tarasc in coloane fara de sfarsit.
|
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(cristitranca @ 18 Nov 2007, 20:16) ia vino tu la ora 17 18 in metro sa vezi ce fel e ![]() Ps si pe mine ma enercveaza pensionari care au gratis si fac radacini in scaunele autobuzelor,si se inghesuie si tipa la noi tinerica ca nu vezi ce nesimtit esti,pe vremea mea tineretu respecta batranetea ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
brigada_diverse |
![]()
|
eu am fost cu metruol doar dimineata intr 5 si 9 sau seara, dupa ora 20
![]() |
--------------------
Dacia
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 18 Nov 2007, 20:45) Am avut biroul la vechiul loc de munca la parterul unui bloc de garsoniere de pensionari. Sa vezi nene ce plin era spatiul verde in fata blocului de borcane si de pungi de gunoi... ![]() Asa ca...batranetul din ziua de azi... Oricum, bostorogii n-au ce cauta la 7 dimineata in autobuz, chiar si cei ce se duceau ca turisti in alte tari (mai spalate, evident), erau sfatuiti sa foloseasca transportul in comun in afara orelor de varf, pentru a nu supraaglomera inutil mijloacele de transport. A, si bunicul meu (dumnezeu sa-l ierte), cat a fost pensionar, a avut abonament la autobuz PLATIT si n-a mai facut gat ca de ce nu e gratis. Dar nu se ducea de la 7 dimineata cu autobuzul, ca nu se grabea nicaieri si n-avea rost sa se inghesuie. Mai am si acum acasa tichetele de abonament pe vreo 10 ani, de prin 90 incoace, chiar urmaream cum s-a modificat tariful in ani. La fel a avut abonament pe autobuz si pe tramvai si pe vremuri, desi era inginer la Insula Mare a Brailei si avea masina (in anii 60-70), dar o tinea in garaj. Si pe atunci nu era consumul o problema, mai ales ca facea cam 10-11 mii de km anual doar din mers in week-end-uri. This post has been edited by Laurentziu83: 18 Nov 2007, 21:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Domnilor colegi eu propun mai inainte sa se respecte culoarea galbena a semaforului pentru a nu se bloca intersectiile, lucru constatat chir si in cazul cand semaforul lucreaza pe culoare galbena sa se respecte proritatea de dreapta a drumului principal
Cu salutari sa auzim numai de bine PS toate planurile sunt necesare dar sunt in stare de proiect. Lucrarile actuale din bucuresti sunt foarte necesare dar sau suprapus ca timp si au creieat un haos ca urmare a lipsei unor variante de fuga, de ocolire a lucrarilor |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cat e de necesar sa schimbi un covor asfaltic de 10 cm cu unul de 5?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 18 Nov 2007, 19:45) asta voiam sa zic si eu. Si io urlam ca din gura de sarpe ca ce bine e cu metroul, pana cand am avut masina 2 saptamani in service si chiar am mers cu el. E de-a dreptul amuzant sa vezi un peron absolut plin de oameni, nici macar un coltisor in fundul peronului, liber. La fel de amuzant e sa-ti ia 10 minute sa iesi de pe peron intr-o mare de oameni care se deplaseaza la unison. Daca cumva nu-ti sincronizezi pasul cu cei de langa tine, ai toate sansele ca in cel mai fericit caz sa-ti iei o caruta de injuraturi ! Si cu tramvaiele: sa mai cumpere tramvaie, mai ales pe linia lui 41 unde vine un tramvai la 30 de secunde si totusi statia Tricodava (a 3-a de la capat) e ultima la care ai sanse cat de cat reale sa incapi in conserva ! Unde dreaq or mai incapea tramvaie pe linia aia ca io nu stiu ! Mai bine in masina chiar daca-i blocat tot si fac 2 ore pana la munca! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca era ironic
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unde era ironik?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(bulan @ 17 Nov 2007, 13:07) Mai bine cu alea 10 miliarde de euro ar muta capitala tarii la Deva ca sa mai sufere si altii!Bucurestiul s-ar aerisi la toate capitolele de a doua zi! Nu e vorba de mutarea capitalei intr-un loc sau altul. Ci ar trebui incurajate companiile multinationale care vin in Romania si au nevoie de multi angajati sa isi construiasca birouri si in alte orase. Nu au nici un avantaj in Bucuresti. Metrul patrat este foarte scump (daca vrei sa construiesti ceva), de inchiriat o cladire de birouri este iar foarte scump, traficul este infernal si toata lumea se plange etc. Pe cand in alte orase ar ridica cat de cat nivelul salariilor, ar crea locuri de munca si in orasul respectiv dar si pentru oamenii din zonele apropiate (judetele invecinate) etc. Nu inteleg de ce toata lumea vine sa investeasca in Bucuresti cand toti se plang de conditiile din capitala. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 19 Nov 2007, 12:14) Si io urlam ca din gura de sarpe ca ce bine e cu metroul, pana cand am avut masina 2 saptamani in service si chiar am mers cu el. E de-a dreptul amuzant sa vezi un peron absolut plin de oameni, nici macar un coltisor in fundul peronului, liber. La fel de amuzant e sa-ti ia 10 minute sa iesi de pe peron intr-o mare de oameni care se deplaseaza la unison. Daca cumva nu-ti sincronizezi pasul cu cei de langa tine, ai toate sansele ca in cel mai fericit caz sa-ti iei o caruta de injuraturi ! Bingo! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
QUOTE(ATM @ 18 Nov 2007, 03:11) 1. pe unde se preconizeaza aceasta introducere? 2. cum ajuta ea la fluidizarea traficului, atat timp cat nu o coroborezi cu alte mijloace de a-i atrage pe oameni in autobuze? Pai iti zic eu. Cum s-a fluidizat pe Elisabeta. Adica banda 1 este pentru autobuze, dar parcheaza pe ea smecherii care au treaba in zona. Si autobuzul ajunge invariabil pe 2. Dintr-un bulevard cu 4 benzi (3 pe un sens, inclusiv cea de autobuz, plus una pentru autobuze in sens invers) s-a ajuns ca se circule claie peste gramada, masini cu autobuze doar pe doua. Legat de pensionari, fara rautate, ar trebui ca gratuitatea sa fie valabila doar in week-end si intre orele din saptamana care nu sunt ore de varf. Cand eram in liceu, era asa de misto la 7:30 dimineata sa te bati pe un loc pe scara cu toate babele care coborau din berceni sa-si ia oua mai ieftine cu 100 de lei de la unirea ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum a mai spus cineva in topicul asta, ar trebui sa se lucreze non stop la infrastructura. Sa angajeze mai multi muncitori si cu ocazia asta ar rezolva o parte din problema locurilor de munca.
@Ov: Eu nu inteleg de ce unii merg la metrou de parca s-ar plimba cu cainele prin parc. Nu zic sa alerge, dar macar sa grabeasca pasul. Sunt cazuri la victoriei, cand pierd de doua ori metroul pana traversez pe partea cealalta. Si asta numai din cauza mocaitilor care merita un sut in c*r ca sa se miste mai repede |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Nov 2007, 14:58) Nu e greu sa legiferezi o serie de reguli, treaba e cum le aplici intr-o tara unde chiar si politistul e roman? ![]() Eu zic sa importam politisti nemti sau austrieci, si sa nu-i invatam deloc limba romana, ca daca au invatat cuvantul spaga s-a dus dracu' toata treaba ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 19 Nov 2007, 12:27) Nu e vorba de mutarea capitalei intr-un loc sau altul. Ci ar trebui incurajate companiile multinationale care vin in Romania si au nevoie de multi angajati sa isi construiasca birouri si in alte orase. Nu au nici un avantaj in Bucuresti. Metrul patrat este foarte scump (daca vrei sa construiesti ceva), de inchiriat o cladire de birouri este iar foarte scump, traficul este infernal si toata lumea se plange etc. Pe cand in alte orase ar ridica cat de cat nivelul salariilor, ar crea locuri de munca si in orasul respectiv dar si pentru oamenii din zonele apropiate (judetele invecinate) etc. Nu inteleg de ce toata lumea vine sa investeasca in Bucuresti cand toti se plang de conditiile din capitala. Pai nu prea merge, ca firmele alea nu sunt autonome, au nevoie sa lucreze si cu alte firme, pana la urma tot "la Bucuresti" se ajunge. |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 19 Nov 2007, 17:24) Sa angajeze mai multi muncitori si cu ocazia asta ar rezolva o parte din problema locurilor de munca. De unde sa-i iei bre? Cei care erau capabili si pusi cat de cat pe treaba is deja in zona cu apa calda a UE, la noi au ramas doar putorile.Si despre ce problema a locurilor de munca vorbesti? Nu exista in Ro asa ceva in momentul asta, avem somaj de 4%, numai cine nu vrea nu munceste. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Domnilor colegi, majoritatea batranilor pe care-i vedem dimineata si seara prin mijloacele de transport merg sa stea cu ceva nepoti, copii ai nostri in cazyl cand avem locuinta in alta parte si nu dispunem de o bona de incredere contra unei sume de 5 6 sute de lei pe luna, cu abonament la itb cu tot tacamul, sau nu avem creesa sau gradinita.Cat despre respectul pentru dansii prin mijloacele de transport intreba-ti-va parintii , ca pe bunicul care l-a pierdut si avea abonament platit era pe vremea expirata. Sa stam drept si sa judecam tot drept.
Cu stima al dv partener de trafic. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Uite un exemplu.
Galatiul, ca si centru universitar, este mare. La Universitate vin tineri din toate zonele vecine: Braila, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Bacau si Republica Moldova. Daca ar veni si in GL una sau doua companii multinationale ar avea de unde alege pentru a angaja tineri cu pregatire superioara. Si crede-ma ca cei care vin sa faca facultatea in GL ar ramane cu placere sa lucreze aici decat sa plece la sute de km departare de casa pentru a avea un job bun. Eu am terminat facultatea de 3 ani si mor de ciuda ca nu vine nimeni in GL care sa ofere un salariu decent si totodata as fi si acasa. Aceeasi situatie este similara si pentru alte orase, care sunt si centre universitare. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
Mie imi place mizeria asta cu "buvigneta" adica taxa de centru. tare cred ca o sa apara. sa stranga oamenii niste bani daca tot sunt acolo pe scaunul puterii. ca romanii or sa plateasca bouvineta aia oricum. asa suntem noi. ne supunem fara nici un protest.
eu as initia un protest foarte eficient. ne adunam toti bucurestenii si lasam masinile pe mijlocul tuturor strazilor importante din centru pana se scoate taxa de centru. ps: intersectii cu poduri si sosea de centura eficienta ar fi singura solutie clara. dar costa mult. eu locuiesc in colentina prin zona depoului si e jale . te lasa nervii . |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:09 |