Tarife RCA, informativ
![]() ![]() ![]() |
Tarife RCA, informativ
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Decontul pe RCA nu se face cu Audatex? Care are tarife standard? Adicatelea un reparator cu decontare din Bucuresti nu are acelasi deviz ca unul de la Pitesti?
Cj, poate la anul mai pun 3 pachete de tigari, peste 2 ani alte 3... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Audatex iti da nr de ore de manopera, nu iti da PRETUL orei de manopera (care difera intre bucuresti, Jimbolia si CLuj, difera intre delaer Dacia si dealer Mercedes sau sevrice multimarca) si nu iti da pretul piesei. Idem nu iti da pretul masinii de inlocuire.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
in ultiimii 2 ani .. rca s-a scumpit, vacantele s-au scumpit, energia s-a scumpit, tigarile s-au scumpit .. cam toate s-au scumpit .. singura problema in RO este ca RCA a crescut ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am inteles ca Dan ii raspundea lui Axa, nu tie .. ma rog, nu eram cu cafeau baita si poate am inteles gresit, scuzele mele.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Bucureștenii au salarii mai mari decât aia din Botoșani
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in cs, clio are 400 lei rca ul. daca il faceam eu la b era dublu. acum coispe ani era u valori apropiate. deci cresterea nu e in oglinda
QUOTE(axabrt @ 25 Jul 2024, 10:46) motiv pt muls mai mult. roger..daia am pe strada sv..is...vn..bz ( ![]() uneori..in popesti..ma intreb daca sunt in calarasi sau if/b This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 10:58 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Știți pe dracu’, majoritatea o călcați pe linie dreaptă și vă proptiți în frână la prima curbă. În oraș la fel, ca să vă opriți apoi la semafor. Nu semnalizați, vă băgați pe banda liberă ca să plecați din pole position chiar dacă banda aia face la dreapta sau la stânga. Cozile le șuntați ca să vă milogiți dup-aia ca să vă lase cineva să intrați la loc în coloană (asta dacă nu reușiți să luați fața “melcului din provincie” și să intrați în față).
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cj98czh |
![]()
|
off .. bucurestean care stie sa conduca .. se conduce acolo de zici ca vine sfarsitul lumii
![]() lasa ca pana la albanezi aveti distanta, ii aveti pe DB mai aproape ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 25 Jul 2024, 10:55) in cs, clio are 400 lei rca ul. daca il faceam eu la b era dublu. acum coispe ani era u valori apropiate. deci cresterea nu e in oglinda motiv pt muls mai mult. roger..daia am pe strada sv..is...vn..bz ( ![]() uneori..in popesti..ma intreb daca sunt in calarasi sau if/b Corect, de sarbatori, cand pleaca "bucurestenii" acasa, se ridica orasu' juma' de metru ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Si in "provincie" e plin de masini de B si IF pt ca leasing operational
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
exact. ele sunt contabilizate pe bucuresti/IF.
oricum o dai tot un cenzurat iese. QUOTE(marksman @ 25 Jul 2024, 11:16) Știți pe dracu’, majoritatea o călcați pe linie dreaptă și vă proptiți în frână la prima curbă. În oraș la fel, ca să vă opriți apoi la semafor. Nu semnalizați, vă băgați pe banda liberă ca să plecați din pole position chiar dacă banda aia face la dreapta sau la stânga. Cozile le șuntați ca să vă milogiți dup-aia ca să vă lase cineva să intrați la loc în coloană (asta dacă nu reușiți să luați fața “melcului din provincie” și să intrați în față). ![]() ![]() ![]() primul contact cu Resita in trafic.. a fost...vezi ..nu sta langa ei ca schimba directia fara sa se uite. un fel de crazy ivan in adancuri This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 12:21 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci, toata lumea e de acord cu cresterea pretului la RCA? Eu asa sesizez din posturile voastre.
Atunci il meritati. Bag ceva in ea de tara, de popor. Provincia, nu va bucurati ca ati scapat, daca le merge acum, credeti ca va lasa astia sa traiti? Nu, urmati, ei testeaza limitele maxime de suportabilitate. This post has been edited by YRX: 25 Jul 2024, 12:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
ai dreptate ..fmc de popor. sa le creasca ... la fel si la provincie..nu doar noua fruntea tarii.
fmc de capra. This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 12:18 |
--------------------
pegas
3120
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu nu am zis ca sunt de acord cu cresterile de pret, sunt total scarbit de tara asta si de popor.
O natie de hoti si "descurcareti" cu "scoala vietii" si mentalitate de "sa-i facem pa fraieri" Astia ne conduc si ne fura de bani. Cu toata tehnologia existenta astazi se poate face un site pentru urmarirea banului public, de la incasarile oamenilor pe fiecare achizitie. Acelasi lucru se poate face pentru RCA daca se doreste, dar trebuie sa "mananca" si gura serviciilor conexe ceva, asa ca dam vina pe inflatie si crestem pretul pt ca "e accidente multe si e masinile scumpe domne" Daca am un ton mai acid referitor la cei exclusi din provincie este doar generalizare asupra calitatilor umane si ego-ului + aerelor de superioritate ce le emana persoane pe care le cunosc si le-am cunoscut din acea zona a tarii si nimic mai mult. Sunt mult prea putine exceptii de la regula, din experienta mea |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
pai zici ca esti deranjat de generalizari cand tu faci una majora.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
psychoo |
![]()
|
Orice generalizare nu e corecta, dar nici nu exista fum fara foc. Nu am zis ca nu au "cei alesi" motive sa se simta superiori, mai ales ca vad aruncate la inaintare exemple de judete precum Vaslui cand vor sa denigreze pe cineva.
Ma deranjeaza si ca fac eu generalizari, sa ne intelegem, nu sunt ipocrit. Dar cum toti suntem oameni, ne puram crucea si incercam sa o mai corectam pe ici-colo Daca te uiti in istoricul meu, pe vremuri eram cu mitici in sus si in jos, nu mai folosesc termenul pt ca incerc sa evoluez (sau sa nu il jignesc pe mitica ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
din pacate pentru unii..si din fericire pt altii...asta e realitatea. densitatea umana a Bucurestiului a explodat in ultimii 20..25 ani.
de la 200k masini..la 2 milioane..din care, o mare parte nu sunt inmatriculate aici. .....pe o infrastructura a anilor 80. pai eram copil..si pe mihai bravu duminica la 11.00 erau 5 masini..din care 2 parcate. acum ...... This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 12:40 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(YRX @ 25 Jul 2024, 12:15) Deci, toata lumea e de acord cu cresterea pretului la RCA? Eu asa sesizez din posturile voastre. Atunci il meritati. Bag ceva in ea de tara, de popor. Provincia, nu va bucurati ca ati scapat, daca le merge acum, credeti ca va lasa astia sa traiti? Nu, urmati, ei testeaza limitele maxime de suportabilitate. La București să crească și mai mult. Sa o facă zece mii pe an Pai aia au Bentley și lambo și să dea 3000 pe lună că saracii cu Dacia Sandero |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
sa ti se faca mica ...daca la noi se face mare mare
This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 12:49 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Daca ar scumpi suficient, n ar mai fi atâția că mașina e un drept al Dacilor liberi. Și ar trage concluzia că mașina e un privilegiu daca îți permiți.
Din ce vad in trafic toți își permit mașini de 50 de mii de euro, din ce? ,că atunci când coboară din ele la ora 11, tatuați și epilați și cu lanțuri de hair domnii și doamnele bronzate, silicoanate, tatuate , deci habar n am ce lucrează specimenele astea , da se caută la 300 de euro RCA ul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 25 Jul 2024, 12:18) ai dreptate ..fmc de popor. sa le creasca ... la fel si la provincie..nu doar noua fruntea tarii. fmc de capra. repet intrebarea mea .. unde sunt diferentele alea mari de pret intre capitala si restul oraselor mai mari din RO? ca mi mi se par fix un drac ... la fel peste tot .. am si scris cat am platit in CJ, marks-ul a scris la fel .. deci unde sunt diferentele? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 25 Jul 2024, 11:16) Știți pe dracu’, majoritatea o călcați pe linie dreaptă și vă proptiți în frână la prima curbă. În oraș la fel, ca să vă opriți apoi la semafor. Nu semnalizați, vă băgați pe banda liberă ca să plecați din pole position chiar dacă banda aia face la dreapta sau la stânga. Cozile le șuntați ca să vă milogiți dup-aia ca să vă lase cineva să intrați la loc în coloană (asta dacă nu reușiți să luați fața “melcului din provincie” și să intrați în față). ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>25 Jul 2024, 13:04:</span> QUOTE(cj98czh @ 25 Jul 2024, 12:58) repet intrebarea mea .. unde sunt diferentele alea mari de pret intre capitala si restul oraselor mai mari din RO? ca mi mi se par fix un drac ... la fel peste tot .. am si scris cat am platit in CJ, marks-ul a scris la fel .. deci unde sunt diferentele? QUOTE(einstein1984 @ 18 Mar 2024, 15:32) Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai inspirat! Uite diferenta intre RCA cu adresa la comuna GIROC langa timisoara [attachmentid=1628157050] si RCA in Bucuresti, aceiasi masina, nr de inmatriculare si propietar [attachmentid=1628157051] Am incercat azi si cu adresa de pantelimon, IF si e la fel ca la bucuresti (axeria si allianz).. Adica eu, care las masina in parcare 5 zile pe saptamana ca am tramvai si metrou, platesc mai mult decat aia care stau in comuna suburbana si fara masina nu ies din curte ca nu au unde.... Fmm de treaba ASFule ca tolerezi asa ceva Uite un exemplu de anul asta, e doar de la simplu la dublu, poti sa incerci si tu sa faci un calcul cu datele tale si locatia Bucuresti si ne zici cat iti da( fra reducerea din somisionul amicului, pretul listat). This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2024, 13:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
CJ
Mazda, anul trecut a fost 941 ron anul asta 856 ron - asta este pretul de lista la care mai primesc un discount de la broker [attachmentid=1628157327] mazda cat are motorul? 2.0 si platesti cat platesc eu la 1.599 sau l aDan cu 1,5 vs mondeo diferente sunt This post has been edited by wolfin: 25 Jul 2024, 13:29 |
--------------------
pegas
3120
|
|
YRX |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
man..glumeam
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 25 Jul 2024, 13:16) vezi ca Dan la Focusul lui cu motor de 2l plateste cat platesc eu la Mondeo tot cu motor de 2L .. Consoarta intotdeauna a platit mai putin decat mine la RCA chiar daca aveam amandoi acelasi BM si aceeasi cilendree, chiar si aceeasi varsta ... pt. ca femeie probabil .. alta explicatie nu am. This post has been edited by cj98czh: 25 Jul 2024, 16:36 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic are caracter pur informativ. De aceea sunt permise doar mesajele care contin liste de preturi RCA de la asiguratori si link-uri directe catre site-urile asiguratorilor, preferabil catre sectiunea RCA.
Orice alte mesaje se sterg fara preaviz. Ofertele si link-urile catre site-uri ale brokerilor sau agentilor de asigurari sunt strict interzise in acest topic. Abaterea se sactioneaza cu stergerea mesajului si avertisment (warn). Recidiva sa sanctioneaza cu Ban. Multumesc. Tarifele publicate pe site-urile asiguratorilor sunt cele corecte. Tot corect este si faptul ca asiguratorii au voie sa acorde reduceri celor cu istoric curat, adica fara dauna in anul/anii anterior(i). Sfatul nostru este ca, daca nu ati produs daune in anul incheiat (e vorba de 365 zile in urma si nu de anul calendaristic), sa cereti cotatia direct la acelasi asigurator, pentru ca aveti sanse mari sa obtineti o cotatie mai mica decat cea de lista si apoi sa comparati cu preturile celorlalti. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:39 |