Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
CatalinCTM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ma voi interesa, dar dupa anul nou. Mi-a ajuns alergatura si dat telefoane momentan. Mi-am mai pus si cablajul in cap ca sa fiu sigur ca sunt agitat zilele astea.
![]() Tipul care l-a montat mi-a lasat masa lipita in jos pe parbriz, a zis ca nu vrea sa o bage sub capitonaj pentru ca risca sa-l murdareasca de adeziv. Asta se va face cand am si cablajul. Sper sa il gasesc cat mai repede ca sa scap. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mijto parcare....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce ejma rautacios? E pusa drept
![]() |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e mijto locatia ma..................
nu puteai sa o lasi asa si in ziua evenimentului... tia trebuit turturi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MuciX |
![]()
|
Ceasul.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu se vede, in prima poza din ciclul "detaliu plafon", exact pe muchia de la bara de portbagaj a crapat vopseaua, cam 1-2 cmp pe lungul ei.
Om videa. Am zis ca week-end-ul asta fac un plin, ma urc in ea si ma duc unde vad cu ochii, stingher asa, doar eu si fierul. Cica "da-i doamne minte omului, dar da-i-o p-aia de apoi". Am realizat acum ca nu m-am bucurat de masina asta pe cat de mult mi-e drag de ea. Mi-am promis cand am primit-o ca pentru ca e diesel (consum mic) voi vizita si eu tara asta, cat e de mare... ![]() This post has been edited by MuciX: 18 Dec 2012, 14:51 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Deci
![]() Ii cam departe, da e drumul frumos. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu-i asa departe, iti ajunge plinul ala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma refer ca timp, ca e anevoios drumul. Dar suna foarte tentant. In Cluj nu am mai fost decat in treacat. Si acum am imprimata pe retina imaginea urbei vazuta de pe Feleac.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Tocmai amu te-o lovit cheful de plimbareala?
Nu vezi ca astia de la meteo nu mai prididesc cu codurile? ![]() Sezi potolit,ca n-am chef sa te vad pe la stiri! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Da bre, da e cafea moca pe care o castig.
![]() Nu-i frumos sa refuzi. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Corect.
In caz ca te prind niste blocaje mai serioase pe drum, dau (bonus) si un ceai! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Deci sa-mi pun lopata buna si cizmele de instalator in portbagaj.
![]() Marian asta vrea sa ne stea in cale. Nu vezi cuane cum ma tenteaza. Auzi tu, ceai, in Cluj... fabulos! |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MuciX @ 18 Dec 2012, 22:45) Merge. Attached thumbnail(s) Clujul.jpg ( Size: 730.92k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
Imi dai calul tau?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu, iti da regatul pe un cal.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 18 Dec 2012, 23:40) Marian asta vrea sa ne stea in cale. Nu vezi cuane cum ma tenteaza. Auzi tu, ceai, in Cluj... fabulos! Nu te lasa amagit! ![]() Suna bine dar e dangeros. Mai bine ia-ti pretena de-o aripa si scoate-o la un ceai la mall!Cu banii economisiti de pe motorina,ii cumperi o pereche de cizmulite sic. Cado de Mos Craciun!;) Sa vezi ce te umpli de pupaturi! ![]() Pe conu' Dan viziteaza-l mai incolo,cand o da coltul la iarba! Da' sa suni inainte!Sa nu fie plecat in vizita de curtoazie la socri! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
marian-j |
![]()
|
Se tine,bre,ca ie boier! Are balta peste!
![]() Vrei sa-ti caut pozele cand ii cantarea nenea kum teancul de euroi? Da' aia nu inseamna ca-l indemn pe colegul MuciX sa o ia la galop spre Cluj,si sa-si priveze pretena de o pereche de botine cu staif. ![]() This post has been edited by marian-j: 19 Dec 2012, 23:55 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 19 Dec 2012, 22:53) Nu mai am nici d-aia, am zis ca-mi iau si eu un ceas frumos, dar dupa parbrizul asta a scazut bugetul, sa vad ce gasesc in banii pe care-i mai am. ![]() QUOTE(quick @ 19 Dec 2012, 23:13) da da, si marmota invelea ciocolata. totusi eu zic sa nu ratezi ocazia, pt detalii vb cu grecu, el poate confirma daca dan se tine de promisiune.....siiiiii de plata. Bre, astea cam par a fi glume interne, nu ma bag... ![]() Oricum, mie personal Domnu Dan nu mi-a dat nici macar o secunda impresia ca ar fi trombonist. ![]() This post has been edited by MuciX: 20 Dec 2012, 00:53 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E băiat de nota 20.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu-mi ajung banii, ist urat
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 14:12 |