Renault Koleos, primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Renault Koleos, primul SUV de la Renault
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
mafteilucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 15 February 08 ![]() |
Piata mondiala a SUV-urilor a inceput sa scada inca de acum 3 ani. Dar, sa "incerci marea agitata cu degetul" mi se pare un risc destul de mare, mai ales ca exista precedentul Scenic RX4.
Apropo, pentru RX4 se mai fabrica piese???????? |
--------------------
Renault
Clio
2006 Symbol 1,5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba am zis ca imi place, ba am zis ca nu!
Pana nu il vad in fata ochilor nu ma pronunt decisiv! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Evident.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Cand ma gandesc ca tot pe mana lu' Nea'Caisa din serviceul DACIA ajunge...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ford Kuga e mult mai frumos si stilat decat Koleos.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pana la interior. si cred ca si la comportament offroad renaultul e mai bun
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
Cred ca piata SUV-rilor scade in SUA , dar la ei SUV inseamna cu totul altceva decat in Europa. Era o poza pusa de un co-forumist pe alt topic, in care un Q7 era langa 2 SUV-uri americane si arata precum un golf langa Tuareg. Din cauza cresterii pretului la petrol americanii au inceput sa renunte la masinile alea nesimtite.
Dar in Europa se intampla lucruri, care, zic eu, eu fac ca situatia sa fie mult diferita: 1. pretul la combustibil nu a crescut atat de mult ca in state; suna paradoxal, dar din cauza ca in europa pretul combustibilului e 30% cost si 70% taxe, dublarea pretului la petrol inseamna o crestere de 30% din pretul platit de consumator. In SUA taxele sunt mult mai mici iar dubalrea pretului la petrol a fost simtita ca atare de americani; si chiar daca in continuare benzina e mai ieftina acolo decat in Romania, pt ei e un soc mult mai mare, comparativ cu ce erau obisnuiti. 2. rata de shimb EUR/USD: pt. europeni pretul la perol a crescult mai putin decat pt. americani, fiindca EURO s-a intarit in fata USD. 3. SUV-rile europene/japoneze, Tiguan, RAV4 Koleos, Kuga, etc. consuma max. 1-2 litri mai mult decat o berlina medie gen passat, laguna sau mondeo, deci nu exagerat. Fata de SUV-urile americane (care merg obligatoriu pe benzina), cele de la noi sunt adevarate modele de eficienta. ![]() In plus pretul petrolului pare sa se stabilizeze la un nivel mai rezonabil, si cred ca va mai scadea pe masura ce economia mondiala intra in recesiune, si cererea de petrol va scade. Eu zic ca in Europa segentul SUV va continua sa creasca, mai ales ca oferta e mult mai variata si atragatoare. Daca Reno va lua o bucata de segment mai mare sau mai mica decat concurenta ramane de vazut. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
jools |
![]()
|
![]() mai mult decat incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 February 08 ![]() |
si pana la urma Koleos ce pret va avea???? pana in 18000 sau peste 20000E?
|
--------------------
Renault/Renault/Fiat
-Symbol/Megane Estate/Panda
-1.5dci 80cp/1.9dci 120cp/1.3multijet 75cp
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Intre 20000 si 30000 mai degraba!
This post has been edited by Garett: 13 Aug 2008, 11:25 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In Franta e 24.900..la noi e posibil sa plece cam tot de acolo...
http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicu...specifications/ |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La noi 25.000 euro e mult prea mult pentru intrarea in gama...nu cred ca va fi si un autentique, dar daca pleaca de undeva de la nivel de expression mai mult de 20.000 nu poti sa ceri, nu?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
jools |
![]()
|
![]() mai mult decat incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 February 08 ![]() |
si ala e pe benzina... deci dieselul un 26-27.000??? Vorba unui co-forumist mai bine iti iei Qashqai, sau Scenic 4x4 conquest
|
--------------------
Renault/Renault/Fiat
-Symbol/Megane Estate/Panda
-1.5dci 80cp/1.9dci 120cp/1.3multijet 75cp
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pariem?
![]() O chestie interesanta: trapa e mai ieftina decat la Laguna. This post has been edited by Garett: 13 Aug 2008, 11:39 |
--------------------
No
Reno
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Hai nu te prosti...pune lista pe forum...daca ti-au trimis-o asa pe mail, nu se mai feresc.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Garett |
![]()
|
Nu ma prostesc, dar nu vreau sa ma trezesc cu nu stiu ce trasnai, la cat sunt de paranoici astia de la Renault. Oricum pot sa va spun ca cea mai de jos varianta trece de 22000 iar cea mai de sus e aproape 32000. Mie mi-a trecut interesul, la preturile astea, astept sa vad cu ce preturi iese Kuga.
This post has been edited by Garett: 13 Aug 2008, 11:49 |
--------------------
No
Reno
|
|
mafteilucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu o pune, altfel vei avea probleme!
Unii care nu pot intra in posesia unor astfel de documente habar n-au ce inseamna aceste "acorduri scrise". |
--------------------
Renault
Clio
2006 Symbol 1,5 dci
|
|
Garett |
![]()
|
Poanta e ca eu n-am nici o legatura de afaceri sau mai stiu eu ce cu Renault, pur si simplu ma interesa masina ca alternativa pentru Laguna si am trimis un mail la Vocea Clientului sa-i intreb de preturi. Am fost chiar surprins ca mi-au raspuns.
|
--------------------
No
Reno
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca - daca nu o pui vei avea probleme ...
![]() ![]() colegii de forum te vor ![]() This post has been edited by crisolro: 14 Aug 2008, 12:47 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@garett: Preturile alea sunt cu Tva sau fara?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
iata oferta completa de preturi si optionale pentru Koleos
Attached File(s) ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
Solon |
![]()
|
La benzina stau prost de tot ca putere!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
este motorul Nissan de pe X-Trail, destul de vechi si simplu ca si conceptie - macar cilindreea mai mare ofera cuplu motor mai bun comparativ cu un 2.0 benzina aspirat
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ssilviu |
![]()
|
Ce rost are motorul cand aveau 2.0 Turbo? Mai nou, la fel de puternic, cuplu tot asa. Dar mai usor. Cu taxe mai mici. Probabil pentru ca trebuia transportat din Europa pana in Coreea.
This post has been edited by ssilviu: 15 Aug 2008, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Frank SF |
![]()
|
pai e o platforma de Nissan pe care motorul 2.5 era deja montat, deci nu a mai fost nevoie de alte adaptari....
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
ssilviu |
![]()
|
Eu as incadra decizia la "reduceri de costuri paguboase"
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Frank SF |
![]()
|
comme-on, si asa in zona de SUV compact lumea vrea motor diesel... Ford Kuga se lanseaza doar cu 1 motor diesel si atit.....
e clar ca Renault a realizat Koleos pe principiul compromisului si al demersului economicos... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai asa a realizat cam toate masinile din ultima vreme. Si vezi si tu ca nu prea le-a mers bine.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Frank SF |
![]()
|
R26-le face exceptie
![]() dar acuma, dincolo de motorul pe benzina, ce ziceti de preturi ? cum vi se pare ? la o prima vedere fara sa fac calcule in excel or something pare mai ieftin decit un Qashqai echivalent, si in plus are capabilitati destul de bune off-road. un multumim frumos pentru ca ai postat preturile ceva ? ![]() This post has been edited by Frank SF: 15 Aug 2008, 17:43 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ok da de ce ma abliga la motorul dci de 150 de cai cu 4X4 sa iau si cutie automata??????
astia de la reno romania sunt dusi cu capul frate...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:08 |