Logan crossover
![]() ![]() ![]() |
Logan crossover
Alfred |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.773 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu ocazia asta probabil o sa aiba si loganu' suspensie mai omeneasca pe fata. Cred...
Suspension_Geometry_007.jpg ( Size: 100.87k ) Number of downloads: 472 Ce zici? O sa se foloseasca tipul asta de bascula pe fata? This post has been edited by IRONICK: 5 Apr 2008, 09:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Nu cred. Bascula asta inseamna bani bunicei! Cred ca vor ramane la cea triunghiulara clasica. Plus ca nu cred ca vor sa stabileasca vreun record de siguranta iar diamic cea triughiulara face fix aceleasi chestii.
|
--------------------
a
a
a
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ma gandeam si eu ca poate crestem in confort ... bucse de cauciuc mai mari, vibratii mai putine, ...
This post has been edited by IRONICK: 5 Apr 2008, 14:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Alfred |
![]()
|
Nu pot sa bag mana in foc, desi la prima vedere ar putea fi o posibilitate.
Cred ca sunt cam obosit, dar lucrurile se cam amesteca in capul meu: Le Quement a spus ca va exista un SUV mai mic decat Koleos la Renault (http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.aspx?AR=231981). Asta se pare ca va fi surpriza despre care vorbea in legatura ca viitoarea gama Megane. Nedumerirea mea este: vor face doua SUV-uri, unul pentru Dacia si unul pentru Renault, sau vor imparti elemente comune? Si care ar putea fi acele elemente (avand in vedere ca modelul Renault va folosi platforma noului Megane - adica ”C”-ul pus de Ironick - pe cand la Dacia este evidenta asemanarea cu X-Trail 1)? Este ”catarul” asta destinat doar colaborarii cu AvtoVAZ (e o posibilitate)? Ar putea sa aiba Renault doua SUV-uri compacte pe piata ruseasca, unul pe baza Megane si unul derivat din SUV-ul Dacia? Cam multe intrebari, stiu, dar poate in felul asta se mai risipesc norii si din capul meu. Si al altora... ![]() This post has been edited by Alfred: 5 Apr 2008, 11:29 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Crossoverul si SUV-ul, vor fi doua entitati diferite?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alfred |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca avem aceeasi dilema
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
Merg pe mana voastra daca ziceti ca travestitul are dreptate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Alfred, vad ca si nemtii de la Autobild sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine:
"...auch der rumänische Preisbrecher Logan auf Familienzuwachs freuen. Zumindest als Erlkönig ist der hochbeinige Allradler im SUV-Look schon unterwegs. Der soll auf die Antriebstechnik der ersten Generation des Nissan X-Trail vertrauen und im Herbst 2010 an den Start gehen. Natürlich, wie von den Rumänen gewohnt, konkurrenzlos günstig bei Preisen um 11.000 Euro. Überaus spannend ist der osteuropäische Schlammspringer auch vor dem Hintergrund, dass Renault seit einigen Wochen beim russischen Avtovaz-Konzern im Boot sitzt und für den Offroad-Dacia damit auch eine zweite Karriere als Nachfolger des Lada Niva anstehen könnte." |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Unde e cgi-ul ala cu "Dacia Suv" ?
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Uite aici: http://www.promotor.ro/galerie/2404410/nou...m-suv-ul#images
Si seamana si cu desenul lui Alfred. |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
- .
. Better late than sorry.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vad ca toti tunerii astia virtuali pun botul Loganului.
Inca nu v-ati dat seama ca e deja istorie? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pe asta sigur......iese un Photoshop cel putin
Attached thumbnail(s) NissanLVC_G1.jpg ( Size: 188.51k ) Number of downloads: 707 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Alfred |
![]()
|
logan_mule7.jpg ( Size: 35.55k )
Number of downloads: 510
O privire mai bagareata. Si restul: http://news.windingroad.com/wp-gallery2.php?g2_itemId=41273 Comentarii dupa ce ma trezesc din somn. Arhimede, foarte interesanta oferta ta pentru prelucrare Photoshop. De ce cross-ul Livina? E o intamplare sau stii mai multe? Primul comentariu (tampit si facil): sunt cam multi catari prin Suedia; cel putin doi. Si nu, nu m-am trezit inca. Dorm. Al doilea comentariu (in somn): interesante unghiurile de fotografiere; nu se vede mai mult decat trebuie. Obiectivul poate cobori sub masina in spate, dar nu poate face acelasi lucru in fata. Vedem mai bine ce stiam deja. Ca sa mai avem ce discuta, ca se plictisea subiectul. Sau ma insel. Sau chiar dorm. This post has been edited by Alfred: 15 Apr 2008, 01:53 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hmmmm, va avea ampatament mai scurt decit un Logan obisnuit sau aici e chestie de magar? Au montat puntea spate un pic fortat spre fata (nu s-o fi potrivit cu suportii caroseriei Logan)...
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Somnorosilor, cum e cu ampatamentul? Daca ar fi mai mic, ar creste capacitatea de trecere in teren accidentat...
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Credeam ca asa zisul sandero cross o sa fie doar kitul acela de spoilere si praguri. Asta pare mai inaltata. Chiar asa sa fie sa mai investeasca si intr-un sandero cross ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Sandero Cross / Dacia Cross va fi un 4x4, cu garda la sol marita si nu doar un Kit de caroserie. Si producatorul va investi cu siguranta in aceasta versiune.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cineva mi-a mai spus ca a "visat" crossul sau SUV (nu prea stia exact inafara de faptul ca va fi 4x4), va fi facut pe baza la Logan facelift si va aparea dupa jumatatea anului viitor, dar nu mai tarziu de sfarsitul anului. Oare a visat bine?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
danutzu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 July 05 ![]() |
De pe promotor
![]() ![]() daciasanderosuvlj0.th.jpg EDIT: Acum am vazut ca era si la Stiri...da e bine sa fie si aici ![]() This post has been edited by danutzu: 6 Jun 2008, 13:06 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
1,6 16v
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta e SUV-ul Dacia, sau varianta cross a lui Sandero?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Arata a cross dupa Sandero...
Da acuma pe bune... Se stie sigur ca DACIA SUV si Dacia Sandero Crossover sunt doua chestiuni distincte? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
cred ca cam asa ceva ar iesi
This post has been edited by Qubs: 6 Jun 2008, 19:40 Attached thumbnail(s) DSC01362.JPG ( Size: 629.58k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Stefan |
![]()
|
aha, si eu zic la fel. seamana.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Stefan |
![]()
|
si eu zic la fel.
e masina de sub prelata asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1343438 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ce difera fata de Sandero? Inafara de faptul ca-i mai inaltata, si bara fata schimbata si parca pragurile iesite un pic mai inafara.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
Probabil sistemul de tractiune integrala de pe prima generatie X-trail. Cu ce difera Polo de Polo Cross? Daca raspunzi la intrebarea asta iti raspunzi si la propria intrebare.
This post has been edited by Stefan: 6 Jun 2008, 23:05 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:43 |