Urmatoarea masina va mai fi Dacia?
![]() ![]() ![]() |
Urmatoarea masina va mai fi Dacia?
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreau alta masina si nu vreau sa fie Logan, atunci musai trebuie ceva gen "family car" - Picasso, Touran, samd. Pentru clasa medie, diferentele de confort si de pret nu reprezinta o motivatie. Ma rog, scot masinile SH din discutie, ca acolo discutia e prea complexa.
Deci, DA. |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din nefericire pentru societatea Dacia .... Nu
Din fericire pentru mine ...... NU .... De ce? pentru ca am fost multumit de solenza mea !?..... Deci ... De ce? Din pacate ..... NU ...... ![]() This post has been edited by nairam: 2 Mar 2009, 14:24 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spune mai bine ca ti-ai luat Toyota Avensis
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca ar fi sa mai iau masina noua, ar risca cu Dacie. Alta masina ieftina (dar vizibil mai scumpa decat un Logan) nu mai imi trebuie. Macar stiu ca ceva mai ieftin de atata in romania nu pot lua. Si care sa nu fie confundat cu o cutie de chibrite (gen Matiz). Daca apar probleme, asta e. Dar macar e o masina mai comuna si serviceu ii da de capat, asa, impins de la spate.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
undeva la mijloc, mai mult spre Da....poate alta dacie, pentru piese
![]() dar de masina serioasa dacia e printre primele variante |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
un Da rasunator..nu pt ca sunt un daciot impatimit lulea..dar consider ca e o masina buna la banii ei..indiferent ce forme imbraca...speram sa mai scoata si alte modele..as lua ceva strain daca mias putea permite. avand in considerare momentul de fata spun Da...poate pe viitor va fi nu...cu siguranta dsn-ul va fi langa mine indiferent ce alta masina as conduce
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sincer nu stiu, posibil. Depinde de buget si de nevoi la momentul respectiv.
Cel mai probabil masina la mana a doua, putin rulata, pierderile prin depreciere in 3-4 ani sunt mai mici. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sigur urmatoarea masina nu va mai fi de la dacia, sunt la al doilea logan si desi nu am probleme, nu mai vreau.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am raspuns nu!cum a mai zis un coleg mai sus...nu ca ar fi o masina foarte proasta...dar tind la ceva mai bun!m-am saturat de toti care cum au vazut ca ai logan te iau in deradere si incerca sa te faca cum au ocazia!va vine sa credeti ca pana si matizul isi incerca puterea cu loganul....bineinteles...nu are nici o sansa!storc tot ce se poate din 1.4!tin sa precizez ca tin la masina mea...consider ca e un raport foarte bun intre pret si calitate!dar nah fiecare vrea mai mult!sper sa nu vada ce tastez acum sa nu se supere pe mine!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE m-am saturat de toti care cum au vazut ca ai logan te iau in deradere si incerca sa te faca cum au ocazia! Te-ai gandit vreodata ca e posibil ca "ei" sa mearga normal si tu sa te simti "facut" ? QUOTE va vine sa credeti ca pana si matizul isi incerca puterea cu loganul....bineinteles...nu are nici o sansa! Poate omul incerca sa depaseasca. Ce-ai cu el ? QUOTE storc tot ce se poate din 1.4! Esti tare! Banuiesc ca esti printre cei care tin mortis sa nu fie depasiti de o masina mai slaba ca a lor si care se chinuie din rasputeri sa depaseasca o masina buna ca apoi sa se laude "ca l-au facut pe fraier". Sunt satul de ofticati din astia care au impresia ca toata lumea "vrea sa se dea" . Stiu cum e sa te chinui cu berlina sa depasesti un LOGAN de 1.4 si cand ajung paralel cu soferul, respectivul sa ranjeasca la mine si sa o calce . Pentru ce ? Ca sa ma oblige pe mine sa ma repliez, adica "sa nu il fac" . Dobitoci. QUOTE tin sa precizez ca tin la masina mea...consider ca e un raport foarte bun intre pret si calitate! Da, normal ! Fiecare are impresia ca masina lui e cea mai buna, dar unii chiar exagereaza ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
silos in mare nu ai dreptate!eu nu ma "dau" cu nimeni!nu vb doar de drumurile din afara orasului!vb si de oras; cand ai plecat putin mai tare ca de obicei de la semafor si cel de langa tine o calca de se vede evident ca vrea sa te faca!cred ca si tu iti dai seama cand unul vrea sa te fac neeaparat!sa stii ca nu sunt un reisar cum se spune pe aici!cred ca de fapt tu esti cel suparat pe loganisti ca o calca cand vrei sa ii faci!
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE eu nu ma "dau" cu nimeni! QUOTE va vine sa credeti ca pana si matizul isi incerca puterea cu loganul....bineinteles...nu are nici o sansa! storc tot ce se poate din 1.4! Eu nu inteleg cum vine asta ... in fine... fie ca tine... QUOTE cand ai plecat putin mai tare ca de obicei de la semafor si cel de langa tine o calca de se vede evident ca vrea sa te faca! Si sa ma faca! N-au decat! Ultima oara m-a facut un Passat 1.9 Tdi. La semafor eu ii zambeam lu' gagicasa, ea mie, si pe urma a observat soferul passatului. La urmatorul semafor a trebuit sa "ii miros" fumul. Concluzia e ca unul daca vrea "sa ma faca", n-are decat. Eu merg in ritmul meu. QUOTE cred ca si tu iti dai seama cand unul vrea sa te fac neeaparat! Si sa ma faca. Nu ma cobor la nivelul lor sa o calc si eu. QUOTE sa stii ca nu sunt un reisar cum se spune pe aici QUOTE storc tot ce se poate din 1.4! QUOTE cred ca de fapt tu esti cel suparat pe loganisti ca o calca cand vrei sa ii faci! Exact! Sunt o gramada de frustrati cu Logan care o calca cand vreau sa ii depasesc, nu "sa ii fac"; se simt "facuti", injositi daca sunt depasiti de o berlina . Trebuie neaparat sa arate ca gunoiul lor de masina are reprize mai bune decat o berlina . QUOTE si acum iti versi supararea pe mine! Nu imi vars supararea, sunt eu un pic mai intepator . ![]() QUOTE sa stii ca eu nu fac niciodata asa ceva!nu accelerez cand ma depaseste careva! Nici sa nu faci! Mi se pare un gest prostesc si periculos . ps : am un prieten cu o masina frantuzeasca de 75cp (pejo) care povestea ca a incercat sa il depaseasca o alta masina frantuzeasca de aceeasi clasa si motorizare (citroen) si ca el a accelerat ca sa isi demonstreze ca totusi a lui e mai buna. Si ce imi placea sa ma "cursez" cu el, ca eram aproape egali, numai ca el se "oftica" . QUOTE drumuri bune si sanatate! Multumesc la fel! Si as mai adauga ceva : libertate . Sanatate si libertate - cele mai importante daruri pe care ni le-a dat Dumnezeu . (GIGI BECALI) |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Fac si eu o constatare. Mai copii acolo la voi nu este criza?... De unde tata aveti voi atita bani de masini in tzera si io, in strainatate stau si imi cam stringa banii... mda... bravo! bine ca puteti...
La intrebarea voastra, raspund ca da, ar fi posibil ca urmatoarea masina pentru nevoi personale stricte sa fie o sandero d-asta sau ce o mai aparea. Mi se pare atit ieftina, cat si utila pentru patrie si ale ei drumuri dificile. Pentru cei care v-ati luat masini straine, nu uitati fratii mei de unde ati plecat! ![]() ![]() Doamne-ajuta... |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
am votat nu..tot omu tinde la mai bine
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE am votat nu..tot omu tinde la mai bine Bun raspuns ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
adită |
![]()
|
silos,tu nu ai raspuns!ti-ai mai lua dacia?
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(g_dani @ 20 Apr 2009, 18:02) am votat nu..tot omu tinde la mai bine Ce inseamna mai bine? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
kia...ceva!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
vorbim de mai bine ... si sa il lasam sa defineasca termenul
This post has been edited by IRONICK: 21 Apr 2009, 12:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
g_dani |
![]()
|
pentru mine ''mai bine'' inseamna bmw..fiecare stie ce vrea si ce e mai bine pentru el
|
--------------------
Toyota
Avensis
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
IRONICK |
![]()
|
romanul nostru nu o sa se lase niciodata mai prejos ... bmw rulezzzz
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE silos,tu nu ai raspuns!ti-ai mai lua dacia? NU. QUOTE pentru mine ''mai bine'' inseamna bmw..fiecare stie ce vrea si ce e mai bine pentru el Cum maaa ? Cumva sa fie mai bun un BMW din 2002 decat un Logan FULL OPTION din 2005 ? Eu nu cred asa ceva, plus ca motorul ala de 2.5 consuma mult, atrage impozite si asigurari mari... nu-i bun. QUOTE romanul nostru nu o sa se lase niciodata mai prejos ... bmw rulezzzz Dacia rulezzzz ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
IRONICK |
![]()
|
tot la nivel de distilerie ai ramas, vai de capul nostru ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE ...de distilerie... Imi plac masinile betive . ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
g_dani |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 21 Apr 2009, 14:03) Cum maaa ? Cumva sa fie mai bun un BMW din 2002 decat un Logan FULL OPTION din 2005 ? Eu nu cred asa ceva, plus ca motorul ala de 2.5 consuma mult, atrage impozite si asigurari mari... nu-i bun. Sunt multe aspecte cand faci o comparatie intre masini..dar nu poti generaliza zicand ca un logan din 2005 e peste un bmw din 2002..iti spun eu ca le am pe amandoua ca nu e asa..nu poti sa faci o asemenea comparatie ..is doua clase total diferite..nu poti compara 192 cp cu 90 cp..si antiteza poate continua. Daca e sa vb de impozite, asigurari, casco, consum..aici e o bila neagra..dar parerea mea e ca merita dati banii, ai o alta senzatie la volan cand stii ca ai o rezerva de putere sub tine ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE ..si antiteza poate continua. Problema e ca un BMW SH costa la fel ca un Logan NOU . Eu aici voiam sa ajung. Ca de cat sa dai 10ooo E pe un Logan poti sa iei un E46 sau un E39 . 21 Apr 2009, 17:44: Adica ceva de genul : This post has been edited by SiloS: 21 Apr 2009, 16:44 Attached thumbnail(s) 4f248fdc_usedBMW.jpg ( Size: 458.87k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iete ca am fost consecvent ... Am raspuns NU si a ramas NU ....
A doua masina ESTE o Toyota Avensis Executive, benzina 1,8 VVTI 129 caluti.... ![]() This post has been edited by nairam: 23 Apr 2009, 07:01 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat da... Nu sunt la prima Dacia si toate m-au servit cu credinta.
Nu m-am plictisit de Dacia pentru ca am avut modele diferite, practic erau masini diferite. Normal, nu mi-as schimba masina cu una similara, astept un model nou care sa fie pe gustul meu, cu dotarile pe care le vreau si care, la cum merg lucrurile la Dacia, va fi cu siguranta o evolutie fata de actuala masina. Cat despre atitudinea ostila a romanilor pe sosele fata de masinile romanesti nu cred ca se va vindeca vreodata nici daca ar asambla Veyron, tot ti-ar da faruri tedeiu din spate (motoru' n-are nimic saracu', marlanul de la volan este de vina). Am mers cu ea si in strainatate, a fost o placere sa conduc si nu m-am simtit cu nimic mai prejos, acolo soferii respecta regulile de circulatie nu identitatea de marca a masinii. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai da! Ca bine zici!...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |