Ploua in ea, Si totusi nu inteleg de unde
![]() ![]() ![]() |
Ploua in ea, Si totusi nu inteleg de unde
Fancyman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|||
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Salut,
la mine se uda mocheta in portbagaj dupa ploaie, pana sa imi dau seama a trecut ceva timp, apa intra pe la garnitura stopului dreapta. Am desfacut stopul, am curatat garnitura si l-am strans bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si tot la vaselina trebuia sa ajungi si tu.acolo am desfacut si eu stopul si am pus vaselina intrun strat subtire.deci vaselina este sfinta dar ATENTIE cum mai zicea cineva tot pe aici aveti grija si ce vaselina puneti.bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vaselina in timp se "spala". Siliconul nu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dj_sweat @ 25 Jun 2008, 14:27) Salut, la mine se uda mocheta in portbagaj dupa ploaie, pana sa imi dau seama a trecut ceva timp, apa intra pe la garnitura stopului dreapta. Am desfacut stopul, am curatat garnitura si l-am strans bine. Ai inceput bine , dar ai terminat prost ! Desfaci ambele stopuri , cureti tot , degresezi , iei un tub de silicon transparent bun ( Bison ... ) pui pe caroserie , unde vine garnitura dupa care pui stopul si pe masura ce strangi surubul prezezi . Sa NU prezezi INAINTE de a trange surubul , ca stopul nu vine chiar exact acolo si nu se mai etanseaza bine siliconul . Dupa ce l-ai prins bine , baga silicon imprejurul stopului si egalizezi la nivel cu un deget , astfel incat sa nu se vada nici un surplus de silicon , apoi bagi la fel pe interior , pe langa garnituri ! - acum o luna jumate si eu am facut asa si nu am mai avut nici o problema la ultimele torentiale . - singurul lucru pe care-l mai verifici este chederul hayon-ului . QUOTE(ramsen @ 25 Jun 2008, 21:59) si tot la vaselina trebuia sa ajungi si tu.acolo am desfacut si eu stopul si am pus vaselina intrun strat subtire.deci vaselina este sfinta dar ATENTIE cum mai zicea cineva tot pe aici aveti grija si ce vaselina puneti.bafta Bai Ramsen termina cu veselina aia ca-ti zic eu unde sa dai cu ea ! Vaselina doar unge si o perioada de timp nu trece prin ea apa catre suprafata tratata cu ea , DAR NU ETANSEAZA NIMIC ! In timp indelungat , mai ales in locurile prin care tabla a fost taiata si sunt garnituri si portiuni unde este umezeala , ataca tabla si vopseaua ! La temperaturile astea de afara , dupa o spalare la presiune sau o torentiala dupa caldurile de afara se duce naiba vaselina ! Daca spuneai mastic era altceva , daca spuneai dublu-adeziv era altceva , pana si alt cheder era mai bun ,dar vaselina se foloseste numai in cateva locuri si gata . Am trecut de deceniile in care vaselina se dadea ca anti-coroziv , acum sunt alte mijloace de izolare ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(Fancyman @ 25 Jun 2008, 09:35) Am razuit-o cat s-a putut si am dat cu un pic de vopsea. De unde sa stiu ca este super rost killer. Pe la noi nu s-a inventat!. Chiar, de unde pot gasi, for the future? |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Am shi eu aceeashi problema... Ploua prin chederul de etanshare al hayonului cu caroseria... chederul este de forma cilindrica... iar dupa multe inchideri shi deschideri ale portbagajului se taie pe margini iar apa care curge de pe plafon intre caroserie shi balamalele hayonului se preling direct in portbagaj... La mine asha patrunde apa in portbagaj in coltzul din stanga iar la franari apa se deplaseaza catre bancheta shi se scurge pana jos la picioarele pasagerilor din spate! Iar k sa elimin mirosul de "caini plouati" am scos mocheta shi am invelit bancheta de spate cu tot cu spatar in ceolofan!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca unele chedere au pe mijloc un fel de buza , astfel incat in momentul in care se preseaza hayon-ul de el , indiferent de forta de contact , acea buza izoleaza bine .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Garlic_dog, distribuitorul de la Loctite are Super Rost Killer. Cauta pe net, il gasesti in Baneasa
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Deabia am scapat de belele si a mai aparut una. La mine parca se tin lant. Azi dupa o ploaie torentiala de peste 8 ore m-am dus sa vad in ce stare este masina si am gasit apa in ea in 3 locuri. Mocheta din partea dreapta fatza era uda. Pe deasupra usii dreapta spate picura in masina, se prelingea pe langa cheder cred... Si pe partea stanga spate am gasit apa pe covoras. Va voi arata maine in poze locurile unde am depistat apa. Problema care ma ingrijoreaza cel mai mult e mocheta din dreapta fatza pt k am gasit-o uda si imi e frica sa nu mucegaiasca sau sa putrezeasca sau sa apara acel miros celebru de "caini uzi". Problema cu infiltratul apei o rezolv schimband chederele de deasupra. Dar ce ma fac cu mocheta? Postez maine cateva poze ca sa fie mai expresiv.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
smallz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
daca se uda bancheta spate, uita-te si in portbagaj ca sigur e si acolo mocheta uda. problema e chederul de la luneta.intra cate o picatura dar constant incat sa iti faca probleme. se rezolva cu niste silicon. search ca s-a discutat, am avut aceeasi problema (am descoperit pe o ploaie torentiala cand am rabatat bancheta si am vazut exact pe unde curge).
spor |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- B-34----
|
|
miki_slz |
![]() ![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 132 Joined: 29 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa ce a plouat toata noaptea, am dat sa plec dimineata cu masina si in dreapta pe covoras era o balta mare. Este pentru prima data in 5 ani cand gasesc acolo apa. Pe unde intra?
|
--------------------
Dacia
Solenza/ NOVA GTI
2004 Scala /98
- CJ 31 MKI/CJ 03 MKI
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Probabil s-au infundat scurgerile din compartimentul aerotermei. Ai 2 furtune pe dreapta si 2 pe stanga. (sub plasticul ala negru de sub stergatoare).
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
miki_slz |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 132 Joined: 29 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@ nh1980ro
Mersi mult! Verific maine dimineata. |
--------------------
Dacia
Solenza/ NOVA GTI
2004 Scala /98
- CJ 31 MKI/CJ 03 MKI
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Azi am reusit sa pun si silicon transparent, este ok. Mersi.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:30 |