Condusul serpuit, dauneaza masinii?
![]() ![]() ![]() |
Condusul serpuit, dauneaza masinii?
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
1. Valea Muresului e un loc destul de bun pentru initiere
2. Nu. Daca nu ai serpuiala in sange, nici o metoda chimica nu te va face sa devii cu adevarat serpuitor. Caci ele (chimicalele adicatelea) vor serpui, nu tu. Si revizuieste-ti parerea despre userul ageana, pentru ca altfel vei fi blestemat sa-ti imaginezi ce s-ar intampla (intr-o lume serpuitor-alternativa, bineinteles) daca ati avea o intalnire fierbinte. This post has been edited by bucatzel: 7 Jun 2010, 12:59 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Lanceru' |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 June 10 ![]() |
Imi cer scuze pentru greseala facuta, sper sa ma ierti.
Cat priveste tranzatia cu Tico... puteam sa ofer suma 35.000 lei pentru un model ingrijit si intretinut. Dar nu este locul aici de tranzactii... Serpuirea este caracteristica persoanei mele. Si fetele frumoase mi-au zis ca aduc cu o anaconda atunci cand le vad. Astfel sper sa fiu ca un sarpe in tot ce fac. Multumesc si mai astept sfaturi. P.S. ma duc sa serpiesc pe drumurile patriei si sa devin din ce in ce mai fericit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- B 73 APA Serpuirea e viata mea ! De fapt o cheama Marghioala....
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sa nu incerci sa ajungi prea fericit, locul e deja ocupat
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Lanceru' |
![]()
|
Am serpuit 20 de km la 190 de km/h. Ma iertati ca am depasit viteza legala, dar nu am avut rabdarea necesara fiindca eram entuziasmat.
Am tras urmatoarele concluzii: - e-ul interior s-a exacerbat in primii 281 de centrimetri de serpuire. - mersul serpuit cu geamurile spate deschise este mai avantajos. Explicatia in cazul meu este ca avand cauciucurile de pe spate, la un moment dat pe fata, erau mai tocite iar cu geamurile deschise fluxul de aer circula mai usor, astfel uzura pneurilor spate este mai usoara. O contraindicatie ar fi ca dupa 5 minute de mers la 190 km/h m-a luat o durere de cap. - mergand mi-am dat seama ca mecanica fluidelor are aplicatie si in aerodinamica, deci am devenit mai destept. Revin cu amanunte incediare dupa ce ma mai plimb in zone urbane neaglomerate cat si aglomerate. This post has been edited by Lanceru': 7 Jun 2010, 15:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
gmv97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai in sange abilitatea de a merge serpuit degeaba de chinui ca nu ai cum sa inveti asa ceva ....totul trebuie sa vina din interior...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance [COLOR=green][B]In viață risipim ani, iar la moarte cerșim clipe[/B][/COLOR]
|
|
Lanceru' |
![]()
|
Presupun ca ai 13 ani neimpliniti... asta din cauza avatarului si a numarului 97. Tin sa precizez ca iau acest lucru in serios, iar acum sunt aproximativ de acord cu tine, deoarece stilul de condus serpuit se poate invata usor fiindca user-ul ageana este profesor/ instructor in asa ceva. Daca el are deja tarif, plan de aplicare presupun deasemenea ca este serios.
Dupa o ora de mers , pot sa spun ca masina se uzeaza mai putin datorita faptului ca bucsaraia este obisnuita cu munca, astfel nu are toane ca bucsaraia alora de merg drept. Dupa ce am oprit , am comunicat cu bucsaraia si din ce am inteles, reiese ca in momentul de fata ea este in forma, are o usoara febra uleioasa ( ca febra musculara la om ), dar in concluzie este mai pregatita pentru mers serpuit ca niciodata. Bucsaraia celor care merg serpuit are un tonus revitalizat... si inca ceva ... cand i-a fost sete , mi-a cerut apa plata , si nu Gatorade sau alte prostioare. Revin... This post has been edited by Lanceru': 7 Jun 2010, 17:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io zic sa exersati mersul asta mai întai pe-o biclicleta, ca nu-i simplu deloc..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gmv97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce inteleg eu din acest filmulet este faptul ca daca nu esti profesionist si nu stapanesti arta de a conduce serpuit poti sa patesti ca ala cu bicicleta ...dar ce se intampla daca avea masina ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance [COLOR=green][B]In viață risipim ani, iar la moarte cerșim clipe[/B][/COLOR]
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu isi mai spargea nasul.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
agent__7 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 September 10 ![]() |
Se pare ca unii practica condusul serpuit, fara sa fi citit acest topic
![]() http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-09-18...trazile-Sucevei QUOTE a observat cum șoferul mașinii circulă într-un mod sinuos, având și capota din față ușor ridicată This post has been edited by agent__7: 18 Sep 2010, 11:11 |
--------------------
Dacia
LGN
2006 1.5dCi
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
pi la sușiava pi aici sî șărpuiești printri gorpi.
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
o porcarie asta cu mersul serpuit..fii sofer si meri drept ca daia ai luat permis...iarna pe polei tot serpuiesti?? numai specimene
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Fugi domne de aici... Stii ce misto e serpuitul iarna din bordura in bordura
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
da este foarte benefic...te ajuta sa pierzi controlul asupra directiei de mers si sa intri pe contrasens sa omori oameni nevinovati ca ai tu o tigla lipsa si iti place sa dai stanga/dreapta din volan...
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba din contra! Daca mergi serpuit, NU ai cum sa pierzi controlul masinii.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
Alex, citeste de la inceput, o sa intelegi
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau nu !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
tot nu ma convinge-ti:( si eu daca il vad pe unu in fata mea tot serpuind pe sosea..nici macar sa il depasesc sa nu pot ii arat semnul pacii
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
La mine s-au tocit egal anvelopele. Cred ca e de bine...
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
m-am intalnit cu un fenomen nou, presupun ca s-a mai intamplat si altora. Dacia mea are un serput natural, independent de vointa mea, ca sa pot conduce relaxat ma sincronizez cu serpuiala masinii si e super. Acum conducand o masina de productie recenta observ ca nu mai serpuieste deloc independenta. In primul moment m-am speriat si am crezut ca o sa am probleme, dar noroc tot cu dacia, am invatat sa serpuiesc singur din cauza ei, destul cat sa acopar lipsa de serpuiala. Pot sa ma relaxez acum, serpuiesc aproape inconstient. Serpuiala a devenit un reflex. Foarte tare.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
giany911 |
![]()
|
E mic si el. Nu va mai certati ca o sa inteleaga peste cativa ani avantajele.
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
Alex4u |
![]()
|
si iarna cum serpuiti sau nu plecati cu masina pentru ca nu va puteti satisface serpuirea
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
nalodaniel |
![]()
|
maestrul serpuirii era ayrton senna. defapt el a fost primul profesionist care a serpuit, si amu e considerat cel mai bun.
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu serpuiesc doar cand ocolesc capacele de canal neaduse la cota si gropile.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:31 |