XENON pe DSN !
![]() ![]() ![]() |
XENON pe DSN !
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Baieti,nu dati cu pietre.......mai am cateva variante de incercat:sticla clara,lupe,pleoape,alte sticle Noi(si de origine),mai bibilim pe la reglaje.....eu seman un pic cu Toma Necredinciosul.Dar,va rog putina rabdare......banii nu cresc in pom.
Daca nu reusesc nimic.........inapoi la x-treme power ![]() Bafta! This post has been edited by puiu82: 22 Sep 2009, 00:12 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 21 Sep 2009, 18:27) Ieri la intrunire m-am incumetat la o mica "comparatie", mai exact eu cu x-treme power + farurile super curate si reglate + puiu82 cu xenoane si deasemenea reglate. Iata ce a iesit......... Stanga X-treme power si dreapta xenon... Scurta:[attachmentid=1627554000] [attachmentid=1627554002] Lunga:[attachmentid=1627554001] Eu nu vad decat o pereche de lumanari in stanga si niste faruri care bat foarte bine(si nu la reglaj ma refer)in dreapta(asta daca nu e mare diferenta fata de realitate). Lui puiu nu i se vad "liniile" pt ca are lumina mult mai puternica si farurile nu sunt reglate corespunzator,ii bat chiar foarte aiurea. Concluzie???:Xenonul e XENON ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Uitati-va aici.
Nu fac reclama dar imi cer scuze daca supar vreun admin ![]() 1.jpg ( Size: 65.08k ) Number of downloads: 401 2.jpg ( Size: 64.29k ) Number of downloads: 442 3.jpg ( Size: 68.3k ) Number of downloads: 428 4.jpg ( Size: 67.93k ) Number of downloads: 428 Legala si care bate bine, drept, fara sa orbeasca. Nu mai trebuie sa gasiti decat pe cineva care sa va faca sticlele de la far clare. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
O sa gasesti pe cineva care sa-ti faca sticla clara la faruri dar o sa e lovesti de o mica problema o sa-ti ceara pe sticle cat dai pe xenon.
Kit-ul e lupa+xenon? Un pret daca se poate. Nu mai bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ansamblul de mai sus se vinde ca atare-lupa care se infileteaza in orice far si instalatia xenon. Au si angel eyes in diferite culori(se poate conecta sau nu) Pret intre 650-1000 ron.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
De la 800 ron in sus.
Am si siteul unde se vinde dar nu vreau sa il postez aici, dati MP daca vreiti detalii. Are cineva o ruda sau prieten care lucreaza cu plexyglass sa faca faruri clare? La aceste xenoane care defapt sunt niste proiectoare puse in far, plus ca au si angel eyes ![]() Attached thumbnail(s) DSCF1562.JPG ( Size: 43.09k ) Number of downloads: 434 23042009038.jpg ( Size: 106.6k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lua-v-ar talonul pentru asemenea improvizații, iresponsabili și inconștienți ce sunteți!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kmykze |
![]()
|
Nu e improvizatie este perfect legala, tu cand iti pui faruri angel eyes nu e aceeasi chestie?
Spun din nou, ESTE PERFECT LEGALA SI ARE VIZIBILITATE MULT MAI BUNA SI NU ORBESTE CEILALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC, DAIA E RECOMANDATA. Si pentru urarea ta domnule MAERSK iti doresc eu tie ce-mi doresti si tu mie ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu-mi pun angel eyes că nu sunt cocalar. Ia citește legea și vezi dacă ai sau nu voie să faci modificări instalației de iluminare... Striațiile de pe sticla originală a farului au un rol precis. Crezi că dacă fixezi tu cu mâna rahatul ăla cu lupă mai bat farurile unde trebuie? S-ar putea să te pupe un TIR orbit de noile praștii din faruri...
|
--------------------
-
-
|
|
kmykze |
![]()
|
Eu zic sa vorbesti fara flame-uri si sa imi dai niste explicatii logice de ce sa nu imi iau dastea.
Ele se potrivesc perfect in soclul fiecarei masini si sunt actionate de reglajul farurilor,adica le poti da mai sus sau mai jos, nu orbesti pe NIMENI tocmai asta e ideea lor, ca alfel iti pui bixenon hid si gata. Si ca venind vorba de cocalari sti vorba aia nu asculta manele in public si acasa il rupe pe salam. Te rog frumos vorbeste civilizat si da-mi explicatii nu ca asa ai auzit tu ca in lege nu e voie sa umblii la lumini. (si bixenonul se considera tot modificare la instalatia de lumini) L.E. QUOTE Lumina oferita de aceste proiectoare este perfect legala, nu afecteaza si nu deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic. Efectul vizual este extraordinar, lumina generata de catre fiecare proiector este perfect conturata, fara varfuri, imperfectiuni sau radiatii luminoase parazite pe suprafata proiectata. This post has been edited by kmykze: 22 Sep 2009, 13:04 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(SYL @ 21 Sep 2009, 21:50) Pe asta de unde ai mai scos-o ? Tot din putul gandirii si al cunoasterii ? Tu chiar nu te poti abtine sa nu aberezi, intri in sevraj...Deci e un singur tip de Philips X-treme Pover...stiai tu ceva cu 2 modele, dar e vb de tipul becului, adica H4 si H7... [COLOR=red] Sper sa vada si moderatori cum face dl SLY acuzati la persoana mea . Cu privire la inelele de pe conul becului sunt doua modele de culoare albastra si de culoare rosie ... am ambele modele xp power. Eu sunt multumit de xp isi fac treaba bine si xenon e ok dar fiecare se risca ... fiindca in lege e reglementat sa nu se umble la instalatia de lumnii ... iar cum fac astia razii pe A1 si A2 si te trage pe dreapta nu o mai poti da cotita fiind si gaborii de fata. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Citește legea aia pe care trebuie să o cunoști când te sui la volan!
|
--------------------
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Fiecare se risca dar toti zicem legea e facuta ca sa fie incalcata din pacate nu respectata asa cum ar trebui.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
kmykze |
![]()
|
Tocmai asta nu intelegi MAERSK, ca astea sunt mai legale decat restul xenoanelor aftermarket.
Stiu legea aia cand ma sui la volan, te rog sa nu mai zici nimic referitor la persoana mea, aici subiectul este altul, nu frustrarile tale personale, si cu asta am terminat, nu mai continui sa ma cert cu tine. This post has been edited by kmykze: 22 Sep 2009, 13:44 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sunt legale să le pui pe gardul de la grajd poate. Nu pricepi că N-AI VOIE SĂ MODIFICI INSTALAȚIA CU CARE VINE MAȘINA DIN FABRICĂ?
Pe cutie scrie ce scrie ca să pună fraierii botul... |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@kmykze - nu ai dreptate. NU sunt legale modificarile la lumini. Nu ai voie nici macar sa pui becuri de putere diferita, dar sa pui xenon aftermarlet. Pentru chestia asta te expui la riscuri: ridicare talon, respingere la itp, ori in caz de vreun eveniment se poate sa ai circumstante agravante din cauza asta.
Poate ele nu dauneaza celorlalti, poate sunt chiar mai bune ca ce e original pe masina, sunt convins ca se vad mai bine, insa nu sunt legale. Si eu nu as da "De la 800 ron in sus" pentru xenoane aftermarket la Supernova, dca e cazul mai bine schimba-i bucsile la bara stabilizatoare, bieletele, pivoti, placute sau discuri si ia doua cauciucuri bune pe fata. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kmykze |
![]()
|
Ok am inteles Andy_ACS sunt ilegale, imi zice unu imi zic 2 inseamna ca gresesc eu, dar sunt o alternativa buna, decat sa vezi unu ca-ti vine din fata cu hid-uri si sticla striata de lumineaza cerul, mai bine unu cu dastea.
MAERSK te-am rugat politicos sa vorbesti frumos, decat sa consumi atata energie sa te certi cu mine si sa vorbesti ca pe maidan mai bine cautai pe net pasajul din codul rutier care sa demonstreze ca sunt ilegale, ca asa nu am incredere in orice QUOTE(MAERSK @ 22 Sep 2009, 13:46) care zice ca stie el, fara sa demonstreze, si iti dadeam dreptate nu ma mai certam cu tine. In continuare sper sa vorbim ontopic si anume despre aceste instalatii de xenon, ca sunt legale sau ilegale asta e partea a doua. Andy_ACS si eu prefer sa-mi fac masina decat sa dau banii pe xenoane, nu am zis in nici un post ca vreau sa-mi pun xenoane, dar macar cine vrea sa-si puna sa faca alegerea corecta si pentru ei si pentru noi ceilalti participanti la trafic. This post has been edited by kmykze: 22 Sep 2009, 14:19 |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 22 Sep 2009, 14:04) Sper sa vada si moderatori cum face dl SLY acuzati la persoana mea . Cu privire la inelele de pe conul becului sunt doua modele de culoare albastra si de culoare rosie ... am ambele modele xp power. Daca tu imi arati pe site-ul Philips(adica ceva oficial, nu de la coltul blocului) ceea ce sustii tu, eu imi cer scuze public fata de tine, daca nu atunci tu ar trebui sa iti cer scuze pt neadevarurile care le afirmi si le sustii pe forum ! Iar referitor la xenoanele aftermarket evident ca sunt ilegale si denota lipsa totala a celor 7 ani de acasa(asta ca sa ma exprim cat mai elegant) a celor care au asa ceva si pun in pericol circulatia pe drumurile publice.... This post has been edited by SYL: 22 Sep 2009, 15:43 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Fara flame sau atac la persoana. Va rog.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DJMaxx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
auziti ... care dintre voi are pe dsn xenoane ? ca sunt legale sau ilegale asta e altceva dar ,totudi ilegale sunt ca nu a ai voie sa iti modifici instalatia , dar daca ele sunt reglate sa nu iti bata aiurea ce aveti voi impotriva?
eu unu am si nu cred ca deranjaza asa de rau ... daca fac o comparatie cu alea de logan inebunesc .. alea cand trei pe langa ele noaptea parca zici ca atunci ti-0a aprins unu lanterna-n ochi This post has been edited by DJMaxx: 22 Sep 2009, 19:11 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
Dj si cu panaramele de halogen xp daca sunt reglate corect bate cum trebuie . Problema e cu raru mobil si atunci sa te vad cum te lasa aia fara talon si placutele imatriculare plus masina trebuie sa o tractezi ca nu mai ai voie sa o duci acasa netractata. Dupa aceea o sa impingi bani hartogareala pile pe la politie pe la rar pe la mama dracu ca sa-ti inscri masina si sa-ti dee talon si aia dupa ce iti purica masina peste tot.
Cred ca decat sa-mi bag cuie in talpi mai bine o lasi asa cum e ... stiu ca xenonu face lumina in sat dar noi nu suntem americani sa umblam la modificari si sa facem ce dorim fiindca suntem prea conservatori cica. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Djasu........fara talon poate ramai,dar fara numere nu prea cred.
In plus,trebuie sa iti dea si dovada cu drept de circulatie. Pt.cei care nu agreeaza modificarile:mai cititi o data postul meu de mai sus ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
djasu82 |
![]()
|
da da riscate
![]() ![]() Fiecare isi risca banii . This post has been edited by djasu82: 23 Sep 2009, 12:39 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca reuseste sa ii faca "liniile",adica sa nu mai se imprastie lumina, atunci ar fii ok. Ideea este sa lumineze uniform si corect. Daca ar avea liniile care le am eu, dar cu intensitatea xenoanelor, intr-adevar nu ai mai avea probleme cu lumina, si atata timp cat le lasi mai jos, atunci nu orbesti pe nimeni. Astia cu x5, sau alte masini de teren, au liniile cam la 1 metru inaltime. Cand imi sta unu in spate, imi ajung liniile lui pe la oglinzile mele laterale... de astia nu zice nimeni nimic. Sa nu mai zic ca au xenoane in proiectoare... probabil au cataracta toti.
Eu unul sunt multumit de philipsurile mele. Dupa cum ati vazut lumineaza mai mult decat decent, si mult mai important uniform. bafta si nu mai va certati atat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 23 Sep 2009, 13:46) Daca reuseste sa ii faca "liniile",adica sa nu mai se imprastie lumina, atunci ar fii ok. Sa nu mai zic ca au xenoane in proiectoare... probabil au cataracta toti. Nu ai cum cu xenon aftermarket sa obti acea "linie" de iluminare pt simplu motiv ca oglinda farurului e proiectata pt bec cu filament, nu pentru arc electric. La farurile xenon din fabrica oglinda e diferita de cele cu halogen, chiar daca e vorba de acelasi model de masina.. La faza cu xenon in proiectoare e culma imbecilitatii dusa la extrem...Scopul proiectorului(de ceata) este sa lumineze pe ceata, ninsoare abundeta, etc, conditii in care cea mai buna e lumina galbena/alb-galbuie, in niciun caz cea data de un xenon. This post has been edited by SYL: 23 Sep 2009, 14:52 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Maskatu |
![]()
|
Din ce am citit eu mai devreme pe internet am aflat asa:
- EXISTA xenoane FARA lupa, implicit masini cu xenon din fabrica fara lupa ( nu ma intrebati ce masini), dar au o alta modalitate de a directiona lumina. -aceste masini au din fabrica oglinda care directioneaza lumina si la care este atasat si un motoras de reglaj vertical Cateva poze culese: Ca fapt divers sistemul de iluminare la far normal (oglinda dintr-o bucata): 1.jpg ( Size: 55.81k ) Number of downloads: 146 Far normal cu mai multe oglinzi 2.jpg ( Size: 52.78k ) Number of downloads: 101 Far cu lupa 3.jpg ( Size: 49.94k ) Number of downloads: 91 Xenon tip D2R D2R.jpg ( Size: 24.57k ) Number of downloads: 94 Xenon tp D2S D2S.jpg ( Size: 22.59k ) Number of downloads: 71 H7R si H7S h7r_h7s.jpg ( Size: 57.94k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
hai ca deja ma doare capu .... ce are in plus un bec normal fata de un xenon ? normal difera lumina si intensitatea ei ... dar cum mama dracu sa bata aiurea cand ele sunt puse exact la aceasi pozitie (distantza) fata de cel cu halogen... nu inteleg ce dungi ziceti , daca striatiile alea de la sticla farului face ca lumina sa reflecte intro directie cum mama darcu' xenonu face sa dea in alta directie fata de cel normal cu halogen? nu mai vb aiureli... becurile cu xenan h4 au o oglina care acopera becu care nu lasa sa imprastie lumina aiurea . cel putin la mine la faza lunga da lumina intrun fascicol nu o imprastie
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
SYL |
![]()
|
Becul cu halogen face lumina cu ajutorul unuia (sau 2 inc azul la H4) filament, iar becul xenon cu ajutorul unui arc electric...De aceea oglinda e diferita la un far cu bec halogen fata de unul cu bec xenon....Pentru cei care QI da pe dinafara si le provoaca dureri de cap, uitati-va cum arata filamentul la un bec de casa "clasic" aprins (deci nu la bec economic) si cum e un neon aprins...Daca tot nu pricepeti, mergeti la casa de pensii sa ve cereti drepturile.
![]() @Maskatu xenon fara lupa de fabrica aveau modelele mai vechi de Volvo, Laguna 2 phase I...cam astea imi vin in minte. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:09 |