cred ca am ars demarorul, cred ca am ars demarorul
![]() ![]() ![]() |
cred ca am ars demarorul, cred ca am ars demarorul
msanyix |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|||
forest77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 October 07 ![]() |
se pare ca electromotorul nu e ars, avea periile uzate iar firul de la una dintre ele facea scurt. am cumparat perii noi, cu 10 lei si maine e gata si electromotorul.
![]() |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2003
- B-40-KHI
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Asadar nu ai mai dat spaga si un milon si ceva pe alt eletromotor
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
Daca tot ai electromotorul dat jos, ia uite-te si la profilul dintilor coroanei de pe volant, sa-ti faci o idee ....
Am avut o belea cu a mea: dinti tesiti la 45 de grade, sparti si chiar lipsa. Avea unele momente cand se bloca demarorul, sa zic asa, si atunci impingeam putin de masina si ridicam brusc piciorul de pe ambreaj, desigur eram in tr I, si se debloca. Asta asa, pana a venit ziua de salariu si am ridicat motorul de am schimbat coroana la volant.....sper sa nu aveti careva beleaua asta ca e nasol....munca si|sau bani multi.... This post has been edited by iuly82: 1 Dec 2007, 22:40 |
--------------------
Dacia
1300
1982
- AG
|
|
alextudor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 July 06 ![]() |
Salutare.. o mica intrebare am,si anume: cum se desface electromotorul..am scos palaria in capat...am tras de carcasa dar nu reusesc sa o scot..am observat ca pe aceasta,din loc in loc, sunt 3-4 suruburi...au vreo legatura cu faptul ca nu reusesc sa desprind corpul electromotorului de carcasa acestuia?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6
- B 45 DYX Biban Șef...no comment
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=874874 daca sint pe corpul lui nu au nici o treaba alea tin polii
This post has been edited by bygy007: 7 Dec 2007, 00:02 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
forest77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 October 07 ![]() |
am reusit sa repar electromotorul, am schimbat rotorul care avea uzura accentuata pe acele lamele de contact, unele erau ciobite sau strambe si se incingea f rau. m-a costat 130 ron un rotor nou. mai trebuie sa cumpar si rondela de textolit pe care am gasit-o rupta, dar merge si fara ea. rondela e in spatele electromotorului si are rolul de a-l bloca mai repede dupa ce isi termina treaba, sa nu se invarta in gol.
This post has been edited by forest77: 7 Dec 2007, 09:05 |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2003
- B-40-KHI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:24 |