butuc distrus usa sofer, tabla putin indoita sub butuc
![]() ![]() ![]() |
butuc distrus usa sofer, tabla putin indoita sub butuc
razvy82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
razvy82 |
![]()
|
QUOTE(thecagero @ 15 Oct 2007, 08:32) Multumesc pentru link . Am sunat si la asigurator si mi-a propus sa vin la centrul de constatare daune (chiar daca nu am hartia de la politie) , sa vorbesc cu un inspector , apoi sa ma duc la un service sa o fac , si dupa ce am hartia de la politie si e facuta masina sa ma duc cu factura la ei ca sa imi deconteze. Ce parere aveti de asta? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa am facut si eu. De mentionat ca mai ai de facut in plus doua drumuri la asigurator: Unul cand depui cererea de despagubire si altul cand ridici banii. Cel putin in cazul meu (Omniasig) asa a fost.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
La mine este vorba despre acelasi asigurator ca si in cazul tau. Ca varianta...daca as vrea au sa cumpar doar un butuc (sau 2) ca nu stiu exact cum sunt la vanzare...aveti idee cam cat m-ar costa? (setul am inteles ca este in jur de 500 lei - cele 4 usi , rezervor si contact). Ma bate gandul sa cumpar eu 1-2 butuci ptr usa , sa merg intr-un service sa mi-l monteze (banuiesc ca este treaba de maxim 1 ora si nu costa prea mult) si sa mai umblu eu cu o cheie dupa mine in caz ca vreau vreodata sa deeschid usa de la sofer cu cheia (mentionez ca are inchidere centralizata)...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Un butuc era vreo 240 lei noi, insa se face comanda in Franta si dureaza cam o luna.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
razvy82 |
![]()
|
Sa inteleg ca nu am sanse sa ma duc, cum era la daciile mai vechi , la un magazin sa cumpar 1-2 butuci si o cheie si sa plec linistit? Numai pe comanda??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista cod reper butuc singur. Numai set. 240 lei un butuc??? Eu am dat parca la sfarsitul lui 2005 suma de 300 lei pe butuci plus manopera. Meridian sud. Acum oamenii s-au nesimtit de nu-i adevarat asa ca nu iti recomand sa mergi la ei. Incearca la Dacoserv.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
Pai banuiesc ca pretul este acelasi in toate serviceurile..poate sa difere putin manopera.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
asa ar trebuii dar nu e asa
ce e interesant in acest post...side asta am scris aici...este ca eu am patit la fel acum 2 ani si de atunci stau fara muzica in masina...la mine a reusit sa intre. se pare ca asta e metoda cea mai folosita.Eu am indreptat tabla iar butucul l-am luat de la portbagaj unde am motor de inchidere centralizata...iar daca se arde pot deschide doar daca desfac bancheta spate...dar asa sunt ...un pic mai sigur |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
adiya |
![]()
|
E na aceleasi preturi.Da ce suntem pe vremea lu' Ceasca? Fiecare pune ce adaos doreste.
Mai nou se sparge geamul.A patit-o un vecin ieri seara. Nu crezi ca esti cam sever cu tine sa stai fara muzica? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
Mda...ce sa zic..partea cu geamul mi se pare mult mai urata. O sa revin cu informatii dupa ce primesc si eu hartia aia de la politie sa ma pot duce la asigurator si sa rezolv problema. Am sunat la un service Dacia , le-am spus problema si mi-au spus ca trebuie schimbat tot setul de chei..inclusiv contactul . Sper sa accepte asiguratorul si mai ales ca baietii din service sa nu faca treaba urata cand schimba setul de chei..ca masina e noua (nua re mai mult de 3 saptamani) si o sa moara de mana mea daca vad zgarieturi sau mai stiu eu ce
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
adiya |
![]()
|
Citeste cu atentie contractul de asigurare. Si pe mine au incercat sa ma abureasca ca va dam banii pe un butuc ca nu sunt toti distrusi. Eu am gasit un articol pe la sfarsitul contractului unde scria ca ''daca d.p.d.v. tehnic nu se poate inlocui un reper se trece la inlocuirea subansamblului''. Nu stiu daca exprimarea este exacta dar ceva pe aproape. Si am cerut la Meridian Sud o foita in care scria ca nu se poate inlocui un singur butuc (mai exact ca nu exista cod reper butuc ci doar set ) si n-au mai avut ce comenta.
P.S. Ai grija sa recuperezi butucii vechi. In functie de ce a scris inspectorul pe dosar ti se vor cere sau nu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
Mersi de sfat. Acum sunt inca in faza cu asteptatul dupa nenea politistu' . O sa revin ulterior cu informatii daca va fi cineva interesat. Numai bine si cati mai multi km fara evenimente
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Salut, si eu am gasit masina mea sparta acum 2 zile butuc sofer pe jumatate scos si tabla usor indoita, am dat tel la reprezentanta si am inteles ca un butuc se comanada direct in franta si costa 380 roni, ma rog, in concluzie am dat comanda la un preten sa-mi faca doua suruburi de inox cu cap de 3cm (diam ext al butucului) 2 saibe pt interior si doua piulite. Astept sa le faca si sa le montez, si ieri am pus alarma viper( functioneaza pe telecomanda masinii) si senzor de geam spart.
Daca pe cineva ajuata asta revin cu poze cu butucii de inox fara cheie. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
adiya |
![]()
|
E riscant. Ce te faci daca se consuma bateria la cheie? Nu mai ai butuc sofer sa descui masina. Mai rau daca se defecteaza alarma sau pur si simplu se arde siguranta aferenta?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasi bancheta spate fara suruburi jos (nu, nu zdrangane fara suruburi), si intri prin portbagaj, ca o astfel de intamplare nu e asa de comuna. O data pe an sau chiar mai rar nu e o problema.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adiya |
![]()
|
Tre' sa ai si o cheie de 13 in portbagaj. Eu unu' nu incap decat daca dau tabla din mijloc jos
![]() Oricum stai linistit ca nu vei rezolva mare lucru. Data urmatoare iti va sparge geamul. This post has been edited by adiya: 25 Oct 2007, 10:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
cosmintr |
![]()
|
E vorba de Logan MCV si nu am portbagaj ca la berlina, momentan las un singur butuc la portiera dr fata pe cheie.
Auziti am montat oricum o alarma buna si nu la reprezentanta ca alea-s de cacao, pt 6 luni garantie parte electrica m-am lamurit. Oricum am montat alarma la cea mai buna firma de alarme din oras, asa ca sunt linistit. Pt geamuri am pus senzor de geamuri, e optional la alarme. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
adiya |
![]()
|
Alarma nu opreste hotul indiferent de marca sau model.
Mie mi-a spart-o de 3 ori; o data fara alarma si de 2 cu alarma si cu acei senzori volumetrici despre care vorbesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
Salutare. Am fost ieri la asigurator si mi-a dat acel deviz (sau ce o fi) pentru a merge in service sa rezolv problema. Eu l-am intrebat si a zis ca se schimba tot setul de chei (usi , portbagaj , rezervor si contact) insa pe acea hartie scrie "butuc usa stanga fata si usa stanga fata" .Ideea cu "usa stanga fata" am inteles ca ar fi trecuta deoarece este posibil sa sara vopseaua cand va fi indreptata tabla si atunci ar trebuii sa fie revopsita usa. Intrebarea mea este...daca scrie cum am specificat mai sus...serviceul imi inlocuieste doar acel butuc sau tot setul de incuietori?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
adiya |
![]()
|
El ti-a scris ce a constatat deteriorat si anume butuc si usa stanga. Nu putea sa-ti scrie set butuci pentru ca nu erau toti distrusi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
razvy82 |
![]()
|
Am sunat si intre timp la un dealer si mi s-a spus ca pe factura se gaseste un cod. Ar trebuii sa ma duc cu acel cod la dealer , dealerul spune ca "imi va face" un butuc identic cu cel deteriorat , si in acest fel se va putea schimba doar acel butuc , ramanad acelasi set de chei care il am si in prezent. E chiar reala varianta asta? Daca e real si este cineva care a avut nevoie sa apele la acest serviciu....aveti idee cat dureaza?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
cosmintr |
![]()
|
Salutare, mi-a facut cineva din inox 2 suruburi si doua saibe si piulite, diam ext 3 cm cat are butucul, la 16 m-am apucat de demontat portiera(boxa, tapiterie), la 17 era gata pusa la loc am scos butucul rupt saiba ce trebuia sa-l tina, o tija si am bagat surubul de inox si cand l-am strans s-a indreptat si tabla indoita de imbecilu care a spart butucul.
Eu is multumit sper saa nu se desfaca de la drum, vibratii, am bagat si o saiba grover. In ext e facut surubul in asa fel incat nu se poate prinde cu nici o cheie sau cleste. Suruburile m-au costat 10 ron, am facut unul si pt usa din dr. Acolo a ramas momentan cheia. Oricum butucul nou costa 380 roni si venea in 3 saptamani mi-au zis la reprezentanta, exagerat. Eu asa am facut, oricum o sa iau cu mine butucul si ma voi uita la ceva magazine daca e identic cu de la alte marci. Cat merge telecomanda stau linistit, si apoi mai am un butuc cu cheie. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
CoQ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 06 ![]() |
Mi-a facut si mie un binevoitor o treaba din asta la butucul de la probagaj; nu a reusit sa-l deschida dar a distrus butucul. Ma rog inca pot deschide porbagajul cu cheia dar se vede f urat - lipseste bucata de inox care acoperea locul unde se introduce cheia.
Nu am apucat sa merg nici la politie nici la asigurator, dar am sa merg cu prima ocazie. Intrebarea care persista: se poate comanda doar un butuc care sa functioneze cu cheia actuala sau e necesara schimbarea tuturor butucilor? |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Preferance
|
|
razvy82 |
![]()
|
QUOTE(CoQ @ 7 Nov 2007, 13:02) Mi-a facut si mie un binevoitor o treaba din asta la butucul de la probagaj; nu a reusit sa-l deschida dar a distrus butucul. Ma rog inca pot deschide porbagajul cu cheia dar se vede f urat - lipseste bucata de inox care acoperea locul unde se introduce cheia. Nu am apucat sa merg nici la politie nici la asigurator, dar am sa merg cu prima ocazie. Intrebarea care persista: se poate comanda doar un butuc care sa functioneze cu cheia actuala sau e necesara schimbarea tuturor butucilor? Salutare si sorry ca ai patit si tu asa ceva. Se va schimba numai butucul distrus. Pentru acest lucru va trebuii sa mergi la service si sa oferi o serie de chei care o gasesti pe factura (acolo unde iti scrie si seria caroserie , seria cv etc). Deci..scapi doar cu un butuc schimbat..dar ai grija ca dureaza. Eu am fost luni la Meridian Vest si mi s-a spus ca dureaza aproximativ 2 saptamani pana vor avea butucul. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
CoQ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 06 ![]() |
Multumesc de informatie.
E o veste buna ca se poate schimba doar un butuc ![]() Saptamana viitoare sper sa reusesc si eu sa rezolv cu politia, asiguratorul si sa ajung la service sa dau comanda. Deocamdata pot sa mai deschid porbagajul deci pot sa astept 2 saptamani. |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Preferance
|
|
cosmintr |
![]()
|
Salutare la toti, apoi hotul mi-a spart azi noapte si portiera dr fata, a incercat sa fure scaunul de copil auto, era tras de el, am fost la politie si nica au zis ca sa fac casco, suntem o tara naspa. Am propus la politaiul de la furturi di auto sa faca filaj din geam de la mine sau sa puie o camera si eu ofer calculatorul si curentul pentru ca sa inregistram, au zis ca nu au fonduri. Mi-a recomandat sa imi pui camera pe banii mei pe peretele blocului care sa monitorizeze parcarea. Apoi in aceeasi parcare am avut si alte masini apoi nu mi le-a spart nimeni, oricum am demontat azi portiera am scos butucul si tija lui si am pus un surub fara cap de inox. Deci urmeaza sa sparga geamul, a sunat alarma pe la 3 dim dar nu m-am dat jos din pat. Oricum e super naspa prins butucul cu o saiba de tabla subtire ca daca tragi de el iese usor, ezact ca la daciile alea vachi, degeaba butucul e de renault daca saiba care il tine e varza.
Ce sa zic naspa sunt suparat, daca mergem in ideea asta trebe casco la masina casa ...... Apoi si cu casco daca ma duceam ca mi-au spart-o de 2 ori in 1 saptamana sigur nu acopereau paguba. Deci am ramas fara nici un butuc si la portbagaj nu am ca e mcv si nu am, in loc de ele am montat suruburile de inox. Sunt f suparat ziceti-mi si voi ceva? This post has been edited by cosmintr: 10 Nov 2007, 18:14 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Dar in ce zona stai, ca se fura crunt in zona...
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
cosmintr |
![]()
|
Revin cu adresa, in orasul Targu Mures, in centru mai exact fix in mijloc iar la 50 de m de masina este sediul politiei comuitare, unde este paza permanenta.
Tupeist hotul? |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:06 |