"Bradul" de la Unirii
![]() ![]() ![]() |
"Bradul" de la Unirii
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa vede ca grecu `i din aia bolsevici aciuiti prin 1949.A pus stea cat aia ce-o pusese Lenin pe Kremlin.Turnu` la Kremlin e macar drept, conifaru grecului are scolioza( tre sa bage un dop de cola sub picior la suport dar ii zgarcit si asteapata s aprimeasca un pet de 2jumate de la la Mos ca sa aiba dop.) Mai poa sa lege cu sfoara pomu de garnisa.Globuri gaseste mai pe`nserat la bradul din parcul copiilor.
![]() Al mai brad care l-am avut i l-am adus la jr. cand avea 10 ani.Avea 5 m . A trebuit sa-i sacrific parte din varf ca sa intre in casa. L-a tinut jr. pana innainte de pasti ![]() PS O fi steaua de vroiau s-a catere pe Acropole ![]() Va doresc dragi dacioti un Craciun fericit si LMA 2011 ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Dec 2010, 17:20) Turnu` la Kremlin e macar drept, conifaru grecului are scolioza l-am îndreptat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
E frumos ! Impodobit va fi si mai frumos. Craciun fericit si La multi ani, bion !
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa termitelor!!! Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu va mai satura Dumnezeu!!!!!! Baaaaaaaaaaaaaaa disperatilor, traiesc 11 luni gindindu-ma doar la bomboanele alea de jeleu invelit in ciocolata, de le vind astia ca bomboane de pom. Si cind ma duc si eu sa-mi reimprospatez rezerva, ce sa vezi? Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu sunteti normali, ati luat TOATE bomboanele?????????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da adresa din Grecia sa-ti trimit ca eu am vreo 4 pungi pe birou
![]() PS: 6, si-a tras sefu avatar ![]() This post has been edited by bmwh548: 22 Dec 2010, 23:40 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tie-ti da baselu la serbarea de pom de iarna de la Cotroceaua.
![]() ![]() Si de fapt decat sa-ti iei auspuf ia-ti bomboane. ![]() Aveam io un vecin care tinea numai staniolu infoiat in loc de bomboane ca avea patru prunci s-o nevasta de profesie gravida si n-avea bani de saloane ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce model decent, ma, nauzi c-au trecut termitele p-acolo si nu mai e nimic? Luam d-alea de la Alpenliebe si mai sunt unele, da' nu stiu cum le zice.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Milka
![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum brad nu fac anu asta, ca am luat geamurilii si se anunta in plus vremuri nasoale. Da bobo tot halim...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Pentru cine isi mai aminteste de saloanele de pe vremea ciuruitului
![]() DSC_0218.jpg ( Size: 17.17k ) Number of downloads: 321 DSC_0219.jpg ( Size: 26.65k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Parca-s model 1963. N-arunci nimic, vad !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Banuiesc faptul ca le-ai desfacut la un muzeu, altfel s-ar fi sfarimat hirtia aia creponata ca pergamentu' lu' Tutankamon...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Pai sigur ca tin ca mai vine vreun gost de craciun si sa-i pun ceva pe masa.Am s`o bere Staropramen de vreo 30 de ani
![]() ![]() Ba senilule ale din 1963 erau bune erau din ciocolata prin 1980 au aparut alea din sirop de zahar colorat care erau ca bilele de rulment( nici cainele nu le manca).Mergeam in celebrele excursii de 3 zile la Budospesta si faceam aprovizionare de Craciun( cadouri, zdrente la copil, kolbasz, saloane, cola, jucarii,ornamente de pom) Cel prezentate sunt din magazinul google ![]() Marty, Bulankamon avea papirus . Stai jos ai nota 2! ![]() This post has been edited by bion: 23 Dec 2010, 11:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
Ai mancat tu sau te-am suparat cu ceva? Oricum, ar fi culmea sa vina curieru' cu doua pungi de bobojot. Nu mai conteaza, ca la 4 plec, ma intorc pe 26, atunci sigur o sa fie prin magazine. Doua pungi de bomboane, o cioco 70%cacao, si 2 kile de portocale halesc scurt pana seara. Apoi, dulciuri prin februarie mai servesc...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Dec 2010, 11:40) Pentru cine isi mai aminteste de saloanele de pe vremea ciuruitului ![]() DSC_0218.jpg ( Size: 17.17k ) Number of downloads: 321 DSC_0219.jpg ( Size: 26.65k ) Number of downloads: 298 am mostenit si eu vreo 2-3 bucati d-alea ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragoselu o avea brad moldivean?
ornat cu bomboane bucuria;cred ca inca mai fac ''design 1963''. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
toata lumea stie ca in bomboanele de craciun dragoselu baga catei de usturoi de contrabanda
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
bion, ce contin acele bomboane mai exact? Ce e inauntru, chestia albastra?!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
mucegai?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Zahar colorat
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Var.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Altis |
![]()
|
Cel mai frumos brad e cel cu radacina. Cei doi maricei i-am primit de la o pensiune, iar cei mititei, cat palma, 7 in total au fost recuperati de pe amplasamentul de la Porumbacu.
Attached thumbnail(s) P1040697.jpg ( Size: 782.92k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Auzi ma, mai bine-mpodobeai zambila, ca brajii aia nu se vede.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
Taci ma, ce stii tu, ca in aia am vrut sa pun bomboane. Dar sunt asa mici ca puteam sa le pun direct pe pamant...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Cum nu, sint betele alea, trebuie sa le dea frunzele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
Betele sunt dog-proof. Adica o cretina care a batatorit toata curtea aia. Lasa ca se fac ei mari si voinici, iar eu am sa fiu tanar si in putere!
![]() Doar ma tratez cu marfa adusa de Dragoselu! This post has been edited by Altis: 27 Dec 2010, 12:31 Attached thumbnail(s) P10406841.jpg ( Size: 770.51k ) Number of downloads: 101 P104067411.jpg ( Size: 685.99k ) Number of downloads: 114 P1040697.jpg ( Size: 444.13k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:28 |