"Bradul" de la Unirii
![]() ![]() ![]() |
"Bradul" de la Unirii
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Lol....sunt din Ploiesti, dar facultatea o fac in Bucuresti, iar bradul l-am vazut live (noaptea) acu vreo 3 zile cand eram in trecere pe la unirii. deh...
![]() ![]() This post has been edited by AmunDei: 9 Dec 2007, 19:39 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am vazut bradul pe google...pare mai mic decat in realitate
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ba da, ala e rostul, da tu nu te pricepi la brazi, omule
![]() ![]() |
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Stiu ca sunt verzi tot timpul anului...asta nu cred sa ramana asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Baieti nu va mai certati pe brad ca n-aveti brad. Aveti schela metalica pe care s-au amlasat becuri. Daca odata Toma Caragiu lua la misto bradul de plastic
noi o sa ajungem sa cantam "O brad frumos cu feratania tot verde" sau aurie, sau cum dracu o fi. Singura idee viabila era aceea a lui Bulan cu bradul adus cu tot cu radacini acolo si apoi dus inapoi. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a fost 1 decembrie si a fost frumos
ca autoritatile nu au fost in stare sa gestioneze deplasarea a sute de ii de oameni...nu e bradul de vina a fost frumos iata |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
corect, firechief!!
extrem de pertinenta observatie! This post has been edited by horsewhisperer27: 9 Dec 2007, 20:19 |
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi nu am trecut pe langa THE BRAD...
Sunt deprimat... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Domnul Pitt e in Bucurest?!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca da
![]() comparindu-se cu Brad,e normal sa fie deprimat ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(OAP @ 9 Dec 2007, 20:00) Singura idee viabila era aceea a lui Bulan cu bradul adus cu tot cu radacini acolo si apoi dus inapoi. Aceiasi idee au mai avut-o si altii dar viabila nu a fost.Nu stiu exact in ce oras asa s-a procedat dar bradul la final a ajuns pe pozite cu toate crengile rupte.A fost nevoie ulterior sa fie aduse alte crengi si puse pe bradul chel. Chiar nu putem sa facem un lucru ca lumea?Trebuie de fiecare data sa ne etalam nepriceperea? Iar imi vine sa emigrez in CONGO! |
--------------------
a
b
c
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Cum se comporta fieraria asta in caz de cutremur?
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
O fi asa mare inginerie sa il asezi pe un trailer, cu cu grija?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
acest brad a mai fost la lisabona si varsovia parca
se taiau si aia cu cutitul pe burta ca e hidos ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Ce inaltime are chestia asta?
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
mare.suficient cat sa ne speriem si sa ne intrebam ce se intampla cu el daca incepe al treilea razbel mondial!
|
|
|
autom |
![]()
|
Il topim si il facem tanc!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Ala nu e brad. Voi stiti ce e ala un brad?Poate fi cel mult un morman de fiare,o bataie de joc.
Brad, gen de arbori coniferi din familia Pinaceae, (folosit de popoarele creștine ca pom de Crăciun).... This post has been edited by lights: 9 Dec 2007, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
FireChief |
![]()
|
nu m-am inselat
bradul a mai fost la varsovia si lisabona stirea de la antena 1 This post has been edited by FireChief: 9 Dec 2007, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
autom |
![]()
|
Cap de linie Romania!
Nu mai pleaca intreg de aici! <span class='edit'>9 Dec 2007, 22:10:</span> Colega horsewhisperer27, cum a ramas cu fluturasii omului ala? Eu nu am vrut sa zic nimic rau la adresa ta si nici sa te intimidez . Ai inteles gresit si imi cer scuze! This post has been edited by autom: 9 Dec 2007, 22:13 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
FireChief |
![]()
|
bradul la lisabona
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
Adica in loc sa aduca un brad adevarat plimba fieratania de colo colo?
|
--------------------
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
un reportaj reuters tot cu...mult hulitul
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
autom |
![]()
|
Nu i-au schimbat forma deloc.
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Schela aia nu pleaca intreaga de pe meleagurile noastre...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:14 |