"Bradul" de la Unirii
![]() ![]() ![]() |
"Bradul" de la Unirii
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cand am vazut la stiri ce s-a intamplat nu mi-a venit sa cred, revolutie curata, eu l-am vazut luni, ziua e adevarat, dar macar era doar aglomeratia obisnuita, mania asta de a da buzna sa vezi ceva nou primul... nu o sa o inteleg niciodata.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Xmihai "ce zici de olteni acolo?" - aaa.. HAI STIINTA???
Muttley "Ieu facusem dush... " hmm.. deci nu era de la tine?! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Off-topic:
QUOTE(ionutctn @ 4 Dec 2007, 14:23) .... Normal ca toata lumea vrea intr-o firma sa ajunga sa lucreze in sediul central ca acolo e cascavalul mai mare si mai sunt si alte avantaje pe langa salarii mari: 2-3 mobile de servici pe care vorbesti bineinteles si problemele de acasa; masina de servici; diurna; deplasari in tara (sau pe afara) si asa mai departe. .... Asta urmaresti tu intr-o firma ? Asta intelegi tu prin realizare profesionala si crestere ierarhica ? .. PFUIIIII ... Mai, si eu am venit in B din provincie .. si crede-ma ca as pleca glont inapoi (desi stau pe aici de vreo 5 ani jumate) .. numai ca eu am venit pentru ca aici era singurul loc in care puteam sa imi practic meseria. Cu prima ocazie decenta de a pleca din infectia asta de oras am sa o fac fara regrete. ON- topic: Am citit ca s-au pierdut 43 de copii in imbulzeala de la brad din seara inaugurarii. Cata minte iti trebuie ca parinte sa bagi copilul in "chestia" aia ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Se simte nevoia romanului de a iesi din obisnuinta zilnica, din cotidian.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
"paine si circ"
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
b!ack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
ca sa fiu on-topic...am fost la brad,m-au cam luat cu japca niste prieteni si mie mi se parea o porcarie initial...+imbulzeala de la metrou care a fost funny la un moment-dat cand a intrebat cineva inainte de statia de la unirii daca se coboara...practic nu aveai nici un cuvant de spus daca nu vroiai sa cobori ca nu puteai sa te impotrivesti...+ ca m-am simtit ca o vedeta ca la coborarea din metrou toata lumea facea poze sutelor de mii de oameni(o sa ma uit mai bine,poate apar si eu
![]() poate toata lumea care a fost acolo a gandit ca mine,dar nu se intampla in fiecare zi asta si pentru mine a fost ceva placut,mai ales ca a fost si ziua romanilor,respectiv a Romaniei...asa cum e ea,tara cu defecte,hoti,prosti si multi soferi "indisciplinati"(asta ca sa nu intru in subiectul "soferii de la noi")...m-am nascut aici,si desi am stat 3 luni in Tailanda,nicaieri nu-i mai bine ca acasa...Sarbatori fericite!!! |
--------------------
kia
sephia
1996
- B xx LXM Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu, daca as fi Videanu, as face mai des astfel de pomeni electorale.
Astfel, ne-am cunoaste mai bine, ne mai imprietenim, mai schimbam o vorba, o impresie, ne mai schimbam copii cu altii rataciti de parintii lor naturali, eventual nevasta daca ochim ceva interesant. Numai sa nu uitam sa votam PD-ul ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eurro @ 4 Dec 2007, 16:51) cand am vazut la stiri ce s-a intamplat nu mi-a venit sa cred, revolutie curata, eu l-am vazut luni, ziua e adevarat, dar macar era doar aglomeratia obisnuita, mania asta de a da buzna sa vezi ceva nou primul... nu o sa o inteleg niciodata. este ceva care carectarizeaza (majoritatea) fiintelor, mai ales pe cele umane. se numeste dorinta de cunoastere! incepe din copilarie, intr-un mod mai primitiv si se manifesta prin "bagatul in gura"! la unii se dezvolta impresionant, la altii involueaza! simplu! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
E un amarat de brad si niste amarate de artificii....nu m-as fi dus nici sa-mi dai bani, de cand cu ultima experienta de revelion, cand intraram in UE si eu m-am pierdut prin multime. In schimb am trecut ieri pe la unirii si pot sa zic un singur lucru: neimpresionant. Daca dadeau si ei un vin fiert mai intelegeam multumea ca la revolutie (desi tot nu m-as fi dus, vinu pot sa-l fierb si in regie), dar asa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
felicit romanul cu mentalitate clasica , care nu ar iesi afara din casa sa vada ceva frumos, dar daca aude de un mic si o bere pe gratis ar strabate munti si vai pe vreme de furtuna!
daca asta e un brad amarat, ne spui si noua cum arata unu cat de cat ne-amarat? nu de alta, da sa nu murim prosti! sau poate pui o poza cu unul cu adevarat frumos, vazut de tine! ti-as ramane recunoscator! |
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si eu felicit romanul care iese din casa pentru orice rahat si se calca in picioare ptr toate prostiile "frumoase" .. pfuiii ....
|
--------------------
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
da, corect, sa stea naibii inauntru, fraierii ii apuca plimbatu noaptea pe strazi.
e la fel ca in topicul lui Vlad Georgescu, e alegerea lor! ce mi se pare aiurea e insinuarea ca un pahar de vin gratis ar constitui o motivatie mai buna de plecat de acasa! argumentati va rog:)! |
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu am ce sa argumentez .. vroiam doar sa felicit romanii usor manipulabili. Daca vrei sa bochezi Bucurestiul din diverse motive nu ai decat sa dai mici moca, vin fiert moca sau, cum s-a intamplat ultima oara .. da arunci in aer niste artificii in timp ce bagi o fieratanie in priza. ... Adevarul ca nici nu faci diferenta intre un brad de Craciun si animala aia din sarma.
Apropos de fieratanie (tot suntem in plina crestere a preturilor la energie) ... are peste 1 mil de becuri ... daca fiecare bec are cca 2-3W (desi eu cred ca un bec d'ala are cel putin 5W) uite peste 3MW (Mega watti) consumati degeaba... Super tare frate ! CIne credeti ca plateste energia aia, Videanu ? |
--------------------
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Aia in congo ar fi avut toate scuzele daca ar fi facut un brad din fier!Oare in padurile noastre nu se gasea vreun brad asa mai secular care sa fie stramutat cu tot cu radacini in capitala?Daca am trimis acum cativa ani un brad secular la Roma pentru Craciunul PAPAL acum nu puteam sa facem la fel?
|
--------------------
a
b
c
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
bulan: se vede treaba ca nu!
![]() liviu: de ce trebuie oare sa gandim mereu ca pensionarii?da, noi platim energia, toti! fata de altele nu conteaza! da de ce cand te uiti la tv la americani toti se bucura, si zic ca e bine, ca sa fie frumos, ca sa ne simtim bine, etc/.... in timp ce romanu se intreaba: de ce pun domne ornamentede srabatori, ca doar costa gramada de bani? nu e normal, nu vin sarbatorile? eu gasesc ca orasul arata vesel, ca arata frumos, ca doar nu traim in epoca de piatra! aia nu aveau poluare, nici aglomeratie, nici nimic! |
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 7 Dec 2007, 23:21) Tu vorbesti serios ? ![]() Cat despre faza cu pensionarii .. nu e vorba de asta ..e vorba de faptul ca banii aia se pot duce in directii mai stringente decat iluminatul unei fieratanii. Puteau sa faca si ei un brad real (mai mic ce-i drept) pe care sa il fi impodobit la fel , numai ca nu ar mai fi consumat MW ci poate doar sute de KW. Avem un oras de cacao, o tara si mai de cacao dar avem cel mai mare brad din europa ... ce sa zic. Adevarul este ca de fiecare data cand trec prin unirii ma incearca un sentiment de inaltare ... un fior patriotic ... ![]() |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi m-am plimbat prin centru, de la Luceafarul pana la Unirii se merge in sir indian, baietii au lasat un ditamai santul sapat in trotuar, neprotejat si nesemnalizat. Impactul vizual cu CEL MAI MARE BRAD DIN GALAXIE dupa ce m-am tarat prin noroi a fost devastator. Iar nu mai am coniac in casa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
da, Liviu, vorbesc serios.
sunt de parere ca perioada srabatorilor de iarna este una din cele mai frumoase din an, si , ai sa razi din nou, dar seara, tarziu, cand apuc(pana acum nu am apucat din pacate), la orele 11-12-1, dau cate o tura prin tot orasul, sa vad modelele de luminite si decoratiuni din cat mai multe locuri! si mai sunt de parere ca noaptea bradul arata absolut mirific! mai trebuiesc si lucruri din astea, chiar daca costa bani.si bordurile costa mult mai mult, si nu au nici macar acest minim avantaj. ma lipseam bucuros de cele din fata blocului meu in schimbul catorva beculete colorate! am uitat oare sa fim oameni,sa fim buni si veseli de srabatori?(nu lua la personal intrebarea, ca nu este pusa asa ![]() |
|
|
Liviu |
![]()
|
Mie imi place sa cred ca sunt om tot timpul, nu numai de sarbatori. Cat despre veselie, ma simt bine in marea majoritate a timpului ... cu mici exceptii bineinteles.
Si mie imi place atmosfera de sarbatori .. dar chestia asta cu bradul cel mai mare din europa le intrece pe toate ... e ca in proverbul ala "prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul" .... asa si noi .. suntem ROMANI (in sensul cel mai rau al cuvantului) dar avem cel mai mare brad din europa. Bradul asta trebuia probabil pus ca un simbol ce este .. dar nu acum, nu e momentul. Este ca si cum ai infige o margareta intr-un rahat si apoi aduni mai multi prieteni ca sa admirati floarea ... exact asa e si cu bradul asta. Nu mai bine cureti intai rahatul si apoi pui margareta ? ... |
--------------------
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
pai sincer eu nu prea m am agitat cu faza de "cel mai mare din europa"!
mie doar mi-a placut cum arata luminat. de restul, ai dreptate, sunt multe aspecte discutabile, da lumea in genere le uita pe cele bune, si da mai mult cu noroi, chiar si atunci cad e ceva frumos. un coleg voia mai sus brad secular, unu adevarat. si atunci s-ar fi gasit altii sa zica ca de ce au traumatizat mandrete de copac... cum o dam nu e multumita toata lumea! |
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Un monstru de metal cu beculete, arata sinistru ziua , e ceva de genul gradinii zoologice , doar ca au bagat un brad dupa gratii ...
Noaptea toate pisicile sunt negre si femeile atragatoare , nu le vezi ridurile ... Oare e asa greu sa ai un brad viu in Piata Universitatii ? Probabil ca da ...afecteaza ciubucurile . Pe de alta parte , altii au brazi in curte si tot omoara cate un copac sa-l impodobeasca . Cazul cel mai evident la Iasi . In fata Palatului Culturii exista 10 sau 11 conifere de diferite specii , unii mai inalti decat cel taiat si pus in mijlocul asfaltului . Oare le era asa greu sa impodobeasca unul din cei existenti ? Nu , dar asa s-au mai cheltuit niste bani aiurea , cu comisionul de rigoare , in plus mai contribuim putin la incalzirea globala ... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Simplu:grandomanie, bani aruncați în vânt, iar bolnavii care au nevoie de un tratament sau operație în străinătate sunt nevoiți să cerșească banii necesari pentrucă sunt refuzați de asigurări, în timp ce Băsescu se operează în Viena pe banii noștrii, fiindcă nu are încredere în sistemul sanitar intern.
Și dacă a crezut cineva că vor năvăli strănii să vadă cel mai mare brad de crăciun din Europa... vezi nu cumva... |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 7 Dec 2007, 21:33) felicit romanul cu mentalitate clasica , care nu ar iesi afara din casa sa vada ceva frumos, dar daca aude de un mic si o bere pe gratis ar strabate munti si vai pe vreme de furtuna! Am zis ca as fi inteles daca ar fi lume asa daca s-ar fi dat ceva pe gratis, si dupa aceea am subliniat ca oricum nu m-as fi dus. Nu-mi place sa fiu calcat in picioare fara motiv. QUOTE(horsewhisperer27 @ 7 Dec 2007, 21:33) daca asta e un brad amarat, ne spui si noua cum arata unu cat de cat ne-amarat? nu de alta, da sa nu murim prosti! Un brad neamarat ar fi unul real, fie el si mai mic ![]() QUOTE(horsewhisperer27 @ 7 Dec 2007, 21:33) Ti-as putea da o poza de pe net, asa cautata in graba, dar nu fac lucrul asta. Nu am poze cu brazi pentru ca 1: nu sunt fotograf si nici nu-mi place sa fac poze si 2: nu ma dau in vant dupa natura. Noroace si la cat mai multi brazi! |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
uite care e treaba dupa parerea mea:
-chestia cu gratuitatea a fost un argument total neavenit, daca oricum nu te-ai fi dus.pur si simplu ai zis ceva fara legatura.daca legau aia un mic in brad inteleg ca tot nu te duceai, pana la urma, nu?da macar era un inceput de motiv. -bradu a fost gratis!ce va cramponati atata de becurile din el?nu vreti mai bine sa stingem si iluminatu public, sau ca el sa se aprinda , ca in unele sate tot din patria noastra, dupa 11 seara?am realiza o economie fabuloasa!! eu zic ca se merita si ca e frumos!parerea mea! ![]() -brad real nu putea sa fie, ca tot unu mare trebuia sa aduca, si vocea patriotului nationale ar fi sarit cu gura ca l-au taiat degeaba.nu ai citit cand am scris asta? -o poza de pe net ar fi fara valoare, ma refeream la unu vazut de tine in realitate.onest.ai si fost. -daca nu te dai in vant dupa natura si brazi, nu inteleg in final de ce te deranjeaza!din cauza banilor care iti revin la buzunar pt becurile din el?din cauza ca e urat ziua?din cauza ca e de fier?din toate? G.R. tu la care bani te referi?tot la aia dati pe lumina?ca repet, restu aud ca a fost gratis! si daca tot ai bagat sistemu sanitar aicea si ii tii socoteala lu basescu, desi o sa deviem, te intreb: nu crezi ca in orice stat presedintele va avea cel mai bun tratament posibil? si invers: crezi ca in orice stat asigurarile medicale acopera pentru populatie operatii in strainatate? si ai idee in sistemu nostru sanitar ce salarii au medicii?pt aia de ce nu plangi de mila? un rezident de chirurgie are cateva milioane si iti garantez ca nu ia nici un banut din surse neconventionale! nepoata lu tov Ilici a facut liceul la Beverly Hills, stii si asta cum stii din ce bani a fost Base la Viena?sau nu te mai deranjeaza?sau eraq din banii de beculete de atunci, finca nu era brad? p.s.@ amun dei: de Craciun faci brad sau nici atunci nu iti plac?sunt urati ai naibii! ![]() ![]() This post has been edited by horsewhisperer27: 9 Dec 2007, 02:06 |
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Sigur ca de Craciun impodobim brazi , spunem poezii cu ,, Bradulet dragut micut " si cantam ,, O tanennbaum " , aintrat in traditie acum , desi in urma cu doua sute de ani nu se pomenea de asa ceva in Romania . Pe vremea lui Fane Babanu ' se sarbatorea Craciunul prin taierea turcilor , nu a brazilor ...
Beleaua e ca ne dorim din an in an sa masacram brazi si mai mari si mai ramurosi , avem acel potential de a ne autodistruge . Nu sunt de acord cu brazii de plastic , asa cum nu sunt de acord cu blana artificiala , nu sunt ,, ecologice" polueaza mai mult fabricarea lor si ulterior reciclarea decat orice cadavru animal. Dar ar fi bine sa ne trezim si sa avem un simt al masurii , sa plantam brazi in locurile publice pentru a nu mai fi nevoiti sa taiem unii , sa tinem brazi in ghivece , daca ne dorim neaparat . Poate trecem cu totii la Kaballa , precum Madonna ? Atunci facem si o economie ! |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
OAP |
![]()
|
Cel mai mare brad de fier din lume e La Tour Effel. De preferat sa il vezi la ora fixa dupa 7 pm.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
si culmea, facut de romani, undeva intr-o fabrica de pe la Timisoara, daca imi aduc eu bine aminte
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:40 |