"Bradul" de la Unirii
![]() ![]() ![]() |
"Bradul" de la Unirii
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am citit ce ati scris pe aici
si m-am hotarit eu tin cu bradul |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu tin cu os nu cu bradul!
|
--------------------
a
b
c
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu tin cu os ,ca e prietenul meu
dar tin si cu bradul care a adunat sute de mii de oameni impreuna....spre frustrarea unora |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Putine principii ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
... dar fixe...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
ia uite ce de ciini cu probleme de drum lung
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Caini, da' rai!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hellooooo!!!
Tovarasi! Stati jos! Alo! |
--------------------
.
.
|
FireChief |
![]()
|
...ca nu se vede bradul
![]() This post has been edited by FireChief: 9 Dec 2007, 13:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pe cei satui de hidosenia din piata unirii va invit in brasov in piata sfatului sa vedeti un brad NATURAL si frumos impodobit...
http://89.137.165.24/Jview.htm Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
desi nu suporta comparatia ...o sa o fac
si turnul eiffel a fost primit cu aceeasi indignare fiind numit hidosenie de otel si propus pentru demolare aici scrie ca toate subansamblele au fost fabricate la fabrica LEVALLOIS PERRET de la periferia parisului http://www.askmen.ro/Turnul_Eiffel-news627-i5840-l1.html eu iubesc bradul pentru ca a adunat sute de mii de oameni in jurul lui hidos sau nu This post has been edited by FireChief: 9 Dec 2007, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
http://rvolt.wordpress.com/2007/12/02/re-unire-la-unirea/ - un mic blog facut de sormea cu pretenu ei, eu la data aia eram pe schiuri la cota 2000
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
os |
![]()
|
Mai pun si eu un pic de gaz pe Turnul Eiffel: sigur ca marfa a fost facuta in Franta, care la ora aia era unul din liderii tehnologogici mondiali (necontestati, spre deosebire de vremurile curente).
Daca stimatii colegi insista sa puna problema de Timisoara sau de Resita - ii anunt ca la ora de care vorbim aceste orase nu erau in Romania ci in Austria. Sau - daca preferati - in Ungaria. |
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 9 Dec 2007, 15:16) Oamenii aia nu s-au adunat acolo sa fie impreuna. S-au adunat sa vada fieratania luminoasa. M-as duce cu draga inima la Brasov sa vad ceva frumos, da nici prin cap nu mi-ar trece sa ma calc pe sireturi cu nimeni in piata Unirii. Scuze, nu e tentativa de flame dar am asa o lehamite uneori cand vad tendinte de opulenta nejustificata care au la baza un "kitch". Oare s-au simtit bine oamanii din piata in seara aia? Au trait magia sarbatorilor? Eu am vazut la stiri o maimuta care injura politistii ca ei sunt de vina pentru balamucul de acolo si ca el multi altii.... PS: oare au dat jos din varful bradului "estate-ul " ala? ![]() PS 2" La Tour Eiffel e tot o feratanie in care te trage vantul de nu te vezi , mai ales in Noiembrie... ![]() 9 Dec 2007, 15:33: QUOTE(os @ 9 Dec 2007, 15:20) Daca stimatii colegi insista sa puna problema de Timisoara sau de Resita - ii anunt ca la ora de care vorbim aceste orase nu erau in Romania ci in Austria. Sau - daca preferati - in Ungaria. Ce am spus mai sus era din auzite. Discutam cu un coleg chiar in turn despre asta si imi spunea ca exista pe undeva scris ceva de genul asta apropo de Resita. Nu am gasit pancarta dar nici nu am cautat-o cu atentie. Nici nu sustin cu tarie ca asa e. Pur si simplu nu am vazut cu "ochiimei" informatia respectiva This post has been edited by OAP: 9 Dec 2007, 14:33 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
pina una alta in imensitatea aia de spatiu nu era nimic reprezentativ
acum e bradul eu tin cu el...parca v-am mai zis ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
Eu tin cu bradul de la Brasov....Hai bradutuuu natural
![]() |
--------------------
.
.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 9 Dec 2007, 01:58) Se face, dar nu pt mine. E doar un loc ocupat in plus in casa. ![]() Hai sa incheiem contradictia ca oricum nu ne vom convinge intre noi de nimic ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
os |
![]()
|
@OAP: laminoarele de la Resita sunt destul de vechi - este posibil ca ceva profile sa fi fost cumparate de la Resita (de ce nu, desi e cam departe de Franta; sa nu uitam ca in afara industriei proprii aveau relativ aproape, la Duisburg/Essen, cel mai mare centru siderurgic al vremii cu Mannesmann, Thyssen, Krupp - ca sa-i numesc doar pe cei mai mari).
Presupunind ca e asa, a spune "turnul a fost facut la Resita" e ca si cum ai spune ca Mercedes se face in XXX, de unde provine minereul. |
--------------------
.
.
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu nici nu vreau sa ma gandesc cat au putut sa se bucure oamenii aia multi de brad fara un numar suficient de toilete in zona.
|
--------------------
a
b
c
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi ce o sa dea tarcoale prin preajma lui carutele cu fier vechi de anul nou
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
OAP |
![]()
|
Daaa...si daca-i intreaba cineva zic ca filmeaza pt clipul Loredanei...ala penibil cu tigani
![]() |
--------------------
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
amun dei, sigur, ne contrazicem degeaba!
noroc:)! da nu pot sa nu ma intreb: daca bradu ocupa un loc in plus, dca ala de la unirii e urat si nu isi are rostul, daca, daca , daca... au vreun sens sarbatorile, man? colinde asculti? cadouri primesti, oferi?sau sunt bani cheltuiti de pomana? sunt lucruri care dau culoare vietii!unora!asta e!chestiune de gust si viziune! toata stima! firechief: respectele mele!totdeauna mi-ai fost simpatic! |
-------------------- fan VAG!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pt mine sarbatorile, cum am zis, n-au vreun sens anume, colinde nu ascult, cadouri mi-e indiferent daca primesc sau nu, de oferit ofer, dar nu de sarbatori, decat eventual de zile de nastere etc, lucrurile care dau culoare vietii pt mine sunt altele decat sarbatorile. Fiecare cu parerile lui.
Hai noroc! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cum s-ar zice...."no further questions"....
sa-i lasam in acest caz pe cei pentru care sarbatorile inseamna ceva sa se bucure de ele asa cum considera. daca singur recunosti ca pentru tine ele nu au nici o simbolistica, atunci cu siguranta nu esti in masura sa iti exprimi parerea despre nici un fel de brad impodobit cu ocazia lor! asa ca nu poti sa ai nici o legatura cu acest topic. hai noroc si sa ne intalnim pe altele! |
-------------------- fan VAG!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Generation desenchantee...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
AmunDei |
![]()
|
Ma faceti sa rad....acuma n-am voie nici sa-mi exprim parerea?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
"Ma faceti"?... Stai linistit, fiecare are dreptul la o parere... ca si mine la o bere...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am vazut bradul ziua asa ca nu prea pot sa imi dau cu parerea, dar initiativa mi se pare laudabila.
This post has been edited by ady77: 9 Dec 2007, 19:17 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:00 |