xbox vs playstation 2, Argumente pro si contra, comparatii..
![]() ![]() ![]() |
xbox vs playstation 2, Argumente pro si contra, comparatii..
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vă mulțumesc, i-am zis de xbox one cu kinect. Acuma să vedem ce-o alege. Orice ar fi, abia aștept să probez și io.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Exact, pe principiul decât să stai degeaba, mai bine sparge un geam, ceva.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa nu joace si adultii
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
m-am dat pe un ps4.
una la mana, bahbaiatule cum au ajuns jocurile... ![]() doi la mana, imi e imposibil sa vad cum se poate juca cineva cu maneta aia. stiu, problema e la mine, da' fara tastatura si maus nu reusesc sa fac nimic... ![]() ca pret insa, sunt imbatabile. cu 300 de euro te joci ca pe un PC de minim 1000. This post has been edited by Han Solo: 21 Dec 2015, 09:20 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu, cand am pus mana pe controllerul de PS4 m-am simtit ca si cum aveam handicap motric. Intre timp, cu exercitii zilnice de cca 3 ore, am ajuns sa ma descurc rezonabil
![]() Oricum, am amici de joaca (online) care folosesc monitoare HD pentru gaming (latenta de 2ms and shit) si o traznaie din asta. Eu unul, cand ma ridic de la computer, ma ridic de la computer .. nu vreau sa mai vad tastatura si mouse in fata .... prefer sa stau ca sedentaru' in canapea, cu controllerul in maini si sa ma mai intind din cand in cand dupa o bere. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vezi? D-aia recomand kinect.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dupa ce te inveti cu controlerul nu o sa mai vrei tastatura si soarec pentru jocuri.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
puerili-lor
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cum naiba ochesti? ca mie mi s-a parut mega-lent, pe langa faptul ca e foarte putin precis. ma rog, poate asa era setata sensibilitatea.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dai sensibioitatea controllerului mai sus .. pana la maxim daca e cazul.
Dupa un timp este foarte precis ![]() trebuie sa intelegi ca nu va exista un nivel de precizie egal cu al mouse-ului, dar senzatia e cu totul alta oricum. Eu joc cu aceeasi dexteritate si pe controller dar si pe tastatura+mouse. Este o pura chestiune de obisnuinta (care se obtine oricum jucand). Sper ca nu te asteptai ca sa pui mana prima oara in voiata pe un controller si sa fii expert cu el ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cdadan |
![]()
|
Sa-mi ziceti ce recorduri ati batut la 200 metri garduri.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
După prima suta de metri a bătut vecina în calorifer
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Am o mică problemă cu kinectul. Asta micu (abia de-a împlinit 3 ani si-i mititel, n-are un metru și nici 12 kile) vrea mai nou să joace singur. Perfect, de vis dar ... kinectul nu prea-l vede. Adica-l vede, dar când ti-e lumea mai dragă te trezești ca nu-l mai vede calumea. Și el săracul se tot mișca, sta unde-ti zic, ridica mâinile, da' degeaba.
Am ajuns să pun kinectul jos, mai jos, pe urma pe parchet. Dacă sta prea-n fata-i zice să meargă mai în spate. D-asta. Există ceva setări, sa-l vadă mai bine și pe unul mititel? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Parca trebuie pus la o înălțime mai mare de 1-1.1 m.
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu merge pus mai sus, dar intreptat cumva in jos?
O trebui el pus la 1+ mp, dar daca pustiul e mai mic de atat? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Se joacă cu altceva?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 22 Dec 2015, 08:10) Nu merge pus mai sus, dar intreptat cumva in jos? O trebui el pus la 1+ mp, dar daca pustiul e mai mic de atat? Se regleaza unghiul ca sa il vada. 22 Dec 2015, 08:50: QUOTE(DragosP @ 22 Dec 2015, 08:43) Trebuie sa mearga, ca si Stefan avea cam 3 ani cand a inceput sa se joace pe Xbox. 22 Dec 2015, 11:06: LE: Când setezi senzorul setează cu juniorul în fața lui, nu cu tine. S-ar putea sa fie problema din cauza diferenței mari de înălțime dintre voi. This post has been edited by ady77: 22 Dec 2015, 11:06 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Pai unghiul si-l regleaza singur.
Normal ca-l las pe el in fata, d-aia pleaca relativ ok. Insa pe urma, la un moment dat, incepe sa nu-l mai vada calumea. Cand am pus senzorul pe la 1 metru si jumatate, n-a fost prea bine. L-am coborat undeva la 40 si parea mai ok. De cand insista sa bage singur, am incercat inclusiv jos, pe parchet. Problema-i la sporturile alea unde se initializeaza dupa fiecare sprint, saritura, aruncare. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Probleme grave părintești.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Dane, iti explic mai clar când ajung acasă, ca nu mai știu pe de rost cum trebuie făcut, ca nu am mai prins xbox ul de mult timp. Și nici nu prea mai joacă jocuri cu kinect - ul, sa fie nevoie sa îl reglez, acum ma omoară amândoi cu Minecraft și Fifa16.
|
--------------------
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Și eu sunt curios cum se calibrează kinect-ul, n-am găsit nimic pe net. Cică s-ar auto-calibra, însă mie mi se pare extrem de imprecis, nu reușesc să navighez prin meniu cu el. O fi chestie de obișnuință sau așa trebuie să facă?
A, și încă o întrebare, jocurile din rivals sports gen tenis nu se pot juca în doi? This post has been edited by Manuel: 22 Dec 2015, 13:43 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
l@u |
![]()
|
Se autocalibreaza.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Eu ziceam despre kinect. Nu-i cam mic, totuși?..
Generația de azi de plozi crește cu kinect, apoi tabletă, zmarfon, lectoc, pc. Pică netu' - dezastru ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Mosule!
Adica daca pica netul la tine in casa e sarbatoare? ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Nu are cum să pice, pe zmarfon am Voda, pe lectoc am Orange
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Cu orange is certat, in rest am de la inca trei.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:44 |