Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
laurentiu_206 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 6 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 105CP
Privilege 2008
- B-505-SSS
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine chiar nu ma intereseaza daca apare masina la vreo emisiune auto sau nu...eu mi-am facut-o pentru mine si chiar ma bucur de ea zilnic...(doar ca nu are trapa si cutie automata
![]() ![]() Voi reveni cu o poza interesanta in cursul zilei de maine. ![]() This post has been edited by j.d: 11 Dec 2008, 16:04 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Frumos
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai j.d, chiar asa iti face omul semne cu farurile, te claxoneaza si tu nimic? Am fost in spatele tau ieri pe Mosilor pana ai facut stanga pe strada aia mica inainte de Fainari. Arata bine masina live.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 13 Dec 2008, 05:02) nu bagati in seama stopurile innegrite, ma jucam si am salvat din greseala si nu mai am poza originala. Cristi o are, dar e low-res si nu am ce face cu ea. Poza din fata am pus-o mai luminata sa se vada mai bine ce si cum ![]() 13 Dec 2008, 16:15: RSedan Ph. 2 ![]() This post has been edited by Fratzica: 13 Dec 2008, 15:15 Attached thumbnail(s) a.jpg ( Size: 898.44k ) Number of downloads: 4201 b.jpg ( Size: 810.52k ) Number of downloads: 4328 RSedan.jpg ( Size: 900.85k ) Number of downloads: 4312 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Urmaresc de ceva timp jurnalul de bord si admir foarte mult munca depusa de tine si tot ce-ai facut cu masinuta asta.Daca as fi din Congo si n-as mai fi vazut/avut/condus megane, as fi jurat ca asa e din fabrica. (cel putin interiorul)
Si inca n-am vazut-o live ![]() This post has been edited by j.d: 25 Feb 2009, 01:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Chiar daca nu ai modificari majore de prezentat, mai ne indulceste si noua privirile cu ceva poze..
![]() Multumesc anticipat! ![]() This post has been edited by j.d: 28 Jan 2009, 17:19 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
j.d , apreciez mult munca care ai depus-o pentru a-ti face asa tunning pe meganel. chiar imi place mult.
![]() ideea cu gps in bord, e super! iti doresc la mai multe idei , si muuulti bani pt. a o face cum iti doresti. astept sa vad si eu pozele poimaine, daca e sa le poti face. ![]() numa bine! ![]() p.s : dupa o pauza destul de lunga, am revenit. curand, cu un jurnal de bord ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
cum ti-ai innegrit stopurile?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stopurile sunt vopsite pe exterior in doua etape, prima data doar partea alba, iar apoi intreg stopul. Asta creaza efectul de vopsit pe interior. Ambele stopuri au fost polishate de 20 de ori fiecare cu o masinarie de polishat folosind o solutie speciala de la Sonax.
Am facut un pic de curatenie prin topic . Am sters cam tot ce era offtopic, cat si ce era legat de bara noua. Voi reveni cu poze noi si clare probabil in weekend gratie lui Fratzica si o luam de la capat cum trebuie. RCosmin, daca vei considera ca va mai fi nevoie, chiar te rog sa reluam discutia despre evacuare. P.S: de acum incolo orice post off topic va fi raportat si inlaturat de pe topic! This post has been edited by j.d: 7 Dec 2010, 19:37 |
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie imi place spoilerul, arata "complet" masina, pentru ca era ciudata cu bara fata de RS si bara spate normala.
Din pacate am ratat scandalul, dar vreau si eu sa spun un lucru. Ce legatura are bara RS cu "performantele" ? Si eu, daca as avea bani de bagat in masina, mi-as pune probabil, nu ca am pretentii ca am un super bolid, ci ca arata muuult mai bine. Faceti o comparatie intre un Megane RS de exemplu si un Megane normal, hatch, sa vedeti cum micile diferente gen bare, garda al sol, jante, schimba mult masina. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
rcosmin, daca vei considera ca va mai fi nevoie, chiar te rog sa reluam discutia despre evacuare.
Din cate vad eu,aici se discuta despre performantele masinii,si nu fac referire la nici un post,dar asta este concluzia pe care am tras-o eu din tot ce am citit(inainte de a se sterge)...daca gresesc,corectati-ma La interiorul masinii nu am ce sa comentez,toate sunt executate cu bun gust(ce am vazut din poze)ca de intalnit nu ne-am intalnit la munte(intalnirea nr. 12),cred ca am trecut unul pe langa celalalt ![]() Parerea mea personala este ca acele doua ornamente de evacuare strica tot spatele masinii,postasem doua poze cum ar arata mai bine,una era cu evacuarea pe centru(care cade deoarece nu se integreaza in liniile masinii si nici a barii spate plus ca era putin cam "patratoasa"acea evacuare),iar cea de-a 2-a poza avea doua evacuari amplasate in exteriorul barii,stanga/dreapta care urmau liniile barii,aveau si diametrul mai mare si ii ofereau masinii ...daca pot sa ii spun"terminatiile de care avea nevoie",contopinduse perfect cu marimea masinii si bara spate,continuand aerul agresiv al masinii ![]() Atat am avut de zis,legat de noile modificari aduse masinii,daca ar fi sa iti dau o nota la toata realizarea...10 ar fi prea putin ![]() ![]() ![]() j.d. sa aveti grija unul de celalalt(tu si masina) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by j.d: 7 Dec 2010, 19:39 Attached thumbnail(s) DSCF5237.jpg ( Size: 515.8k ) Number of downloads: 1413 DSCF5257.jpg ( Size: 416.01k ) Number of downloads: 1265 DSCF5275.jpg ( Size: 414.86k ) Number of downloads: 1269 DSCF5289.jpg ( Size: 455.42k ) Number of downloads: 1189 DSCF5337.jpg ( Size: 623.89k ) Number of downloads: 1038 DSCF5370.jpg ( Size: 629.92k ) Number of downloads: 1136 DSCF5371.jpg ( Size: 570.6k ) Number of downloads: 940 DSCF5381.jpg ( Size: 562.06k ) Number of downloads: 777 DSCF5382.jpg ( Size: 621.43k ) Number of downloads: 875 DSCF5405.jpg ( Size: 548.28k ) Number of downloads: 891 DSCF5451.jpg ( Size: 534.53k ) Number of downloads: 777 DSCF5458.jpg ( Size: 456.94k ) Number of downloads: 630 Image3.jpg ( Size: 655.36k ) Number of downloads: 582 Image4.jpg ( Size: 723.89k ) Number of downloads: 769 Image6.jpg ( Size: 640.37k ) Number of downloads: 1031 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut zilele trecute un Subaru colantat tot cu folie imitatie carbon si pot sa spun ca arata SUPERB !
Imi place bordul cum a iesit ( cand am vazut pozele puse de cel care a facut lucrarea stiam ca e masina lui J.D. ) , iar capota ... daca lui ii place ... e frumoasa ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
@j.d.masina era super,insa cred ca pentru prima data de cand ai inceput acest proiect ai dat gres....
un negru mat ar fi fost mult mai ok |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Welcome Back Master..
![]() Nu imi gasesc cuvintele sincer la cat de original poate sa arate ![]() interiorul, foarte bine gandit, insa grila aceea bej dintre navigatie si climatronic o vei lasa asa??.. cat despre exterior pot sa spun ca m-a lasat impresionat, mai putin capota, care no offence, dar parca nu da bine dupa parerea mea negrul acela mat, insa important este sa iti placa tie ce ai facut... So..keep up the good work ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
j.d |
![]()
|
In primul rand ii multumesc mult lui Fratzica pentru poze!
![]() Gotty...exact la fel simt si eu... ![]() Fratzica stie bine ca l-am zapacit astazi cat de neimpacat sunt in legatura cu aceasta capota...ziua arata chiar foarte bine pentru ca este neagra si nu se observa mare diferenta...INSA, se indeparteaza GRAV fata de scopul acestei masini, si anume acela ca masina sa para ca asa a venit din fabrica. Asadar, zilele urmatoare voi indeparta colantul de pe exterior...este pacat de bani intr-adevar si de munca depusa (cu exceptia manerelor interioare, totul este aplicat de mine) dar asta e...nu toate lucrurile ies cum trebuie. Cel din interior ramane deocamdata pentru ca m-am cam obisnuit cu el iar expozitia vine mai repede decat ar ajunge piesele...si pana la urma contribuie la un interior un pic mai altfel. This post has been edited by j.d: 16 Mar 2009, 00:48 |
--------------------
powered
by
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(j.d @ 16 Mar 2009, 00:45) Fratzica stie bine ca l-am zapacit astazi cat de neimpacat sunt in legatura cu aceasta capota...ziua arata chiar foarte bine pentru ca este neagra si nu se observa mare diferenta...INSA, se indeparteaza GRAV fata de scopul acestei masini, si anume acela ca masina sa para ca asa a venit din fabrica. Asadar, zilele urmatoare voi indeparta colantul de pe exterior...este pacat de bani intr-adevar si de munca depusa (cu exceptia manerelor interioare, totul este aplicat de mine) dar asta e...nu toate lucrurile ies cum trebuie. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Fratzica |
![]()
|
new pics
![]() Attached thumbnail(s) DSCF5237.JPG ( Size: 98.47k ) Number of downloads: 1757 DSCF5248.JPG ( Size: 111.44k ) Number of downloads: 1557 DSCF5276.JPG ( Size: 52.12k ) Number of downloads: 2050 DSCF5277.JPG ( Size: 69.17k ) Number of downloads: 1825 DSCF5296.JPG ( Size: 79.82k ) Number of downloads: 1601 DSCF5312.JPG ( Size: 32.08k ) Number of downloads: 799 DSCF5318.JPG ( Size: 99.83k ) Number of downloads: 753 DSCF5351.JPG ( Size: 126.75k ) Number of downloads: 552 DSCF5361.JPG ( Size: 109.57k ) Number of downloads: 688 DSCF5367.JPG ( Size: 122.88k ) Number of downloads: 725 DSCF5368.JPG ( Size: 102.15k ) Number of downloads: 579 DSCF5372.JPG ( Size: 124.43k ) Number of downloads: 683 DSCF5376.JPG ( Size: 88.98k ) Number of downloads: 731 DSCF5379.JPG ( Size: 102.99k ) Number of downloads: 709 DSCF5386.JPG ( Size: 109.46k ) Number of downloads: 847 DSCF5460.JPG ( Size: 45.01k ) Number of downloads: 755 DSCF5474.JPG ( Size: 27.68k ) Number of downloads: 498 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Folia e cea care strica masina complet. Pe capota e ca naiba, cred/sper ca o sa dispara ptr. ca da mult mai bine negrul lucios care e pe toata masina, la manere macar fa-le integral nu doar prima jumatate ca arata un pic ciudat, iar consola, ori faci si aeratoarele in folie ori consola o lasi normala... Nu de alta da' aeratoarele alea cam fac nota discordanta cu restul...iar sigla cu carbon....
![]() Daca masina avea alta culoare si o infoliai atunci era posibil sa arata ceva mai bine, insa si bara fata e destul de multa deasupra farurilor pana la capota si nu prea merge...dar de gusturi nu discutam. In rest bafta la prezentari. De mult merita sa apara prin reviste/emisiuni pe unde trebuie, nu numai pe forumuri fata de alte chiciuri nemtesti care mai de care. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
folia aceea este deosebita, ziua pe lumina se vede deosebit.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() ![]() eu unul nu as dezlipi nimic de nicaieri , e mai mult decat ok |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Folia seamna foarte mult cu originalul. Eu am in lucru consola si alte plastice din interior cu fibra de carbon apoi lac pe deasupra si rezultatul este cam acelasi.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
de ce pe usi,in dreptul boxelor apare si sigla'Focal'? cred ca mai mult reclama isi fac boxele prin auditia placuta decat printr un sticker cu origini indoielnice,nu?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place aspectul pe care-l da folia din interior, insa exteriorul merita sa fie neacoperit
![]() S-ar putea sa arate si mai frumos cum zicea dantes, dac aimbraci si aeratoarele cu folia respectiva va arata si mai bine. PS: Ai muncit ceva sa o aplici, mai ales in interior ![]() PS2: Sa ne anunti cand apare in mass-media ![]() This post has been edited by St: 16 Mar 2009, 21:27 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Daca imi este permis imi dau si eu cu parerea:
1. Imitatia de carbon de pe capota cred ca nu-si prea gaseste bine locul pe masina ta, si asta pentru ca tuningul pe care l-ai facut e "altfel". Consola centrala arata bine, dar subscriu la sugestiile celor de mai sus si spun ca ar fi mai ok si acoperirea aeratoarelor cu acelasi material. In schimb parca nu dau la fel de bine pe manere... ![]() 2. Observ ca monogramele laterale (cele cu "dci") le-ai inchis la culoare. Raman la parerea ca aratau mai bine inainte si completa perfect trio-ul baghete, manere, monograme.. Acum trag linie, iar concluzia este ca masina arata GENIAL !! Comentariile precedente le-am facut strict pentru a fi in concordanta cu cei dinaintea mea...Oricum look-ul general al masinii nu e afectat de niciun astfel de detaliu...Altceva, nu stiu ce pot spune...Cred ca o sa devorez revista si emisiunea ProMotor atunci cand va fi cazul. ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Absolut superba ! Imi place foarte mult
![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:50 |