Megane Sedan, un pic mai altfel...
![]() ![]() |
Megane Sedan, un pic mai altfel...
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Cum ramane cu meganeRSedan.com ?
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
supertare, inafara capotei. Is curios cum ar arata consola centrala daca ar avea un negru lucios ca si culoare. gen chestia asta:
http://www.km77.com/00/opel/corsa/gra/39.asp |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nokia-ish
![]() Naspa ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
@ J.D
Stimate domn, permite-mi sa te felicit !! Ai reusit sa modifici un Renault Megane intr-un stil unic !! Schimbarile facute sunt de bun gust si, desigur, calitatea lucrarii face totul si mai placut ochiului. Abia astazi am intrat pe acest topic, si te rog sa ma crezi, 16 pagini au trecut foarte usor. Nu am "prins" vestita cearta, cu toate astea nu inteleg de ce esti acum asa de suparat incat sa nu vrei sa mai postezi. Sunt oameni care iti apreciaza munca depusa si macar pentru ei, zic eu, ar trebui sa continui. In orice caz, te felicit inca o data si iti urez toate cele bune !! This post has been edited by sonycu: 17 Mar 2009, 12:56 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
cristi, daca ai nevoie de vreo masina stock, ca sa faca cei de la promotor comparatie cu a ta, e de ajuns sa imi spui si vin eu cu a mea, sa fiu si eu vedeta!
![]() This post has been edited by Bacu: 17 Mar 2009, 13:17 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
foarte tare ideea
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
@j.d, tot respectul pentru munca ta..., masina arata bestial
![]() Lasa-n pace invidiosii, nu-i mai baga in seama, sa ai spor in tot ce faci la masina si multa bafta!!! Asteptam in continuare si alte posturi in jurnal de la tine, binenteles insotite si de poze ![]() Numai bine! This post has been edited by CataT: 18 Mar 2009, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pe acest topic nu sunt acceptate critici, sau pareri impotriva. Postarile cu critici sau pareri contra au fost si vor fi sterse.
Aici raman doar posturile care ridica la cer si care "cine nu e cu mine e impotriva mea" vorba lui Razzzor. Totusi nu inteleg un lucru....DE GUSTURI NU SE DISCUTA... Daca mie nu mi-au placut barile de rs pe un sedan, nu se poate c@c@ nimeni in gusturile mele. Daca lui Razzzor nu i-a placut folia pe capota, la fel, nu se poate c@c@ nimeni in gusturile lui. Daca lui J.D ii place ce a facut, nu poate nimeni sa se c@c@ in gusturile lui. PUNCT Dar de la expunerea de pareri/idei pana la tastaturisti, de gradinita, fraieri si mai stiu eu ce alte catalogari e cale lungaaaaaaaaa. Din cate stiam eu e un forum in care ne expunem pareri, idei, nu aruncam cu rahat unii in altii. A judeca o masina/imbunatatire/idee/etc e una...a judeca o persoana si a numi-o in tot felul, se numeste ATAC LA PERSOANA, lucru care din cate stiam contravine regulamentului acestui forum. Daca intradevar se respecta regulamentul pe aici, cei care au catalogat persoane si au atacat persoanele si nu ideile, astept sa fie sanctionati. Si pana la urma, pacat de masina lui J.D ca sunt multe lucruri care plac.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
felicitari si sa se bucure de ea in lumea reala. Probabil a inteles cat de putin conteaza virtualul, si ca nu castigi nimic daca te hranesti cu laudele si admiratiile unor oameni pe internet.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ieri venind pe A2, am stat in spatele unui Peugeot 407 negru si incercam sa ma gandesc cu ce masina seamana fundul acelei masini...si am descoperit...cu noua bara spate a jd mobilului care in partea de sus e aproape identic cu fundul de 407, apoi in partea de jos cu grilajele tip rs.... Acum am descoperit de ce nu mi-a placut de la bun inceput si de unde venea sentimentul de replica si de copie proasta...de la asemanarea izbitoare cu fundul de 407....
Deci elemente ale unei alte marci combinate cu elemente de rs de la propria marca pe o bara nu da bine deloc.... so...rs din fata, semi-peugeot semi-rs din spate, laterale belea, roti si garda belea.... pacat cu fata si spatele... Parerea mea ™ Attached thumbnail(s) spate_2.jpg ( Size: 116.53k ) Number of downloads: 2868 peugeot_407_sv_hdi_1.jpg ( Size: 32.43k ) Number of downloads: 3000 spate_1.JPG ( Size: 125.92k ) Number of downloads: 3028 Peugeot_407_3.jpg ( Size: 227.02k ) Number of downloads: 2989 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
dantes -scuze dar te inseli amarnic - unde vezi tu asemanarea -acel mic eleron- pai pune poza si cu noul logan, are si el acolo o aripioara - acuma ce faci tu nu este altceva decat sa te concentrezi pe masina lui jd si sa aduci argumente la ce nu iti place - eu cred ca te-am inteles cu totii ca nu iti place masina si cu asta basta ---deja se face prea mare tam tam pe aici, este un jurnal de bord si trebuie tratat ca atare, spre sa nu supar pe nimeni, dar hai sa ne oprim
This post has been edited by aleksanders: 23 Mar 2009, 09:06 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
j.d,care mai sunt planurile de viitor?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar mici detalii de pus la punct...in rest, doar un pic de TLC.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
poze noi ?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tender love and care
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
j.d |
![]()
|
Exact asa inseamna Catalin!
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai dat-o pentru ca nu ai unde sa o parchezi?
Cine a fost suficient de vrednic sa o conduca? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
j.d |
![]()
|
Eh vrednic...si tu ma Dane, parca o avea vreo 200 de cai acuma.
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Deci ma uit la masina ta si nu-mi vine sa cred cat de bine arata.
![]() ![]() This post has been edited by Catalinmodena: 22 Oct 2009, 22:56 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
florin1310 |
![]()
|
![]() maserati lover Group: Members Posts: 214 Joined: 1 August 09 From: Bucuresti ![]() |
poze ... ?
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Renault Megane
1996 / 2008
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ceva poze ?
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
j.d ...amice .... sunt complet blocat (in sensul frumos al expresiei
![]() Ce ai facut tu din masinuta asta este EXTRAORDINAR ![]() Ma inclin in fata ta si iti doresc numai bine tie si celor care te-au ajutat in acest proiect. BAFTA LA TOATA LUMEA !!!!!!!!! |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
j.d |
![]()
|
Multumesc pentru aprecieri. In general nu as putea spune ca fac prea multe gafe...dar si cand le faaaaac....Rezultatul...mai jos.
![]() Revenind la subiect...masina a fost pret de vreo 2 saptamani la DAB Auto Serv pentru o revopsire aproape integrala din cauza unor oameni cu pra multe chei in buzunar... ![]() Le multumesc mult celor de la DAB pentru munca depusa la masinuta. A iesit destul de perfect. ![]() This post has been edited by j.d: 10 Nov 2009, 17:20 Attached thumbnail(s) jante1.jpg ( Size: 551.21k ) Number of downloads: 1758 jante2.jpg ( Size: 335.2k ) Number of downloads: 1064 |
--------------------
powered
by
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cam ai dreptate cu jantele!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
relax, e doar o etapa.
![]() it's gonna be up and proudly running soon la cum te stim. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma, tu nu mai ai bandouri?
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Aveai de gand s-o dai nu? How much?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
j.d |
![]()
|
|
--------------------
powered
by
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:11 |