"Coduri" motoare, tdi , di , d , i , hdi , mpi
![]() ![]() ![]() |
"Coduri" motoare, tdi , di , d , i , hdi , mpi
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Mie mai tare mi se pare un alt motor Diesel:
1.9 TDI 160 CP (@3750rpm) si 330 Nm (@1900 rpm)... Montat pe Seat Ibiza CupraR... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Da ala de pe Touareg V10 TDI ce zoceti?
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
E super naspa! Cel mai tare motor diesel e cel de 1.6 de pe Golf II !
![]() PS: glumesc desigur! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
super putere vreti ???/
Cayenne Turbo 450Cp sau Subaru Impreza WRX/STi 265Cp |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mie cel mai interesant mi se pare ala de 1,4 TDI PD de 75 CP si 190 Nm...
Consuma de uiti sa-i bagi motorina: 2,6 afara si 4,5 inauntru! Ce dracu sa mai vrei? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
impreza STI 2.5 300cp . eu asta aleg
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
eu am citit numele topic-ului si nu mi-a lasat impresia ca-i despre diesel...
![]() acele 2 motoare sunt foarte bune (subaru are putere litrica de ~130CP/L si porsche ~100Cp/L)si nu a zis nimeni c-ar fi cele mai tari... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
GeorgeB |
![]()
|
un S2000 ? mmmmmm... 2.2 - 240 cp aspirat
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ntz . 2.2 model 2005
![]() a fost 2.0 si 220cp . acum e 2.2 si 240 cp ![]() www.honda.com check it out |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Myster_soprano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 November 04 From: Campina ![]() |
mai, dai I de la tdi inainte venea de la turbo diesel intercooler, eu asa stiam, ca practic diesel-ul era cu injectie, dar nu directa. Nu stiu sigur dar parca asa era.
eu aleg volvo s60 R de 300 cp, si desi e nitzel mai slab decat subaru impreza sti, e ditamai masina si ai lux frate, ![]() |
--------------------
Dacie
1410
- PH 98 GLB Cainii latra, ursul merge!!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
dar un legaxy de 280 cp ce are ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am avut privilegiul sa ma dau cu un Audi RS6, (http://www.rsportscars.com/eng/cars/audi_rs6.asp) si trebuie sa va spun ca e prima masina in care mi s-a facut frica. 450 CP in Bucuresti este infricosator de mult. Ma tot gandesc cum trebuie sa te simti intr-un Porsche "adevarat" care are sub 1,8 tone cat are asta!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Aici ma bag si eu ca nu ma mai pot abtine. Sunt fan Audi in DTM si am vazut ca au lansat acum o varianta "de oras" a lui A4 DTM...
![]() Deci tot ce este cu RS in fata e pe gustul meu. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE(Myster_soprano @ 26 Nov 2004, 06:30) mai, dai I de la tdi inainte venea de la turbo diesel intercooler, eu asa stiam, ca practic diesel-ul era cu injectie, dar nu directa. Nu stiu sigur dar parca asa era. Motorul Diesel clasic este cu injecție directă, nu are carburator și nici bujii, are pompă de injecție pentru că merge cu motorină. Adică în timpul unu, se deschide supapa de admisie, pistonul face cursa în jos și aspiră aer curat în cilindru; în timpul doi, pistonul urcă și comprimă puternic aerul; acum temperatura și presiunea cresc; pînă să ajungă la punctul mort superior se injectează, direct, motorina; pistonul continuă să urce și din cauza presiunii și a temperaturii, amestecul aer/motorină se autoaprinde; urmează timpul trei, detenta, cînd, din cauza exploziei, pistonul este împins cu putere în jos - este singurul timp activ, acum ia naștere lucrul mecanic, ceilalți timpi se desfășoară din inerția de mișcare; în timpul patru, pistonul urcă din nou, se deschide supapa de evacuare și gazele arse sînt evacuate din cilindru. O primă îmbunătățire ulterioară, pentru creșterea performanțelor, a fost introducerea aerului curat preîncălzit în cilindru cu ajutorul unui compresor. ![]() Pentru restul termenilor, luați de aici: http://www.gnttype.org/techarea/turbo/intercooler.html This post has been edited by Watchful snake: 26 Nov 2004, 16:20 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
Care este diferenta intre injectie monopunct si multipunct?
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
maxx |
![]()
|
da, asta nici yo nu stiu, care-i ??
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Monopuct - un singur injector in galeria de admisie
Multipunct - cite un injector pe fiecare cilindru. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Watchful snake @ 26 Nov 2004, 18:15) O primă îmbunătățire ulterioară, pentru creșterea performanțelor, a fost introducerea aerului curat preîncălzit în cilindru cu ajutorul unui compresor. ![]() Pentru restul termenilor, luați de aici: http://www.gnttype.org/techarea/turbo/intercooler.html rolul intercooler-ului (racitor intermediar, pe romaneste) nu este de a incalzi aerul introdus in cilindru, ci dimpotriva, de a-l raci, pentru a-i micsora densitatea si deci de a putea introduce in cilindru o cantitate mai mare de aer. la motoarele cu presiuni mari de supraalimentare se folosesc 2 trepte de comprimare a aerului intre care se introduce intercooler-ul. astfel, aerul refulat din prima treapta este racit inainte de a fi introdus in cea de-a doua treapta. pe linga avantajul de mai sus, daca aerul este mai rece, scade si lucrul mecanic de compresie, puterea neta a motorului crescind. agentul de racire al intercooler-ului poate fi aerul sau apa. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai misto motor diesel de la Renault, ca zicea cineva, e 1.5dCi 120Cp, dar vad ca l-au scos din oferta, era la MEgane II. RAmana 1.9dCi care are tot 120Cp.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu exista 1.5 dci de 120 cp .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
sa va vad aici:
GTI GTS GTR GSI |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
GeorgeB |
![]()
|
st2005. incearca www.renault.fr
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
St |
![]()
|
Pe www.renault.fr nu apare 1.5dCi si 120Cp, deci nu exista, m-am informat prost, scuze.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
maxx |
![]()
|
stati mah linistiti ca renault are 1.9dCI - 120 Cp care e suficient...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 09:00 |