Filtru benzina., care este mai bun ?
![]() ![]() ![]() |
Filtru benzina., care este mai bun ?
viorel 77 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|||
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 18 Dec 2007, 18:59) cel cu hartie este foarte bun ca nu mai trece jegul . prin cel cu pahar decantor mai razbeste ceva ca are o sita insa marele avantaj al paharului decantor e ca iti retine apa. eu iti recomand sa pui unul cu hartie pe care il schimbi cand se murdareste si sa ai rezervorul curat . poate chiar sa il schimbi daca e cazul. vezi ca iarna e util isopropilul pentru apa din rezervor. il gasesti pe la benzinarii. cel de hartie e cu siguranta f bun ! la "fosta" schimbam 2 pe an,sunt ieftine si si-au facut treaba,n-am mai avut probleme cu mizeria... |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
decat sa dati $ pe spoirele praguri si alte tampenii mai bine luati filtre de calitate;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
filtru injectie bosch 25 ron.schimbat acum 3 saptamani .avea deja 40 000 de km celalalt.avea ceva mizerie
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si filtrele marca Filtron s-au prostit, elementul filtrant are joc inauntru, nu sta fix, iar hartia face "scame" , am luat un filtru tot in formatul ala, transparent, cu element de hartie marca Alco, pare foarte bine lucrat, 6 ron..
Apropos de filtru Bosch pentu injectie, nu e bine de pus la carburatie, pentru ca difera pompa de benzina si caracteristicile acesteia ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() pai nu are nimica filtru de injectie la carburatie,dar are filtru de carburatie la injectie ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu n-as crede, zic ca pompa mecanica va fi suprasolicitata..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci filtru nu opune rezistenta.daca nu ma crezi vei vedea in curand
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
08_skk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 February 11 ![]() |
salut!!
stie cineva daca o sa apara efecte negative la montarea unui filtru de benz de golf 3(1600cmc) pe berlina mea? ideea e ca m-am saturat sa tot schimb filtre de 2 lei care nu-si fac treaba cum trebuie. Attached thumbnail(s) filtru_benz.jpg ( Size: 2.64k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
dacia
1300>>1310
1980(7)??? pot sa schimb tot in viata cand ma ia flama....
|
|
Tudor Badescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 17 December 09 ![]() |
Cu cat filtrulde combustibil e mai mare ,cu atat mai bine.Iar un filtru mare de la masinile astea moderne practic n-ajunge sa se infunde.Eu am pus la dieselul din semnatura un astfel de filtru aruncat si trece prin el un amestec de 20%motorina+80% ulei"ars" de motor,deci incomparabil mai vascos decat benzina.Si are debit suficient astfel ca motorul merge absolut normal.Iar cine l-a schimbat a facut-o ca ii trecuse termenul si se gandea ca benzina e de Romania,a terminat filtrul si n-o sa mai traga benzina prin el!Am suflat prin el foarte usor,deci nu era infundat si il folosesc eu.Suflatul prin filtru poate arata foarte bine starea lui de infundare.Iar daca are cineva curiozitatea sa sufle prin conducta de alimentare(decuplata de la rezervor daca are pompa acolo) o sa vada ca se sufla evident mai greu decat prin filtru.Asta din cauza diametrului mic si a lungimii mari.
Si inca ceva:Pe masura ce se infunda cu impuritati,un filtru de hartie filtreaza din ce in ce mai fin pentru ca astfel se micsoreaza porii.Deci a-l schimba prea des nu e neaparat benefic. |
--------------------
dacia
1310,
1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 23:57 |