ochelari?
![]() ![]() ![]() |
ochelari?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ce treaba are cu ramele mele, tot nu pricep
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intrebam cat au costat.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Acum aproape 2 ani, 800 de lei, daca-mi aduc bine aminte.
Care-i relevanta ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trebuie sa schimb si eu ochelarii si mi-as lua o rama mai comoda. Si eu ii port non stop.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Pretul si firma nu sunt garantia unei rame bune.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Bulldog |
![]()
|
Da, dar daca tot o laudai... Eram curios. Ideea e ca o sa imi iau ceva cu care sa ma simt bine si sa ies cu pretul total, sa zic, undeva sub 400 de lei. Stiu ca e putin, dar nu pot mai mult de atat.
This post has been edited by Bulldog: 29 May 2010, 20:40 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Important este sa incerci pana gasesti una care iti sta bine pe nas, nu aluneca, este corect dpv al marimii pentru craniul tau, s.a.m.d
In 400 de lei, daca nu ai nevoie de lentile cilindrice, iti poti face o pereche de ochelari foarte buni. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Bulldog |
![]()
|
Din pacate nu imi trebuie cilindrice, imi trebuie sfero-cilindrice.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
bai, voi aveati migrene din cauza problemelor cu ochii?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io mai am dupa baute. nu stiu daca-i neaparat de la ochi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu unul n-am avut migrene niciodata de la miopie.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci numa de la bautura si la tine ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bulldog |
![]()
|
Eu am avut. Si cateodata mai am. Semn de marire a dioptriilor, presupun.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Nici io n-am avut migrene de la miopie....si cam am de vreo 10 ani.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Sfera + cilindru ? Cam nasoala combinatia. Oftalmologul ce zice ? Ce dioptrii ? Plus ca sunt scumpe. . .
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Bulldog |
![]()
|
Pe la -2,5 sferic cu 0,75-1 cilindric la 172 de grade. Difera putin de la stangul la dreptul
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Care folositi ochelari cu lungime focala variabila?
Cat timp v-a luat sa va obisnuiti cu ei? Eu ii am de doua zile, si inca nu m-am invatat ca pentru a privi lucruri aflate la distante diferite trebuie sa misc capul astfel incat sa schimb unghiul sub care ma uit prin lentile nu doar ochii, asa ca tot am surprize de genul, acum vad ceva clar si in fractiunea urmatoare de scunda vad in ceata si ma ia ameteala... ![]() Cea mai grea mi se pare acomodarea cu privitul la televizor. Pozitia din care vad bine la TV este diferita de pozitia din care obisnuiam sa ma uit. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint un fel de ochelari cu autofocus? E scumpi? Miopia mea e cam variabila, ar fi buni niste ochelari asa.
This post has been edited by corbex: 9 Oct 2011, 11:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
E destul de scumpi... Lentilele heliomate m-ar fi costat cca. 550 lei bucata. Cu lentile simple, doar cu antireflex (fara antireflex nu se iegzista...) + rame + manopera m-au costat 800 lei.
Avantajul major e ca nu mai am nevoie de doua perechi. Combina dioptriile penrtu vederea la distanta cu dioptriile pentru citit. Daca am inteles bine de la tehniciana care mi i-a facut, practic ar fi vorba de trei lentile suprapuse. Medicul care mi-a prescris reteta m-a avertizat ca exista riscul ca ochii sa nu se acomodeze cu ei. Mai nasol e cand sunt la volan. Dupa atatia ani de condus mi-am format reflexele de privit inainte, lateral, la indicatoare, in oglinzi, etc. Acum trebuie sa ma "reeduc" sa priviesc la toate astea ca daca doar misc ochii risc ca dintr-un moment in altul sa intru in "ceata" cu ameteala de rigoare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu nu prea am incredere in "all in one". As prefera cate o pereche de ochelari pentru fiecare scop in parte.
Am preferat alta pereche de ochelari, de soare, in loc de lentile heliomate. Si asta dintr-un motiv simplu. Cand e innorat afara, inca sunt suficiente UV, sau lumina reflectata de... zapada pe partie, astfel incat lentilele sa devina negre atunci cand nu e cazul. Plus, cand conduci, in masina nu ai lumina direct in lentile heliomate, deci sunt albe, dar lumina pe sosea e suficient de puternica... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
e bun, corbex are ochelari de-astia, pune-l pe el sa-ti dea mai multe amanunte. Merg cu eleronu galben de solentsa.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
topic de chiori
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ai lentile de contact? Te dai flacau?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 10 Oct 2011, 07:51) Nu. Nu radeti, ca va ia mama lu' proces verbal! ![]() (i-am luat azi, sunt de distanta, 0.5 la ambii ochi) This post has been edited by Markos: 23 Nov 2011, 20:20 Attached thumbnail(s) Ochelari.jpg ( Size: 191.77k ) Number of downloads: 216 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
domnu profesor
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
aragaz cu patru ochi
aragaz cu patru ochi... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 00:38 |