Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
robert1991 |
![]()
|
||
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ok..ideea pe care am vrut eu sa o subliniez e ca legile sunt foarte stricte....si sunt facute special pentru a fi incalcate putin....pentru ca un om constient incalca legea in limita bunului simt zic eu...de cele mai multe ori fortat de circumstante...nu cred ca incalca cineva legea doar sa fie el special...si NU exista oameni sa nu o incalce absolut deloc..pentru ca este prea stricta!....aia kamikaze incalca legea indiferent de cat e limita de viteza...si tot aia care sunt inconstienti isi pun si stopuri negre si xenoane mult prea puternice si prost reglate....intelegeti?....adica eu ca merg cu 20 la ora peste limita legala sau ca am un mic parasolar nu consider ca reprezint un pericol public....ceva de genul: ai incalcat cu putin legea...vine avertizmentul...ai depasit pragul vine pedeapsa..principiul asta se aplica...ai depasit viteza cu putin primesti amenda (avertismentul)..ai incalcat-o peste limita (fapta grava din care putea rezulta un accident) primesti pedeapsa..adica ramai fara permis......ai baut putin.....ramai fara permis (avertismentul..sever dar este o fapta grava)....ai baut mai mult...dosar penal (pedeapsa)...ai un mic parasolar....avertisment verbal (avertismentul)....ai un parasolar cat jumate din parbriz....ramai fara talon (pedeapsa)....ok?....adica ceea ce fac eu nu este atat de grav si de periculos pentru ca daca ar fi, atunci si pedeapsa ar fi pe masura...nu incurajez pe nimeni sa incalce lege.....spun doar ca la cum sunt drumurile noastre de cele mai multe ori esti fortat sa o faci....
si faptul ca suntem printre primele tari din europa la morti pe sosele (cred ca suntem chiar locul 1....cel putin noi eram intr-o perioada) nu inseamana neaparat ca doar oamenii sunt de vina....da...suntem un popor indisciplinat si nesimtit (sunt exceptii desigur) dar asta nu inseamana ca totul e din vina noastra....avem drumuri atat de proaste....si dcin punct de vedere al materialelor folosite si din punct de vedere al constructiei, incat numarul mare de accidente este aproape inevitabil...si ca exemplu situatia expusa mai sus....drumul bucuresti-satu mare...sau nu....ploiesti- satu mare....sa fi nevoit sa o iei pe valea prahovei....daca mergi regulamentar ajungi la destinatie dupa mai bine de 12 ore....si dupa ce stai atata la volan, oricata experienta ai avea...o sa te loveasca oboseala...si nu o sa mai fi apt sa conduci...de la un punct o sa incepi sa mergi mai rau ca un om care a baut....adica..ori depasesti viteza legala...ori zaci prea mult in masina si apoi conduci rau...dar si pe distante mai mici pot aparea accidente din cauza drumurilor.....la noi in tara foarte multe drumuri inca au doar o banda pe sens....pe km intregi...si mai circula si tiruri pe ele...inevitabil sa nu apara accidente la depasiri |
--------------------
-
-
-
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
parasolarul meu e de 18 cm si nu s-a luat nici un cap de creta de mine, asa ca tince poti sa-l ti linistit c ala e scurt, numa de faci itp o sa comenteze ala de la statie ca mi-a comentat si mie
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
"Aia de la ITP" oare de ce s-au luat de tine?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
ca ii prea mar ca nu tre sa fie maxim de lungimea parasolarului din interior
16 Sep 2010, 16:53: a si era sa uit si semitransparent cum is parasolrele alea din parbriz verzi This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 16 Sep 2010, 16:53 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
al meu are 9 cm....si cel dinainte era la fel...si a trecut masina 3 itp-uri cu el fara probleme
|
--------------------
-
-
-
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
de aia zic sa nu-ti bati capu cu tampenii de astea
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Voi chiar n-aveti treaba? Parasolarul si-l pune fiecare pe masina lui cum doreste, legal sau mai putin. Cred ca din momentul in care proprietarul masinii sau conducatorul are permis este in deplinatatea intelegerii legislatiei in vigoare din tara noastra, asa ca... de ce o lalaiti aiurea pe un amarat de parasolar?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
In Brasov se merge acum legal cu 60km/h si 70 pe arterele de intrare in oras
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitor...93216&a=citeste |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Tince1290 |
![]()
|
degeaba...ca la cate sensuri giratorii v-au facut acuma
![]() era mai bine sistem semaforizat dar gandit bine si sincronizat....ca sensurile giratorii sunt noduri in circulatie.....da' din cate am inteles s-au gandit la echonomie....ca se consuma prea mult curent...anyway de astea mici nu zice nimeni nimic ![]() ![]() ![]() 02092010803.jpg ( Size: 311.34k ) Number of downloads: 670 02092010805.jpg ( Size: 510.94k ) Number of downloads: 646 This post has been edited by Tince1290: 16 Sep 2010, 22:39 |
--------------------
-
-
-
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
E de la ei,Tince.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 16 Sep 2010, 23:38) degeaba...ca la cate sensuri giratorii v-au facut acuma ![]() era mai bine sistem semaforizat dar gandit bine si sincronizat....ca sensurile giratorii sunt noduri in circulatie.....da' din cate am inteles s-au gandit la echonomie....ca se consuma prea mult curent...anyway de astea mici nu zice nimeni nimic ![]() ![]() ![]() 02092010803.jpg ( Size: 311.34k ) Number of downloads: 670 02092010805.jpg ( Size: 510.94k ) Number of downloads: 646 Vrei sa iti arat cate semafoare sunt montate in Bucuresti si care merg doar pe intermitent si mai ales noile treceri de pietoni de zici ca-s facute ptr Halloween? Plus ca stiu cateva astfel de intersectii semaforizate care merg pe intermitent de prin toamna trecuta? Oare astea nu consuma curent? Chiar degeaba? Ma abtin mai departe fiindca nu este nici topicul potrivit ptr astfel de discutii... dar raman la mentalitatea ca politia si organele statului ar trebui sa ne apere si protejeze, nu sa ne jecmaneasca si sa ne trateze ca pe sclavi pe plantatie..... Sunt misto "alea mici" si chiar pica bine pe masina, le-ai vopsit tu in culoarea masinii? |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Tince1290 |
![]()
|
e doar o iluzie...si masina era cam jegoasa....nu sunt aceeasi culoare...sunt albe....cum sunt si cele standard...doar ca putin mai mici
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Tince, masinuta ta ar arata criminal cu niste jante de aliaj... chiar si cu cele stock.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
stiu...nu stiu daca iti amintesti dar cand am fost la voi la intalnire avea onix niste jante misto de vanzare....si eram hotarat sa le cumpar dar am aflat apoi ca una era indoita serios pe interior...si am renuntat la idee...desigur si cu banii am facut altceva....si acum cum e cureaua mai stransa din cauza crizei....si cum nici nu am gasit de lucru vara asta....chiar nu-mi permit alte jante momentan....dar jantele sunt prima prioritate...de 2 ani tot zic ca-mi iau si tot prost nimeresc...ba cu banii...ba cu jantele
|
--------------------
-
-
-
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Si eu visez la cele din poza de ceva timp doar ca nu stiu cat mai tin masina.Vreau una noua si mai mare
![]() This post has been edited by caphonne: 17 Sep 2010, 12:35 Attached thumbnail(s) OZ_SUPERTURISMO_WRC.jpg ( Size: 67.55k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Frumoase jenti, dar ... mai bine la una noua si mai mare !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Tince1290 |
![]()
|
eu la asa ceva:
44.jpg ( Size: 228.76k ) Number of downloads: 217 bine.,.pe masian mea nu ar da la fwel de bine...desi e aceeasi culoare cea din imagine are arcurile taiate...dar oricum eu zic ca ar da bine |
--------------------
-
-
-
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
nu cred ca are arcurile taiate ca e inalta tare mai ales de spate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Tince1290 |
![]()
|
sunt taiste pe fata...a zis ca prefera sa nu-i puna prelungiri si praguri dar sa o coboare din arcuri...am vorbit eu cu el...ca de la el am vrut sa cumpar prima data jantele dar le daduse deja....
astea erau a lui onix...care seamana foarte mult cu cele de mai sus: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=180374&hl= This post has been edited by Tince1290: 17 Sep 2010, 13:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
iti poti lua altele mai frumoase ca alea, eu nu mi-as lua asa ceva si sunt made in turcia alea
This post has been edited by Relu_GTT: 17 Sep 2010, 14:07 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
relu gtt si daca sunt turcesti care e problema? jantele kormetal sunt foarte bune, nu se indoaie la cea mai mica groapa si au si un pret mai mic fata de celelate marci de jante.nu sunt jante de top dar nici ultima speta.daca nu crezi mai citeste si tu opinii despre ele.
tince eu stiu ca onyx mergea cu jantele alea pe masina, mi se pare ce janta aia care era stramba, o indreptase si nu avea nici o problema. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
Erau strambe si ciobite toate 4, de la sine de tramvai/borduri etc. Cand ai jante aliaj trebuie sa fi ceva mai atent la parcari, sau pe unde mergi. Cat despre jante "turcesti" nu cred ca ar merita o investitie de 2000-3000 ron in jante "originale" sau "de marca" pentru o masina care valoreaza 6000-7000 ron...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Jantele de supernova sau de solenza de aliaj originale sh le gasesti in stare ok la 4-5-6 sute de roni... si chiar merita
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
pai tocmai asta zic si eu maskatu, daca pe masina cand o vinzi iei maxim 6000 ron, ce rost are sa ii pui jante de calitate la 2000 si ceva de ron?crezi ca pe ala de o cumpara asta il intereseaza in special, jantele? sunt lucruri importante la o masina care trebuiesc verificate (mai ales la o supernova), nu jantele.
pentru dsn sunt arhisuficiente jantele km.eu m-am saturat sa opresc masina aproape de tot cand trec peste vreo sina de tramvai. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ok...faza e ca eu nu as da 2000-3000 de ron pe un set de jante..sa fie clar...onix cerea pe ale lui 700 ron cu tot cu cauciucuri....mai mult de 1000 de ron nu dadeam nici pe cele din prima poza....si oricum ar fi cel mai probabil cand imi iau o sa iau sh...ca atata timp cat nu au fost lovite si nu sunt ciobite "uzura" nu prea conteaza....si sunt sigur ca o sa gasesc...trebuie doar sa caut
si am mai spus si ma repet....nu ma intereseaza faptul ca banii investiti in masina nu o sa-i mai recuperez...pentru ca vreau sa mai tin masina asta cativa ani...deci nu-i problema |
--------------------
-
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
nu conteaza cat valoreaza masina, poti pune roti oricat de scumpe ca atunci cand o vinzi in pretul masinii incluzi si banii care i-ai dat pe jante, daca nu gasesti un client la care sa ii convina asa vinzi apoi jantele mai departe asa cum le-ai cumparat si tu de la altul si dai masina cu jantele stoc, deci banii dati pe jante la vanzarea masinii nu sunt niste bani pierduti, ii poti recupera, asta daca ai grija de ele si nu le distrugi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Si jantele originale de Supernova sunt turcesti, CMS-uri. Problema cu jantele KM, sau Kormetal cum le mai zice e ca se sparg f repede, comparativ cu altele... EU am experimentat ceva si iti pot spune din experienta.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmmm... n-am stiut
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:02 |