Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
argus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 February 08 From: Jimbolia,Timis ![]() |
Apropo de portiera,am avut un mic incident in parcarea blocului inainte de plecare ,dar s-a rezolvat.Acuma este din nou ok.
Si ce anume nu este in regula cu proiectorele(valabil pentru Tince 1290) Proiectoarele sunt de la mama ei(originale )inca Apropo de benzile cromate la cine nu-i comvine asta este ,mie-mi place asa cum este.Este fetita mea si tin foarte mult la ea 3 Oct 2010, 02:19: djasu82 paupsile din spate au lipite ventuzele intre liniile de la dezburire,asa ca nu afecteaza cu nimic acele lrezistente.Maski cris-ul acela este cu un anumit sens acolo, este prescurtarea numelui meu.Daca mai aveti si alte comentarii astept sa vad ce nu va mi place la frumoasa mea This post has been edited by argus: 3 Oct 2010, 01:19 |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2001 Rapsodie rosu imperial
- TM-08-xxx
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Argus, scuze ca iti spun benzile alea cromate si scrisu ala pe spate suna a tiganeala
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
asa se poarte in oltenia
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
argus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 February 08 From: Jimbolia,Timis ![]() |
djasu82,stiu ca-ti place sa fii rautacios dar nu sunt din oltenia,sunt banatean get beget.Am mai spus ,simpluta nu-mi place si cred ca as cum este acuma ste ok,nu ca nu as mai adauga ceva(fustite si praguri false)dar atata cat nu schimba aspectul este ok.Dar nu am primit raspuns la problema cu proiectoarele(ce anume ste in neregula)ca nu am inteles.Si asa cum este ea acuma am mai postat poze cu ea si nu a-ti sarit asa.Mai astept si alte pareri
Multumesc oricum |
--------------------
DACIA
SupeRNova
- TM-08-xxx
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Problema cu proiectoarele este aceea ca desi nu era ceata ( in pozele tale puse mai sus) erau aprinse ceea ce in ultimul timp e la moda sa aprinzi toata masina indiferent ca e noapte, zi .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
eu proiectoarele nu stiu daca le-am aprins de 2 sau de 3 ori.. ma enerveaza si pe mine mai ales aia de merg ziua cand nu e ceata cu pozitia aprinsa si cu proiectoarele aprinse...:|
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
argus |
![]()
|
Eu asa circul cand se insereaza,aprind pozitiile si proiectoarele,mai apoi sting proiectoarele si aprind faza de drum.Credeam ca este ceva in neregula cu ele ca eu le stiu ok
|
--------------------
DACIA
SupeRNova
- TM-08-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(argus @ 3 Oct 2010, 02:11) Si ce anume nu este in regula cu proiectorele(valabil pentru Tince 1290) Proiectoarele sunt de la mama ei(originale )inca Apropo de benzile cromate la cine nu-i comvine asta este ,mie-mi place asa cum este.Este fetita mea si tin foarte mult la ea djasu82 paupsile din spate au lipite ventuzele intre liniile de la dezburire,asa ca nu afecteaza cu nimic acele lrezistente.Maski cris-ul acela este cu un anumit sens acolo, este prescurtarea numelui meu.Daca mai aveti si alte comentarii astept sa vad ce nu va mi place la frumoasa mea 1. Conform codului rutier ( ce se presupune ca l-ati invatat cand ati dat de permis ), proiectoarele se folosesc numai in conditii de vizibilitate redusa, in speta ceata. Pentru folosirea proiectoarelor cand conditiile meteo nu impun acest lucru, se poate lua amenda + puncte penalizare. Este o chestiune de bun simt sa nu aprindem proiectoarele cand conditiile meteo nu impun acest lucru, iar vizibilitatea este mai mult decat favorabila. Proiectoarele spre diferenta de faruri, nu au acea "linie" a fluxului luminos, astfel incat sa nu deranjeze participantii de pe sensul opus, ci din contra, proiectoarele, cu toate ca si ele se regleaza, lumineaza "peste tot", neavand o linie definita, lumineaza ca si un bec din casa. 2.Conform aceluias cod rutier, este interzisa montarea de accesorii, folii, etc ce pot diminua vizibilitatea din interiorul masinii (mutunei, ursuleti, etc) 3.Daca va numiti "cristian", nu trebuie sa stim si noi. Chiar nu ne intereseaza, si nu este nevoie sa scrieti pe masina. 4. Benzile alea cromate sunt niste porcarii. Ma abtin de la alte comentarii, pentru ca aveti o varsta onorabila, cel putin pentru majoritatea colegilor de pe forum. This post has been edited by Maskatu: 3 Oct 2010, 11:32 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argus |
![]()
|
Daca nu spuneam cred ca nu stia nimeni ce sunt cu acele litere din spate.Si acele pausi(mutunasi)nu afecteza cu nimic vizibilitatea deoarece sunt montate in asa fel sa am vizibilitate foarte buna.Pana acuma nu s-a luat nimeni de mn ca am circulat asa.Oricum merci pentru intepari
|
--------------------
DACIA
SupeRNova
- TM-08-xxx
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
adevaru k in bucuresti...nici nu se stie de la cine vine o prescurtare...(cris ....credeam k vine de la elefant!!)....serios acuma...chiar asa prosti crezi k suntem sa nu stim o prescurtare?.. de nume? in rest masina e ok!!..
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Bah rai sunteti!! Ce aveti voi cu omu daca asa-i place lui?? Da, a cam exagerat cu unele lucru, nici mie nu-mi plac, dar important e sa-i placa lui si nu voua.
@DjAsu daca mai intai te uitai la numarul de inmatriculare poate iti dadeai seama ca de fapt Timisoara nu e in oltenia. Daca ajungea cu masina la Suceava era moldovean?? @Maskatu omu are doar "papitoi" nu si folie precum au multi, inclusiv de pe acest forum, iar pe langa faptul ca au folie dinaia penala cu 8 lei rola, isi mai pun dinaia si pe geamurile din fata de parca ar fi niste VIP-uri. asa ca hai sa lasam legea de o parte ca daca ii sa o luam asa putini de pe aici sunt 100% in regula. Lasati bietu om sa-si faca ce vrea, e alegerea lui si e indragostit de masina aia, probabil ca o are de putin timp, inca nu stie ce "poate" o SN |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
argus |
![]()
|
Multumiri melomanuu,vad ca mai exista si colegi care mai stiu si altceva decat sa sara cu intepaturi.Pentru coco_blondu,daca te simti cuva jignit imi pare rau,si multumesc ca-ti place masinuta mea.pentru melomanuu ,intradevarmasinuta o am de 3 ani dar nu am ce sa-i reprosez sunt foarte multumit de ea nu m-a lasat niciodata la greu,si sincer am tras de ea deoarece am luat-o cu 43.600 pe kilometraj acuma am 74.000.Deci stiu ce poate masinuta asta care intradevar imi este foarte draga
This post has been edited by argus: 3 Oct 2010, 18:20 |
--------------------
DACIA
SupeRNova
- TM-08-xxx
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Argus, macar incearca sa nu mai folosesti proiectoarele atunci cand nu e cazul de ceata , vizibilitate redusa ... . E foarte deranjant pentru ceilalti si risti sa ai de-a face cu nenea garcea . Numai bine
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Fiecare face ce doreste cu masina lui, corect. Din partea mea poate sa o faca si sorcova, mult nu mai are. Dar proiectoarele aprinse deranjeaza ceilalti participanti la trafic, mai ales noaptea, in conditii de vizibilitate maxima. Sa lasam organele abilitate sa isi faca datoria.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Mai baieti,terminati cu prostiile.....degeaba faceti educatie pe forum.....oricum fiecare face ce vrea,cum vrea si cat vrea cu propietatea sa.
Dupa unii colegi de forum......stock e perfect. @ Argus,gusturile nu se discuta,masina arata bine......multi km fara probleme. Ce e legal si ce nu este....nu suntem noi in masura sa judecam......putem doar intr-o mica masura sa ne facem singuri dreptate.......virtual sau fizic ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
coco_blondu |
![]()
|
ba suntem in masura sa judecam.....findca nu-mi interzice nimeni dreptu la a judeca pe cineva...:-??..cum nu poate sa-ti interzica dreptu la libera exprimare...k nu poti lua masuri e partea 2:-??..dar am voie sa ma exprim si sa judec cat timp pot vb...si nu sunt mut!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Sincer...cred ca este singurul forum,(defapt nu am eu conturi pe multe altele) unde toata lumea are masina proprie mai frumoasa,mai buna din punct de vedere tehnic,estetic...si chiar din toata punctele de vedere, si care bineinteles merge mult mai tare decat oricare alta,nemaipunand la socoteala consuml mult mai mic de carburant oricare ar fi el...A si sa nu uitam,suntem niste drastici care respecta legea pana la ultimul surub!!!
Attached thumbnail(s) Image044.jpg ( Size: 202.02k ) Number of downloads: 568 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa lasam deoparte rautatile,intepaturile.Este de apreciat pasiunea fiecaruia pentru masina pe care o detine,pasiune care ar trebui sa ne uneasca,chiar daca nu impartasim cu totul ideile celuilalt.
Pe de alta parte,mi se pare foarte constructiv acest forum,am invatat multe lucruri aici. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
coco_blondu |
![]()
|
hai sa va zic o chestie...dak ar veni unu cu o supernova sa zicem la intalnirea din bucuresti de la kaufland ..plina de cocalarism...urat impopotzonata.......si toate cele..crezi..ca ai mai vb cu el?......nu crezi ca cu cat iti cocalaresti masina ...cu atat mai mult iti arati caracteru??...vorbind general ..nu are nici o treaba cu nimeni dupa aici ce am zis eu....sunt doar curios
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Ai dreptate,felul in care se prezinta o masina spune multe despre posesorul ei.Insa cunosc cazuri(chiar de pe forum) cand dintr-un exces de zel le-au impopotonat,dupa care au ajuns la o anumita maturitate si au incercat sa le readuca aproape de aspectul original.Deci sfaturile nu dauneaza,insa consider ca trebuie facute cu diplomatie pentru a putea convinge.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(coco_blondu @ 4 Oct 2010, 21:28) hai sa va zic o chestie...dak ar veni unu cu o supernova sa zicem la intalnirea din bucuresti de la kaufland ..plina de cocalarism...urat impopotzonata.......si toate cele..crezi..ca ai mai vb cu el?......nu crezi ca cu cat iti cocalaresti masina ...cu atat mai mult iti arati caracteru??...vorbind general ..nu are nici o treaba cu nimeni dupa aici ce am zis eu....sunt doar curios De ce sa nu vorbesc cu el? Costa bani? Si vorba ta.....nu sunt mut ![]() Poti sa incerci sa il aduci pe calea cea dreapta(dupa unii),dar cu vorba buna,nu cu parul. Daca intelege bine,daca nu......treaba lui......se exclude singur. Mai ales daca omul e de comitet,are potential si stie sa asculte.....chiar daca nu face cum vrem noi,macar asculta si nu isi baga....picioarele in sfaturi. Nu haina(masina) il face pe om........ Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
coco_blondu |
![]()
|
201004031232_085.jpg ( Size: 1.11mb )
Number of downloads: 542
201007171932_305.jpg ( Size: 825.16k ) Number of downloads: 505 201007122039_285.jpg ( Size: 647.36k ) Number of downloads: 489 201006282014_226.jpg ( Size: 399.72k ) Number of downloads: 492 DSC01139.JPG ( Size: 437.76k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
Maskatu |
![]()
|
Furia rosie, originala de la mama ei din uzina de la mioveni.
PS desi masina pare roz sters in unele poze, NU ESTE! Este rosie. Iese roz din caza aparatului de fotografiat (telefon cred) care nu stie sa ajusteze contrastul culorii. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
@coco
![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
coco_blondu |
![]()
|
thks roby:P....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
uly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 December 09 From: Braila ![]() |
Salutare baieti!O sa pun si eu cateva poze su Supernovica mea
![]() This post has been edited by uly: 6 Oct 2010, 21:20 Attached thumbnail(s) IMG_0148.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 168 IMG_0459.JPG ( Size: 1.71mb ) Number of downloads: 164 IMG_0461.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 169 IMG_0463.JPG ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 177 IMG_0470.JPG ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Dacia
SupeNova
2001
- BR 59 GOL
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:44 |