Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
hi hi hi ... masinutza spalata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG072.JPG ( Size: 126.47k ) Number of downloads: 909 IMG066.JPG ( Size: 95.73k ) Number of downloads: 994 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
38k de km??pfuuaaa..unde le gasiti?? la care baba...la care mos..???
numai eu am luat-o la 68 k ??? akm am 93k |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
poate si tu ai avut-o modificata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
e tanara masina arata bine pare a nu avea probleme cu trecerea vremii
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
are niste probleme la oalele din spate si foarte putin la aripi ... la vara va fi reintinerita
![]() 15 Mar 2009, 11:35: are niste probleme la oalele din spate si foarte putin la aripi ... la vara va fi reintinerita ![]() This post has been edited by vladutz_sb: 15 Mar 2009, 11:35 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Arata bine masina
![]() ![]() ![]() LED-urile din far sunt cu smd sau cu lupa?Ele par cu lupa dak nu ma insel ![]() Numai bine!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
sa ma mai mandresc putin
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Fotografii_0031ad.jpg ( Size: 855.64k ) Number of downloads: 883 Fotografii_0.jpg ( Size: 856.13k ) Number of downloads: 916 Fotografii_0032jt.jpg ( Size: 856.04k ) Number of downloads: 950 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
frumoasa masinuta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mi-ai loat poarta de la tara
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ii sta bine in verdeata
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
tocmai ce m-am uitat pe topicul "miss Solenza" si mi-a venit o idee.de ce nu facem si noi "miss Supernova"
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
da
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
nu cred ca e o idee ianis pentru ca fiecare vede in masina lui ceva extraordinar pentru mine cu toata rugina si cu toata bataia de cap pe care o am dupa masina ma uit la ea si imi place tare mult ... nu ma plang dar asta e adevaru " a mea e nr 1"
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Tince1290 |
![]()
|
asa e....n-are rost...dupaia o sa apara o gramada ce vor sa castige si isi monteaza tot felu' de kkt-uri pe masina
![]() unora le place original...la altii tunat...la altii cu sistem audio tare...la altii jante mari....nu cred ca are rost....crerm concurenta intre noi degeaba..noi trebuie sa fim prieteni ![]() ![]() apropos...pe forumul asta (cu mici exceptii) sunt oameni pt care masina nu e doar masina....ci ceva mai mult...exista in aproape fiecare din noi pasiunea pentru masina...deci avem de-a face cu masini ingrijite si frumoase....deci un concurs nu prea are sens....pentru ca toate sunt frumoase...si niciuna nu merita sa piarda ![]() This post has been edited by Tince1290: 16 Mar 2009, 23:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai se strangeau 10 dsn de exemplu si voturile le dadeau altii.nu proprietarii
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ma intreaba iubita :Ce faci iar la masina aia ca m-ai inrbunit cu ea.Pai iubita ...o fac frumoasa ca tu te poti face singura,pe cand ea saraca!!!!Deci pt mine e a doua iubita
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
djasu82 |
![]()
|
ba sunt de speriat femeile
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
ba sunt de speriat femeile si pe mie ma ia durerea de cap cand le aud ca se plang ce ce mai fac o fac avion zic Fetele in general sunt geloase cica acorzi mai mult timp masini decat ei si cand ai acorzi timp ei cica se plictiseste Vorba uni prieten pe femei nici dracu nu le mai intelege .
.... Foarte "frumos" din partea dumneavoastra domnilor..... Dar poate ca or mai fi si fete la care le place sa se ocupe de o masina si ca sa nu fiu off topic, va prezint si eu pe Stelutza, asa cum a evoluat ea de cand suntem amandoua impreuna.... Attached thumbnail(s) S6001116.JPG ( Size: 253.9k ) Number of downloads: 453 S6000670.JPG ( Size: 282.63k ) Number of downloads: 402 000_0140.jpg ( Size: 238.68k ) Number of downloads: 386 stelutza3.jpg ( Size: 147.35k ) Number of downloads: 338 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
Tince1290 |
![]()
|
imaculat albul...imi place...e o masinuta ingrijita
![]() ![]() totush urmele de rugina de pe praguri ar trebui rezolvate ![]() ....dar in rest masina se prezinta bine ![]() This post has been edited by Tince1290: 18 Mar 2009, 22:38 |
--------------------
-
-
-
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine ma critica mereu prietena, zice ca tin mai mult la masina decat la ea. Daca e sa ma gandesc la cati bani ma fac fiecare sa cheltuiesc, masina e mai mare gaura neagra. Insa masina o mai duce si pe ea cateodata, nu merg doar eu mereu.
@ stephanie : arata foarte bine masina, cat mai multi km fara probleme! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
hehehe tare poza cu pisica
![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Stephanie, cred ca ai avut ceva de munca la masina aia...din prima poza reiese ca a fost "pe firma"? Oricum, te felicit pentru ca stiu cat e de munca atunci cand vrei sa readuci cat de cat o masina la starea reala dupa ce a fost muncita. Eu am avut o masina care a fost taxi. Te rog sa ma crezi ca am muncit la ea 3 saptamani (mai mult in weekend ce-i drept).
Ca sa readuc vorba de iubite, prietena mea era nemaipomenit de geloasa si chiar nu reuseam s-o inteleg. Mult timp mi s-a parut o copilarie din partea ei sa fie geloasa pe o masina, un morman de tabla dar se pare ca nu e singura. ![]() |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@stephanie: In a doua poza pe bandoul de pe usa scrie "Rapsodie", iar in a treia poza scrie "Clima".... ????
![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 19 Mar 2009, 10:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
si in ultima poza parca sunt bandouri de solenza
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Da,KoStY125 e aceeasi masina numai ca s-au facut unele modificari la ea in sensul ca acum are si oglinzi de SLZ si bandouri. Are unele fotografii postate si pe alt topic. Am vazut si eu ca intr-o poza ca pe bandouri era trecuta varianta Rapsodie...ori masina e aceasta varianta, ori bandourile sunt facute pentru aceasta varianta de masina si au fost montate ulterior pe masina lui Stephanie.Totusi observati ca daca priviti prima poza, la bandoul de la portiera dreapta nu e scris nimic.Numai ea poate sa ne lamureasca. Am si eu un vecin care are o SN varianta Confort si are montate bandouri de Rapsodie.
This post has been edited by K-tlyn: 19 Mar 2009, 12:06 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da asa e... si faza tare e ca in toate pozele masina are acelasi numar, deci e aceeasi masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
![]() multumesc! Da masina a fost pe firma, a avut 158000 cand am luat-o si am lucrat la ea cam un an de zile pana sa ajunga ca acum (pozele sunt din mai multe etape de lucru, prima de cand am luat-o si ultima cam asa cum e acum) Despre badouri...da asa e .....pe unu scrie rapsodie si pe altu clima (baietii din service stiu de ce... ca doar ..eu sunt fata).... da unu era pe dreapta (poza a 2-a)....iar celalalt (poza a 3-a) ...pe stanga... Oricum, dupa revopsire i-am pus de solenza ca alea de supernova nu am putut sa le pun sub nici o forma ca aratau cumplit (i-am cumparat altele si nu s-au potrivit ca lungime si aspect) Cat despre prietene/sotii, incercati si voi sa le atrageti si pe ele spre activitatile la masina ...(desigur daca nu vi se pare ca "locul femeii e la cratita" ![]() This post has been edited by stephanie: 19 Mar 2009, 12:05 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Eu nu cred asta si chiar pot spune ca la masina care a fost taxi, m-a ajutat si prietena mea intr-o duminica. Am muncit amandoi la ea. Fusese revopsita si cel care a efectuat lucrarea a stropit cu vopsea si kederele de la geamuri. Am avut de frecat cu benzina de ne-au iesit ochii. Nu mai spun ca tot ea mi-a spalat scaunele din masina, eu fiind ocupat cu exteriorul.
![]() Pai pana la urma pe cine scot la plimbare cu masina, nu? ![]() |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:17 |