Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Xtreme1987 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- CL-87-DAN
2002 Clima
|
|||
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
da pentru ca e de solenza, nu?
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
Xtreme1987 |
![]()
|
eu nu pot da pm...nu am postari....si a mea are aer dar numi merge ca mi-a pierdut freonu pe la o garnitura. acum am reparato dar nush daca ma mai duc so incarc......din cate am inteles...nui prea mare diferenta intra aer si fara aer adica nu prea baga rece.....
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CL-87-DAN
2002 Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Niste poze mai noi cu masinutza mea
This post has been edited by Relu_GT: 27 Jun 2009, 20:27 Attached thumbnail(s) IMG312_01_1.JPG ( Size: 43.62k ) Number of downloads: 857 IMG313_01.jpg ( Size: 59.75k ) Number of downloads: 872 IMG314_01.jpg ( Size: 52.35k ) Number of downloads: 867 IMG317_01.jpg ( Size: 52.87k ) Number of downloads: 873 IMG316_01.jpg ( Size: 52.61k ) Number of downloads: 865 IMG171_01.jpg ( Size: 67.52k ) Number of downloads: 321 IMG315_01_1.JPG ( Size: 37.87k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BV 27 GTT
2002 Confort BMW e46 FL 2.0i
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Xtreme1987 iti dau un sfat: se merita sa reincarci freonul
![]() ![]() Relu_GT mie personal nu imi place deloc chenarul ala rosu la butoanele acelea! nu se asorteaza cu masina absolut deloc! Doar o parare personala |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
- B 13 MAT
1.9 dCI 2005 privilege
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
da intradevar cu aer e super . se simte bine cu aer e mare diferenta. la mine merge bine , dar in zilele toride e dumnezeiesc daca sti sa dai pe recirculare si sa micsorezi trepte de viteza la aeroterma in timp, indelungat (am descoperit asta intr-o zi cand am traversat orasul de doua ori. dupa ce se raceste confortabil reduci treptele la aeroterma treptat in timp, pana la treapta 1, cu conditia sa fi pe recirculare. nu imi explic de ce dar am verificat si a doua oara si la fel a dat mare randament)
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
Xtreme1987 |
![]()
|
si eu am transpirat in berlina...si transpir si in asta acum,mie frica sa nu scape iar freon pe la garnitra aia si so incarc degeaba...de aceea sunt in dubii....pe la piesa aia de langa filtru de aer mia scapat freonu vara trecuta...am reparato eu dar mie frica...sa nu imi iau teapa.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- CL-87-DAN
2002 Clima
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Am reusit si eu in sfarsit sa-mi vopsesc barele in culoarea masinii.Modelul de pe fata l-am furat de la un coleg de-al nostru de pe aici cu o SN alba de Buc.
Attached thumbnail(s) Pict750.jpg ( Size: 373.36k ) Number of downloads: 324 Pict753.jpg ( Size: 346.59k ) Number of downloads: 345 Pictu841.jpg ( Size: 428k ) Number of downloads: 382 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa o faci pe toata alba.si grila si aia de sub placuta.arata zic eu mai bine.oricum,imi place mult spatele
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
A doua spalare in 2 zile
![]() ![]() Nu am pozitii albastre, asa si-a facut balansul de alb aparatul foto si nu m-am mai deranjat sa-l corectez ![]() snnight2.th.jpg snnight1.th.jpg This post has been edited by dr_mKe: 6 Jul 2009, 00:03 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da frumos. Și la mine când aveam poziții albe și făceam poze, ieșeau albastre.... dar de ce faci bre poze cu ea fără numere?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Apropo vezi ca iti este ars un bec de la numar de pe partea dreapta!!! sau poate nu ai doua!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Frumoasa masina n-am ce zice...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- BV 27 GTT
2002 Confort BMW e46 FL 2.0i
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
S-a ars si n-am apucat sa-l schimb.
De ce fac poze fara numere ? De nu-si dau majoritatea membrilor ID de messy sau adresa de mail la datele din profil ? Pentru asa zisa "intimitate". Oricum am obiceiul sa ma intalnesc cu forumistii cu care sunt cat de cat pe aceiasi lungime de unda. Vad ei atunci numerele la masina ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu am vazuut
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
uite si pe batranica mea de 235.600 de km si se tine tare.. inca proaspat vopsita ..si cu sange Mobil 2000 si multe altele......
This post has been edited by pician90: 9 Jul 2009, 17:02 Attached thumbnail(s) 09_07_09_1329.jpg ( Size: 400.93k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
supernova mea ... a facut astazi 150.000 km . sper sa duca mai mult . ( scuzati mizeria )
This post has been edited by sonnic53: 9 Jul 2009, 22:42 Attached thumbnail(s) Imag059.jpg ( Size: 223.65k ) Number of downloads: 292 Imag063.jpg ( Size: 223.26k ) Number of downloads: 314 Imag071.jpg ( Size: 161.12k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Păcat de stopurile vopsite. Dacă intră careva în curul tău să vezi după aceea ce rămâi fără permis. Și chestiile alea negre de pe capotă sunt cam dubioase. Ar arăta frumos cu niște CAPACE sau jenti dacă ai bani, și cu barile vopsite în culoarea mașinii dar cu marginea neagră lăsată, adică cum avea clima din fabrică.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
mersi de pareri ... le-as vopsi insa barile mele nujtiu din ce motiv stau putin cracanate fata de caroserie adik e sa zic in fata loc de un deget in spate jumate de deget . si zic ca daca le fac se vede ciudaaaat . pentru ca se vede dif de culoare . stopurile se vad foaarte bine cand e pe poziti si la stop pe frana si mai bine . o sa fac nijte poze saa-ti arat, e sprai siliconat negru prin care trece lumina... sper ca ma intelegi.nijte capace imi permit . dar jante nu prea stiu ... cam la ce preturi bat ? mersi inca o data
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
chiar daca se vad prin ele...doamne fereste la un accident, omul da vina pe stopurile tale ca na sunt vopsite(normal sa scape) si in loc sa iti repare masina ca a intrat in curul tau i-o faci tu...acum cum vrei tu! si daca iti vopsesti barile imi zici si mie cat te-a costat.
@aluibasarabeanu imi plac mult stopurile tale dar cred ca ar fii dat mai bine la capete drepte, ma gandeam sa le fac si eu asa dar la fel cum am spus mai sus si la tine e cam la fel, in caz de ceva nu ai ce sa zici! |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
- OT-03-JDA
2001
|
|
sonnic53 |
![]()
|
un filmulet scurta in care zic eu se vede destul de bine poziti si stop pe frana ..si diferenta intre ele .. si e si zi afara
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
lasa ca fac eu filnulet cu stopurile mele,necolorate in vreun fel,sa vezi care se vede mai clar
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
- Unknown..yet
2007 [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
@sonnic53: Se văd bine, era întunecat afară... dar să fie ziuă și să bată soarele în stopuri... mai greu cu văzutul.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
and_rei |
![]()
|
acum serios.tre sa fii prea chior ca sa nu vezi cand o masina franeaza in fata ta.chiar daca are stopurile coloate.si nimeni nu o sa stea la 1 m in spetele unei masini de frica sa nu si-o loveasca pe a lui
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eh na, jură pe cuvânt de cercetaș că tu când ești în ambuteiaje prin bucurești stai la 5-10 metri distanță de cel din față ta riscând să îți fure altul locul din față și să rămâi și mai în spate. Dacă am păstra toți distanța regulamentară în oraș, s-ar tripla timpul de așteptare la semafoare și s-ar forma cozi de km....
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
and_rei |
![]()
|
eu zic ca e imposibil sa nu le vezi atata tip cat esti atent la volan oriunde te-ai afla
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Combinația stopuri vopsite cu spray negru + soare orbitor este destul de periculoasă pentru integritatea fluxului luminos produs de bec. În fine... am realizat de mult că este o cauză pierdută să vă conving că nu este bine să vopsiți stopurile. Rămân cu consolarea că poate își va face poliția treaba sau veți avea o mustrare de conștiință. Și ca fapt divers.... probabil fără eventuale repercursiuni dar....
Art. 148 Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai: 12. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe dispozitivele de iluminare ori semnalizare luminoasa, care diminueaza eficacitatea acestora, precum si pe placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare, care impiedica citirea numarului de inmatriculare sau de inregistrare; |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
da este adevarat ca este o scuza ca nu a franat dar ce sa zicem de vechile dacii care pur si simplu fac frana de motor pana la 0 km/h =))) ma chiar inchin cum pot sa mearga cu masiniile alea care nu ca sunt uzate si defecte .. exista si partea plina evident....
pentru colegu: nostru nu cred ca e mai frumoasa masina cu stopurile negre .... o idee furata : am vazut al un posesor de dsn o idee buna in locul unde nu exista nici un bec a pus niste leduri super se vedeau si erau legate de pozitii |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
sonnic53 |
![]()
|
voi ma faceti sami pun iar de alea simple
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ceea ce spune maskatu e perfect adevarat.. soarele orbitor in combinatie cu stopurile negre=nu vezi nimic!!!
am patit-o de n ori..sa fiu in spatele unui sofer care are stopuri negre in aglomeratie si soare si deodata calca frana brusc. de fel sunt mai precaut si merg incet si pastrez distanta in mers..prefer sa se bage altul in fata mea decat sa ma grabesc. mi-am format un stil de mosulica ca sa zic asa. daca chiar te doare de ceilalti participanti la trafic, fa-le la loc cum erau..simple..pune mana pe axion si pe burete si freaca-le..si ai sa vezi ca atunci cand sunt curate or sa dea mult mai bine si vor lumina si mai tare. eu de 1 an le am spalate si sunt supermultumit..le sterg doar pe afara ca le-am refacut garniturile si nu mai intra apa si mizerie. sterge si becurile daca au praf si eventual sticla aceea refelctorizanta de la lampa. aici ai grija sa nu o decolorezi. acum sa va spun sincer..mi se pare o mare prostie cu stopurile negre. cei care le au ar trebui sa se gandeasca ca la orice lovitura primita in spate..VOR FI VINOVATI IN FATA LEGII!! chiar daca in realitate sau in unele cazuri cel care pupa e vinovat. stopurile sunt neconforme. daca cel care pupa sau politistul vrea sa va arda..o va face. acum eu nu doresc nimanui evenimente..dar ar trebui sa dea de gandit un pic. This post has been edited by titiDSN: 12 Jul 2009, 16:55 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:49 |