a inceput prison-break la pro tv, prison-break
![]() ![]() ![]() |
a inceput prison-break la pro tv, prison-break
bygy007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu ma impresioneaza chiar deloc. Dar sa zicem ca e la mine problema. Dar totusi e imposibil de inteles de unde atata isterie in masa cu serialul asta.......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare o porcarie ca toate filmele de genul asta...dar ma rog...no gustibus...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe net se gaseste demult. de ce l-as urmari la tv?
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut vreo 30 de episoade din el....
isteria este in america ,unde se asteapta continuarea cu sufletul la gura si ..da...e un serial extraordinar te prinde rau...sincer ma indoiam ,dar dupa ce am inceput sa vad,nu mai dormeam ![]() merita vazut! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
L-am luat si eu de pe net, doar nu o sa stau sa-l urmaresc la protv sa ma umple aia de reclame...l-au cam lungit (parerea mea).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
L-au lungit..insa seria 1 a fost dementiala. A doua a cam fost trasa un pic de par..insa personajele sunt excelent conturate.
Pe 30 septembrie apare 3x01 ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ieri am vazut pentru a 3-a oara primu episod
![]() p.s: stiati ca acotrul principal(scofield) e gay in viata reala?? ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine-i acotrul?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce e asa demential totusi? Io cred ca va lasati asa purtati de trenduri. Serios. Ce e chiar asa demential la el?
acotrul? ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
I don't get it. Ce e asa de interesant?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
partzz
This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2007, 12:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Sigur o fi gay????
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, 17 septembrie.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pina ieri nu vazusem nici un episod si eram curios ca toata lumea vorbea de el asa ca voi urmari in continuare si voi vedea cit de bun este serialul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(guliver @ 11 Sep 2007, 14:27) Wentworth Miller, actorul din serialul tv “Prison Break”, frange inimile femeilor. Se pare ca actorul are o relatie cu un alt barbat. Daca in urma cu ceva vreme, a reusit sa declare ca nu are orientari homosexuale, se pare ca pana la urma a iesit la iveala faptul ca se uibeste cu un alt barbat, actorul Luke McFarlane. Wentworth si Luke se intalnesc de aproape sapte luni, relateaza o sursa apropiata celor doi. Acestia sunt foarte retinuti in a-si face publica relatia. Relatia celor doi este destul de serioasa, ei planuind sa se mute impreuna. Deja petrec foarte mult timp impreuna, dar nu doresc ca relatia lor sa fie cunoscuta. Sunt atat de apropiati incat McFarlane l-a insotit pe Milller in Asia, unde acesta a filmat cateva reclame. In urma cu cateva luni, Wentworth Miller declara raspicat ca nu este gay. “ Nu sunt homosexual. Stiu ca exista zvonuri ca as fi. Nu ma deranjeaza acest lucru. Inseamna ca exista fantezie. Anumiti oameni au fantezii. Daca cineva vrea sa ma imagineze cu o femeie sau chiar cu un barbat, nu ma deranjeaza atata timp cat sunteti atenti la spectacol”. Aceasta declaratie a actorul a facut ca zvonurile sa circule si mai tare. Cand ai 34 de ani si oamenii nu au nici cea mai mica idee daca iti plac fetele, atunci e loc de barfa. Oamenii isi pun intrebari in legatura cu sexualitatea cuiva cand chiar exista motive de a o face. bucura-te de el ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia povestiti-mi si mie cu ce e? Cu parnaiasi, bine, dar ce fac ei?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce face orice parnaias care isi tatueaza harta inchisorii codat pe intreg corpul pentru a-si elibera fratele inchis pe nedrept in urma unei conspiratii a guvernului si condamnat la scaunul electric.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si asta fac jde episoade?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
urmareste 3- 4 episoade ,ca nu te mai opresti apoi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce se chinuie sa scape un sezon intreg (1), urmatorul incearca sa ii demaste pe mafiotii conspirationisti guvernamentali (2), iar in asta care vine am inteles ca ajung la parnaie iara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
si eu auzeam pe la multi ca e misto ca nu stiu ce... si nu prea credeam....
dupa ce am tras de pe net 2 episoade am inceput sa ma uit ca turbatu'... ultimele 7 episoade din seria a 2 a le-am vazut intr-o zi... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am vazut 4 episoade acum... mi se pare subtire actiunea, ca la orice serial... si se lungeste aiurea. Daca era pe bune, "frumuselu" ala nu rezista in parnaie mai mult de 2 zile.
Apropo' zici ca-i fratele geaman a lu' Muttley, jur! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lexy |
![]()
|
Daaa , clar. Orice serial bun are doar 3 episoade. Deja cand se trece la al 4lea e fumat rau de tot.
Eu zic sa nu te mai uiti in constinuare ca se lungeste pe 2 serii...pfff... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
prefer anatomia lu' gray...Am vazut si eu vre-o 3 episoade din PB insa nu ma pasioneaza jenu'...
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
driverx asa ziceam si eu ca e doar un serial american, dar nu e asa!Incerca sa vezi cateva episoade si o sa iti dai seama despere ce e vorba!Parerea mea ca e unul din cele mai bune seriale!Oricum nu recomand nimanui sa il vada la PROSTv pt ca nu merita sa fie intrerupta actiunea cu nu stiu cate pauze!
Incepe pe 19 sau 17 septembrie partea a treia care incepe intr-o alta puscarie! ![]() De abia astept sa inceapa!Daca incepeti sa va uitati acum la el aveti timp pana pe 19 sa vedeti ambele serii pt ca asa am facut eu!Ziceam ca ma uit la un episod si nu rezistam fara sa ma uit la vre-o patru! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am vazut 12 episoade pana acum... raman la concluzia ca actiunea e trasa rau de par... si mai adaug faptul ca tatuajele alea n-au nicio relevanta... adica cea de schema a cladirii.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:57 |