DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Filmul ZEITGEIST, l-ati vazut?

prody
post 5 Jan 2008, 23:11
Post #31

membru iradiat

Group: Members
From: Cetatea Banilor

Probabil s-a tras la sorti si Afganistanul a picat. biggrin.gif

Mi se pare stupida declaratia aluia, "cunoscut" de-al unui Rothschild, in care povesteste cum i s-a spus despre razboaiele pe care urmeaza sa le creeze SUA de parca i se povestea un meci de baseball . Hai sa fim seriosi! Chiar daca ar fi adevarat, fara o dovada mai solida (o inregistrare a convorbirii) nu poti sa aduci pe un neica Nimeni si sa il pui sa denigreze pe un miliardar, si apoi sa mai ai si pretentia sa creada lumea. Faza aia nu trebuia inclusa in documentar.
Unele lcruri expuse de ei gen prabusirea WTC ridica intrebari, insa ce te faci cand dai peste prosteli ca in partea despre Banca Centrala sau asocieri trase de par ca in partea despre Biblie?
Cel care a facut filmul zice : Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat

This post has been edited by prody: 5 Jan 2008, 23:14

--------------------
Mazda 3 2011 TX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
yO_
post 6 Jan 2008, 00:02
Post #32

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

QUOTE(prody @ 5 Jan 2008, 23:11)
Cel care a facut filmul zice : Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat
*

In realitate speranta lor cred ca este alta. Am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca tipii sunt activisti, au sponsorizari, ofera materiale promotionale si se pregatesc intens pentru "Z-day" care va avea loc anul asta pe 15 martie si care in opinia lor va fi ziua in care acest "film educational" ( radmasa.gif ) va revolutiona Terra. In amorteala mea de contribuabil prost nu stiu ca tocmai se pregateste instaurarea unei noi ordini mondiale. ph34r.gif Fratilor schimbati-va dolarii din cont ca vine prapadul...

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
klaus
post 6 Jan 2008, 02:11
Post #33

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(wo_name @ 5 Jan 2008, 22:46)
Stie cineva motivul pentru care a fost atacat Afganistanul ?
*
Masurile exceptionale se iau in conditii exceptionale. Daca aceste conditii exceptionale nu exista, trebuie create. Cum s-ar putea altfe aproba fonduri suplimentare pentru armata si s-ar putea face o demonstratie de forta, daca nu in cadrul unui razboi?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
driverx
post 6 Jan 2008, 11:37
Post #34

--- Membru cu ralanti ---

Mai ales asa in contextul in care SUA era la cutite cu URSS si aveau ocazia sa mai faca pe durii si pe acolo.....

Si se mai zice ca a fost ocazie buna de a testa multe arme noi pe acolo. Asa zic astia care au pana si hemoroizii inlocuiti cu teorii conspirationiste.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
b3ny
post 17 Sep 2008, 16:59
Post #35

Membru incepator

From: Dr. Tr. Severin

referitor la ce zicea Alydor ca ceausescu traieste:sunt sigur ca sta cu 2pac la o bere radmasa.gif
daca nu a murit la revolutie,murea de batranete

This post has been edited by b3ny: 17 Sep 2008, 17:04

--------------------
Dacia Logan 2006 1.4MPI/Preference - MH 03 SCC
N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!!
+
logan1.5dci
post 4 Nov 2008, 22:08
Post #36

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Am sa-mi scriu si eu umila parere, printre atatia invatati :

"Somnul ratiunii naste monstrii. "
Cum ar fi atatea exemple in tarisoara noastra , as completa cu :
Somnul natiunii naste monstrii.

Si se doarme ceva in tara asta. Un singur lucru as vrea, sa existe raspundere in randul functionarilor si inaltilor functionari ai statului, inclusiv confiscarea averilor (ilicite) si condamnarea vinovatilor la puscarie pe cel putin 30 de ani, fara nici o reducere . A si puscaria sa fie puscarie, fara nici un ban de la stat, autogospodarire. Ce-i frate cu sanatoriile alea ?
Dar asa ceva doar in vis ....asa ca ma pregatesc de somn .

Oare exista oranduire corecta ? Capitalismul oricum nu e , nici comunismul .

This post has been edited by logan1.5dci: 4 Nov 2008, 22:23

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
EvilOne
post 5 Nov 2008, 10:55
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Este cineva care poate sa contracareze teoria cu banii din filmul asta? Adica sa "apere" ce face acea institutie FederalReserve? Adica as vrea si punctul de vedere opus.

This post has been edited by EvilOne: 5 Nov 2008, 10:55

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
+
alex0507
post 5 Nov 2008, 14:36
Post #38

Membru autentic

From: BV

Banii scosi din aer sunt nimic, as fi curios ce argumente contra ar aduce cineva cu privire la prabusirea zgarie norilor si altele.

--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
+
logan1.5dci
post 5 Nov 2008, 16:03
Post #39

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Banii , dupa mine, sunt ca o acumulare a muncii (cu sens) efectuate, cand se strica acest echilibru apare inflatia.

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
giany911
post 5 Nov 2008, 18:33
Post #40

Aproape util

Eu nu inteleg urmatoarea chestie, daca conspiratia are loc la o scara asa de mare, atunci de ce cei care stiu despre ea si vor sa dezvaluie lumii 'adevarul' nu au fost eliminati ?

This post has been edited by giany911: 5 Nov 2008, 18:33

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Alexu7
post 5 Nov 2008, 18:43
Post #41

zân

From: Europa

daca s-ar atinge de ei, lumea s-ar alarma, ar insemna ca au dreptate in ceea ce spun, asa sunt doar niste nebuni... wink.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
giany911
post 5 Nov 2008, 18:44
Post #42

Aproape util

Ma refer inainte de a in vileag toata conspiratia. Acum e inutil, ar face mai mult rau decat bine.

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
psychoo
post 11 Dec 2008, 14:25
Post #43

Membru

From: Timisoara

http://www.zeitgeistmovie.com/

"ZEITGEIST: ADDENDUM"
[ RELEASED 10/02/08 ]

pentru cei care au vazut prima parte, mai mult ca sigur vor vrea sa vada si acest film.
keep an open mind!

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
sebybv
post 14 Feb 2009, 18:39
Post #44

Membru autentic

From: Brasov

A intrebat cineva mai sus, de ce au atacat Afganistanul...

Ca sa poata pune mana pe productia de opiu, cea mai mare productie de opiu din lume fiind in Afganistan.

@driverx: Ideile tale ma fac sa cred din ce in ce mai mult ca o parte din ce in ce mai mare din filme (si din Zeitgeist Addendum) e adevarata... Dar, cum zicea profetul "Fericiti cei saraci cu duhul"

"Eu am vazut astfel imagini pe televizor" - mai bine schimbi pe Cartoon Network, ca vad ca de la stiri si asa nu intelegi nimic.

E de bun simt sa te intrebi "De ce?" atunci cand ti se prezinta situatii, fapte, idei, propuneri, imagini, filme, stiri, etc. Adica "De ce vrea asta sa cred ce imi spune el?", "De ce vrea asta sa imi cumpar masina pe care o face el?", "De ce vrea asta sa il votez pe el?", etc...

Dar majoritatea nu ae timp sa isi puna (daramite sa isi raspunda la astfel de intrebari) pentru ca e prea ocupata sa munceasca pentru a plati rata la plasma de 100+ cm (la care se uita apoi la stiri, sa se cultive), sau la apartamentul cel nou cu care se da mare la colegi, sau la masina cea noua careia ii scrie versuri si o glorifica si pentru care va munci inca o buna perioada din viata...
"De ce?"... Ce intrebare!! "Pentru ca asa face toti, asa ca lasa-ma cu teoriile tale constipationiste...."

Ignorance is bliss

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
radian
post 14 Feb 2009, 18:50
Post #45

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Care-i problema ta cu cine ce rate plateste?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
sebybv
post 14 Feb 2009, 19:09
Post #46

Membru autentic

Se pare ca nu ai inteles cum se pune problema, si te legi de rate (de genul "fiecare cu ce-l doare"). Ma faci sa cred ca te-am atins (fara sa imi doresc asta) in vreun punct sensibil, de te-ai zburlit asa...
Ma intreb "DE CE?" Tu te intrebi "de ce?" ... wink.gif?

--------------------
+
driverx
post 14 Feb 2009, 19:21
Post #47

sebybv

Stai flexat. Nu o sa ma agit ca te-ai luat de rate and shit, dar problema nu e la mine. Problema e la tine si la altii care credeti ca aveti nevoie de tot felul de asemenea materiale sa credeti ca ati deschis ochii. Stai flexat ca parerile mele nu le formez din documentare de scandal. Si adevarurile aparente sa stii ca rarerori au de a face ceva cu realitatea. Un lucru, o situatie poate fi redata din mai multe perspective. Probabil putine din ele se apropie de adevar.

Fi mai open minded si nu sari sa ii faci pe altii saraci cu duhul. Asa s-ar putea sa ajungi sa fi tu acela, dupa ce te-ai intoxicat ani de zile cu "adevaruri adevarate" de nici nu mai stii cand ai luat-o pe ulei iar perceptia ta ajunge super deformata.

Take it easy.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
radian
post 14 Feb 2009, 19:36
Post #48

QUOTE(sebybv @ 14 Feb 2009, 19:09)
...  Tu te intrebi "de ce?" ... wink.gif?
*

Ma intreb "DE CE?"... De ce te f... grija de problemele altora?

Nu mi-ai atins niciun punct sensibil, doar ma itnrebam "DE CE?"...

This post has been edited by radian: 14 Feb 2009, 19:37

--------------------
+
Lostboy
post 14 Feb 2009, 19:41
Post #49

Finding my way!

Eu mă chinui de ceva vreme să-i găsesc lui radian punctul sensibil.
Până acum doar la table l-am făcut să înjure. Cu toate că și ”să înjure” este cam mult spus. smile.gif

--------------------
. . .
+
sebybv
post 14 Feb 2009, 20:30
Post #50

Membru autentic

Eu ma intreb la momentul asta "De ce va atacati asa!?" la gandurile asternute de mine in postul de mai sus... Care e interesul vostru?

Si de ce oricine nu gandeste ca voi este automat discreditat si apoi aratat cu degetul spre oprobiu?

@driverx: Prin atitudinea ta foarte elitista (si nu ma refer la marca de masina pe care o conduci) excluzi din start orice discutie, orice dezbatere de idei, si este pacat, pentru ca imi pari un tip inteligent. Aroganta insa te strica. "[...]Problema e la tine si la altii care credeti ca [...]" - Ce convenabil, ai aruncat problema la mine si la cei care cred ca ["stuff"] si gata, esti curat ca un pampers spalat cu Ariel... Hmmm, think again! Asta apropo de "open mind"... wink.gif

@radian: cu tine nu mai vorbesc, ca esti stresat cu plata ratelor...

@restul: Fiind vorba de un forum (unde, in acceptiunea mea, se discuta idei) astept o dezbatere de idei, si nu atacuri personale, care de obicei apar tocmai din lipsa ideilor si a argumentelor.

This post has been edited by sebybv: 14 Feb 2009, 20:31

--------------------
+
OAP
post 14 Feb 2009, 20:35
Post #51

Membru autentic

Voi credeti ca ati descoperit adevarul din filme gen 9/11 and shit?

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
radian
post 14 Feb 2009, 20:40
Post #52

Pana una alta tu esti cel care se ataca. Nu-i vorba de ratele propriu-zise, ci e vorba de un principiu. Si anume a nu-ti baga botul in ciorba altuia. Dar binenteles, numai tu gandesti, restul suntem niste...

In ceea ce priveste ratele mele, pana si dintr-un ajutor de somaj le-as putea acoperi fara sa le simt prea tare.

--------------------
+
argon
post 14 Feb 2009, 20:42
Post #53

Mesaj semiautomat

QUOTE(Lostboy @ 14 Feb 2009, 20:41)
Eu mă chinui de ceva vreme să-i găsesc lui radian punctul sensibil.
*

nu l-ai taiat de la bere paramise..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
sebybv
post 14 Feb 2009, 20:43
Post #54

Membru autentic

@OAP: Personal cred ca fum fara foc nu iese.
Radian a zis bine ca adevarul e undeva la mijloc si ca orice problema are mai multe puncte din care poate fi vazuta si analizata.

Ce e incontestabil e ca traim intr-un sistem care poate fi imaginat ca un bolovan care se rostogoleste la vale, si in momentul asta e foarte greu de schimbat pe loc traiectoria si viteza cu care se deplaseaza. Asta e acum ordinea mondiala, fie ca vrem sau nu sa o recunoastem. Baietii aia din filmul al doilea (addendum) sunt destul de visatori, daca isi imagineaza ca se poate schimba prea curand societatea si reaseza pe alte temelii mai sanatoase (chiar daca ar fi sa ne referim aici numai la energia curata, alternativa)...In rest, Soarele va rasari si maine, noi vom merge si maine la munca/ceea ce facem ca sa ne castigam existenta, si viata va merge inainte...

@radian: Am zis ca nu mai vorbesc cu tine, dar nu ma pot abtine.
Reiau intrebarea "de ce?".
De ce crezi ca esti singurul care s-a atacat fata de paragraful meu in care am scris de rate si de nevoia omului din societatea de azi de a munci pentru a-si plati ratele? Eu nu o sa iti raspund la intrebarea asta, mai bine incerci sa iti raspunzi singur (fii sincer cu tine;) ) Pe cuvantul meu ca atunci cand am scris chestia aia cu ratele nu m-am gandit nici macar o clipa la tine si la ratele tale, deci nu cred ca pot fi acuzat ca mi-am bagat "botul" in ciorba altuia (in speta a ta).

Astept sa scrii si ceva legat de titlul topicului, poate am plecat la discutie cu stangul si e inca loc sa avem o discutie decenta... white_flag.gif

This post has been edited by sebybv: 14 Feb 2009, 20:53

--------------------
+
argon
post 14 Feb 2009, 21:15
Post #55

Mesaj semiautomat

nu exista societate civilizata in lumea asta care sa nu aiba un procent mare de cetateti creditati. Ca unii se indatoreaza pe viata la un apartament cf2 cotat la de 3 ori pretul meritat e alta problema, dar o rata de pana la 25 % din venit e normala, adica sa fie atat cat sa nu renunti la altceva din cauza ei.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
sebybv
post 14 Feb 2009, 21:35
Post #56

Membru autentic

Dupa parerea mea, e pana la urma ok sa te imprumuti la o banca pentru a-ti sustine un proiect, pentru a-ti cumpara un apartament, pentru a-ti dezvolta o afacere. Pentru ca asta e lumea in care traim, aceea in care banul dicteaza. Fara bani nu poti sa faci nimic. Cineva zicea ca nimeni nu s-a imbogatit pe banii lui. Cred ca in contextul actual are dreptate.

Ce nu inteleg este cum pot unii sa isi faca rate pe nu stiu cati ani pentru a-si cumpara electrocasnie sau telefoane mobile de zeci de milioane, doar pentru ca sa fie "la moda".
Stau intr-o tara din vestul Europei, dar nu am vazut pana acum aici ca oamenii sa isi cumpere televizoare in rate, si cunosc destui.
O casa, un leasing la o masina mai e ceva, dar cand ajungi sa platesti mai mult de 50% din venitul lunar pe ratele la gadget-uri (cum fac o parte dintre romani) mi se pare inrobitor pentru ei, deoarece ajung intr-un final sa munceasca doar pentru acele lucruri. Deci, extrapoland, ajungi un fel de sclav al patronilor de la care nu mai poti pleca atat de usor cand ei te preseaza, pentru ca vrei sa iti poti plati ratele in continuare, si iata cum se intra intr-un cerc vicios.

--------------------
+
OAP
post 14 Feb 2009, 21:47
Post #57

Membru autentic

QUOTE(argon @ 14 Feb 2009, 22:15)
dar o rata de pana la 25 % din venit e normala, adica sa fie atat cat sa nu renunti la altceva din cauza ei.
*

si unde gasesti rata asta utopica....implicit renunti "la altceva" wink.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
os
post 14 Feb 2009, 23:41
Post #58

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Revenind:

Printre cele mai intolerante organizatii au fost (si inca mai sunt?) bisericile crestine - adica tocmai cele care propovaduiesc toleranta si iertarea.

La fel, mi se pare de remarcat faptul ca cei care striga "fiti deschisi" se basica indata ce ideile lor sunt contrazise; neacceptarea opiniilor domniilor lor (in cazul de fata sebybv, dar nu doar el) sunt taxate imediat ca obtuzitate.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
driverx
post 14 Feb 2009, 23:50
Post #59

QUOTE(sebybv @ 14 Feb 2009, 20:30)
....
@driverx: Prin atitudinea ta foarte elitista (si nu ma refer la marca de masina pe care o conduci) excluzi din start orice discutie, .....
*

Departe sa fac asa ceva. Sau cel putin cand avem ceva baze de la care sa pornim. Ca acuma io nu consider asemenea filme drept o baza pentru o discutie din care io si tu putem iesi mai destepti, asta e altceva.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
wo_name
post 14 Feb 2009, 23:58
Post #60

Membru

From: Timisoara

Si daca toate conspiratiile povestite pe ici si colo sunt adevarate, putem face ceva?

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:19
Forum Renault