Zgomot ciudat dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat dreapta fata
lulu-gl |
![]()
|
||
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|||
omc |
![]()
|
![]() Loganist dezamagit :( Group: Members Posts: 23 Joined: 27 March 07 ![]() |
si la mine a aparut un zgomot pe fata dreapta, de cca 2 saptamani, cam de cand nu a mai crescut temperatura de -5 grade C. Zgomotul apare doar cand merg pe drum cu denivelari, la o viteza > 10km/h. Cred ca sunt ceva bucati de gheata, de aceea nici nu m-am grabit sa merg la service.
|
--------------------
Dacia1310GPL-1988,
LOGAN Ambiance
1.4 MPI 2006
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
"Cred ca sunt ceva bucati de gheata, de aceea nici nu m-am grabit sa merg la service. "
Daca ai gheata esti fericit. La mine problema sigur nu e de la gheata. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
am un zgomot asemanator tot pe dreapta fata.
Acum o luna, cred, am luat un bolovan de pe mijlocul drumului. Am fost in service si au constatat ca scutul atingea de evacuare. Mai exact era " mulat pe evacuare si baie". Au pus mana si l-au indreptat cu un levier, pt ca mi-au spus ei, daca-l dadeau jos si-l indreptau cu ciocanu, nu mai cadea pe gauri. Ideea e ca dupa cateva zile imi bate ceva atat la gropi cat si la frina de motor. Mie imi suna a scut desfacut, dar m-am uitat la el si e strans. bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
esti sigur ca se aude din afara masini?
poate bate ceva sub bord |
-------------------- |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Zgomot poate veni si de la tamponul ala de cauciuc de la motor dupa o vreme (cam 1 - 2 ani asa) si mai ales iarna cand se intareste cauciucul. La mine la subturare cand vibreaza motorul mai puternic (sau la relanti dimineata cand e bocna totul) haraie de acolo un pic. Dispare dupa ce se incalzeste motorul (vibreaza mai putin) si zona respectiva.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Nu e din bord, cel putin asa pare, ca se aude undeva in zona fata dreapta.
![]() ![]() ![]() 4 Jan 2008, 12:02: "Zgomot poate veni si de la tamponul ala de cauciuc de la motor dupa o vreme (cam 1 - 2 ani asa) si mai ales iarna cand se intareste cauciucul." Au schimbat si tamponul de cauciuc, degeaba. Problema e aparuta atunci cand afara erau grade peste zero destule, iar masina are 6 luni vechime. ![]() This post has been edited by lulu-gl: 4 Jan 2008, 12:02 |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
vezi ca trebuie sa aibe un aparat de ascultat zgomote si este chiar bun .sa il lege la masina si sa faca asa o tura.imposibil sa nu gaseasca ce suna
|
-------------------- |
|
lulu-gl |
![]()
|
Au pus si acel aparat cu nu stiu cate microfoane, au facut echipe de cate 3-4 mecanici, dar degeaba. Cred ca-i stricat defectul, ca au si comentat "ce pusca calului o fi, ca nu am mai intalnit asa ceva"
Toate astea sub indrumarea directa a celor de la Pitesti (Vocea tehnica), si a unui personaj de rang inalt de la fabrica, director tehnic sau asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
a001122 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 October 06 ![]() |
pina la urma tot cei de la service trebuie sa rezolve problema. odata ce au auzit deci au confirmat efectul client trebuie sa il si inlature. cei de la pitesti despre care zici au facut proba cu masina s-au doar s-au uitat la ea ei fiind de altfel mama omida a acestor masini.
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate 1,6 mpi
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Declarare viciu ascuns, înlocuire mașină, ce tot atât buy-back? E în garanție?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
lulu-gl |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
calin.c |
![]()
|
incearca la un alt service ca pentru atit nu iti schimba nimeni masina
|
-------------------- |
|
lulu-gl |
![]()
|
Nici nu vreau saa schimb masina. Ideea e ca vreau sa o repare. Eu tot cred ca e vorba de ceva banal (mai ales ca de vreo saptamana se aude un pic mai tare acel zgomot
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
calin.c |
![]()
|
nu se trimite nici o masina la fabrica pentru asa ceva .in cel mai fericit caz daca nu iti descopera defectul cei din service va veni o comisie de la uzina
|
-------------------- |
|
mschumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 August 07 ![]() |
si eu am o problema asemanatoare, mai ales cand folosesc frana, si tot nu-mi dau seama ce ii. Bolovani nu am lovit, numai atata ca e stresant. Oricum, saptamana viitoare sunt programat la verificarea tehnica de 3 ani, si daca gasesc ei ceva, am sa va anunt.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- CJ-12-PAV
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Zgomotul nu e de la etrieri? S-a mai discutat pe forum, se schimba niste suruburi (colonete) si se rezolva.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
lulu-gl |
![]()
|
la mine nu, s-a schimbat etrierul cu totul, plus tot ce se poate schimba pe fata, chiar tot !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Cine ti le-a schimbat?
Poti sa verifici daca etrierul are joc, dai roata jos si tragi de el. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Sunet metalic?Cunosc un tinar cu 1,4MPI care tot asa zicea ca auzea un zgomot asemanator,s-a dus in service,i-au schimbat o gramada de piese pe la suspensie,ca intr-un final sa descopere o piatra undeva pe o piesa ca o tava;dupa eliminarea ei nu s-a mai auzit zgomotul.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
stolo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 June 07 ![]() |
vezi daca nu e slabit scutul motor
|
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Scutul si celelalte care ar fi putut avea un joc, au fost primele verificate. Iar cu etrierul, cei din service au facut o verificare fara el, dar tot se aude acel zgomot.
![]() Si apoi cei de la Pitesti, cand au venit pentru verificari, si lor tot cu virgula le-a dat, adica au constatat ca nu stiu ce poate fi |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca au schimbat si pivoti/capete de bara, talere amortizoare si amortizoare, arcuri, poate ar tb sa se uite si la conducte (de aer conditionat, de servo, de abs) sa nu joace pe undeva, sa fie prinse bine toate modulele (inclusiv cel de abs), la prinderea esapamentului de galerie.
Si poate zgomotul nu vine de afara, poate vine dinauntru (aeroterma neprinsa in vreun surub, vreo sudura laxa si desfacuta la bara bordului stiu si eu...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cristy77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul il ai tot timpul (si in mers si cind stai).
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
Preferance * 2006
- TR-03-WTY
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Daca face asa cand mergi incet pe drum nemodernizat e posibil sa fie de la pivot bascula, problema pe care am avut-o si eu, si era tot pe dreapta. Sau sa nu fie o piatra prinsa pe la tavita de tabla de la suspensie- arc.
This post has been edited by ionut16031987: 12 Jan 2008, 10:19 |
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
lulu-gl |
![]()
|
ar fi bine sa fie o piatra
![]() nu mai stiu ce sa mai cred..... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Daca tot veni vorba de zgomote dreapta fata, am si eu unul, dar il alte conditii decat cele descrise pina acum aici.
De la un timp de vreme, daca merg in treapta a doua (chiar si prima uneori) fara sa calc acceleratia (la relanti) se aude un zgomot pe dreapta fata ca si cum ar freca fier pe fier si podeaua sub pedalier vibreaza. Nu este zgomotul de motor care tinde sa se opreasca din lipsa de combustibil, ci pare a zgomot de cutie de viteze fara ulei in ea. Zgomotul se accentueaza daca virez intr-o anumita pozitie rotile (masina are servodirectie). Acelasi zgomot l-am avut de cateva ori si cand am schimbat din treapta I in treapta II cu masina rece (prima schimbare de viteze de la plecarea de pe loc). Aduce putin cu zgomotul specific schimbarii vitezelor fara a calca ambreiajul dar nu e acelasi zgomot. Am facut revizia de 2 ani dar nu mi-au gasit baietii nimic la masina desi, pina acum ceva timp nu avea zgomotul asta in aceleasi conditii de exploatare. Nici frigul de acum nu este de vina, pentru zgomotul a aparut inaintea lui! Daca a mai avut cineva aceeasi problema sau daca unul dintre voi are vreo idee o astept. Multam anticipat! |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
stolo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 June 07 ![]() |
incearca sa ungi palierele de la amortizoare posibil din cauza frigului cauciucul de la amortizor s-a "intarit"si scoate zgomot mai ales in virare stg spre maxim
|
--------------------
dacia
logan
2005 preferance
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Problema e ca face si la drum drept in tr 1, 2 si R. Cand masina merge la relanti.
Pina acum cateva luni nu a facut, i-am facut itp-ul azi si nu i-au gasit nimic. Face si la drum drept, nu numai in viraje. Masina scartaie la propriu ... ca si cum ar freca ceva pe sub ea. Zgomotul seamana cu cel facut de bocanci pe zapada inghetata, numai ca e continuu (sa nu-mi ziceti ca e de la zapada, am testat-o in service cu masina mai calda decat mine ... pt ca a stat in dreptul unui radiator la uscat). Tre sa mentionez ca baietii in service mi-au modificat cursa la pedala de ambreiaj si tinea foarte sus ... si dupa un timp a inceput sa faca zgomotul asta. Acum in decembrie mi-au reglat din nou cursa pt a tine mai jos, dar face la fel. Loganurile mai au celebra bucsa de teflon care se gasea la casetele de directie ale vechilor dacii (aduce putin si cu zgomotul facut de acea bucsa cand isi facea joc ... dar e mult mai finut)? |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
DOar cele fara servodirectie .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:15 |