Zgomot ciudat dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat dreapta fata
dragos1908 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|||
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
a dat Dumnezeu (sper) sa se gaseasca problema. bataia era de la bara din bord. jucau niste chestii pe acolo si se pare ca s-ar fi rezolvat. abia astept sa fac o tura diseara sa vad rezultatul. Klauss a fost cel mai aproape de problema.
multumiri celor care si-au dat cu presupusul, chiar au fost de ajutor. |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
@dragos1908: cred ca am aceeasi problema cu tine. Eu banuies sa fie de la ansamblul de piese ce compun directia. Saptamana viitoare o sa fac o vizita in service.
Fa sa o tii cumva pe loc (rotile din spate proptite intr-o bordura ceva, frana de mana trasa, etc.) si sa incerci sa pleci cu ea (marche-arriere) si cand intra in vibratie sa o tii mai mult timp asa cat sa incerci un pic volanul usor usor stanga-dreapta. E posibil ca zgomotul sa isi schimbe intensitatea in functie de cum manipulezi volanul semn ca ai jocul de care vorbesc eu din directie de pe undeva. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Mi-am rezolvat problema, istorisire aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=34&t=7511&st=1890
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:56 |