Aveti masina echipata cu anvelope de iarna?
![]() ![]() ![]() |
Aveti masina echipata cu anvelope de iarna?
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, am Sava Eskimo 4 bucati de 3 ierni de cand am masina.
P.S. Masina mea e la tata, iar la mine e a lui cu ABS si cauciucuri de vara. Maine dau zapada de pe ea si il chem sa o ia. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 4 Jan 2008, 20:02) ...eu zic ca NU, ptr. ca nu e vorba doar de uzura ei, intervine si imbatranirea / rigidizarea cauciucului in timp; ...poti avea anvelope cu 0 km la activ depozitate sa zicem 10 ani insa nu mai sunt bune decat sa te dai pe lac sau la mare cu ele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Jan 2008, 19:01) Se putea sa nu zica ceva argon de aia cu ratele?...Eu inca n-am de iarna si ma mai gandesc daca ii pun (asta nu din cauza de rata ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se putea sa nu se sesizeze OAP? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Sava Eskimo S3 pe fata, firestone de vara pe spate, lanturi in portbagaj. Am votat da.
Merg zilnic cu masina si ma duce oriunde am nevoie. Gumele de iarna sunt in al 2-lea sezon si inca nu se observa urme de uzura. Zapada din bucuresti seamana cu prima ninsoare de anul asta din Brasov (asta de la inceputul lui decembrie sau cand a fost), iar aici nu au fost probleme...poate e si lumea mai obisnuita cu zapada... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Masina noua, de 2 luni, am echipat-o cu 4 anvelope de iarna Dunlop Wintersport M3.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@deconectat:
...daca cand ploua putin in Bucuresti e jale, inchipuie-ti cum e cand ninge! ![]() ![]() ...unde e Sonie, ca a spart piata (forumu') cu poll-u' asta! ![]() This post has been edited by Kojak: 4 Jan 2008, 19:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e inzapezit cu cauciucurile de vara >
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
NU!!!.....ca am masina in service de o luna juma....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Kojak |
![]()
|
@gotty:
...si e de ras? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
ba merge...si inca cum
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Pe Solenza am din primul an ( 2003 eheei...) cauciucuri de iarna . La inceput Sava eskimo , au tinut trei ierni , apoi am trecut pe Debica frigo de anul trecut ,iarna 2006-2007 , sunt deci la a doua iarna , bunicele ...
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
al 3-lea an cu anvelope de iarna, Doamneeeee ce bine e
![]() primul an, nici nu mai stiu ce erau, oricum erau doar 2 pe fata anul trecut, toate 4 dunlop winter anul asta, toate 4 semperit |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Momentan nu am masina.Madam bulan s-a decis ca la Toledo sa isi cumpere anvelope de iarna pe un set de genti de otel+lanturi.Dar nu mai bine bem noi banii aia,toledo sa stea in parcare si noi pe www.daciaclub.ro.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg vara cu anvelope de iarna si iarna, cu cele de vara.
Astfel masina se comporta la fel, indiferent de anotimp. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu dar am lanturi si lopata +cizme
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu am anvelope de iarna.
![]() Am cumparat iarna trecuta 4 caucioace Vredestein Quatrac 2 (all season) am mers cu ea pe zapada si a fost ok |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
votat da...4 continentaluri noi
ts790 winter contact sau ceva de genul oricum o insiruire de litere si cifre ![]() ![]() bune caucioace de altfel...am mers toate zilele astea si in ziua cu viscolul si dupa am razbit....mai muncitoreste uneori,dar am iesit de peste tot merita banii cauciucile de iarna...pina la ultimul leu This post has been edited by FireChief: 4 Jan 2008, 22:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
4 bucati Toyo Snowprox. Mai am in dotare si una bucata lopata, de fapt 1/2 lopata ca azi am rupt-o la dezapezire
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Nu inca, dar maine sigur o sa-mi cumpar doua, stiu ca trebuie toate 4, dar asta este situatia... famelie mare, remuneratie mare, dar degeaba e mare ca nu ajunge pentru toate "mofturile" de sezon. Bafta la toti !
This post has been edited by adiblu: 4 Jan 2008, 23:09 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca era bine sa existe 3 optiuni de vot:
NU DA, 2 cauciucuri (fata) DA, 4 roti incaltate Eu am 2 Debica noi pe fata si pe spate ceva sh dar cu multa carne, imi scapa numele. Cu 4 cauciucuri de iarna, pur si simplu am reusit sa ies din orice sant, si am umblat prin zone inzapezite bine. Diferenta e clara, insa degeaba aveti cauciucuri de iarna daca sunt f vechi, ptr ca nu mai au nici carne pe ele cat trebuie, dar cel mai important, cauciucul nu isi pastreaza proprietatile, imbatraneste. Debica de pe fata sunt f bune dupa parerea mea (calitate/pret), daca bagi unghia in cauciuc e moale, in schimb in rezerva (Semperit de vara), nu intra. E tare. Conteaza enorm. Daca mai ai si o pereche de lanturi in portbagal si o lopata nu poti ramane blocat aproape nicaieri. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 4 Jan 2008, 22:01) votat da...4 continentaluri noi ts790 winter contact sau ceva de genul oricum o insiruire de litere si cifre ![]() ![]() bune caucioace de altfel...am mers toate zilele astea si in ziua cu viscolul si dupa am razbit....mai muncitoreste uneori,dar am iesit de peste tot merita banii cauciucile de iarna...pina la ultimul leu cine ti le-a recomandat? ON: DA |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:30 |