Cea mai ieftina masina din lume, lipita cu adeziv...
![]() ![]() ![]() |
Cea mai ieftina masina din lume, lipita cu adeziv...
just_dci |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) interior3.jpg ( Size: 66.64k ) Number of downloads: 274 interior5.jpg ( Size: 79.03k ) Number of downloads: 324 interior6.jpg ( Size: 52.98k ) Number of downloads: 359 interior7.jpg ( Size: 70.26k ) Number of downloads: 362 |
||
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(AlexC @ 9 Jan 2008, 20:02) Nu stiu cat costa, insa azi am mers in spatele uneia pe Calea Floreasca pana la Sos. Pipera. Masina din spate arata foarte similar cu Clio Symbol, dar parca avea rotile un pic mai inguste. Din lateral se vede ca spatele a fost adaugat din topor. Ai fost pe Calea Floreasca din India sau cum altfel sa vezi o masina care la noi nu se va aduce ? ![]() Apropo, s-a jucat cineva cu configuratorul ? Ii puteti pune si dungi albe pe mijloc gen Ford GT ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
CUm sa nu se aduca? e plin de ele, am vazut in special cu numar de Italia, mai multe modele, si aia de seamana cu Symbol, si un model mai mic ce seamana cu Picanto.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma e urata cu spume dar macar la cat costa iti faci treaba cu ea. Ca e lipita cu superglue sau rasina de copac uzbec, decat sa mergi cu un scuter si sa te ploua mai bine cu chestia asta.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ne-au furat aeratoarele de pe logan
![]() sa vezi acu tuning in garaju indian a lu' Leepu, facut din ciocan si aparat de sudura |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
chestia aia de sub scaunul soferului o fi bateria?
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jan 2008, 10:25) Tehnologia nu e noua, a fost folosita cu succes la Lotus Elise, masina de 800 de kg. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu pot sa nu remarc faptul ca jucaria este destul de configurabila (la nivel de jucarie), si cat de bine arata site-ul astora
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu constat ca au 4 (patru) modele de jenti optionale inca de la lansare.
Oricum, loganul deja nu mai e "design to cost". Se poate si mai ieftin. Si observ culoarea bordului, specifica la masinile indiene (gri-mustarul ala, rezistent la praf si soare) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca o exporta in China, o sa aiba un succes nebun.
In spatiile alea din bord mai incap 2 cetateni mai firavi... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(IsNa @ 10 Jan 2008, 11:17) Cat despr llipici: ia vedeti cum e construit sasiul (! nu vreo aripa) la Lotus Elise! La Mercedes se foloseste adezivul pentru lipirea otelului, ce-i drept. In caz de impact se pot controla mai bine zonele deformabile, fata de punctele de sudura.. ![]() Cat despre trotineta Indiana, o inmatriculezi in India si apoi o cumperi SH in Romania si platesti taxa lu' citronada, ca tot se micsoreaza acum.... This post has been edited by nh1980ro: 10 Jan 2008, 13:01 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
radeti voi de piticania asta, dar mai vb peste ceva anisori (nu foarte multi). sa va vad atunci (si mai ales pe bucuresteni) cum mergeti cu una din astea:
Attached thumbnail(s) 6500_Segways.jpg ( Size: 42.36k ) Number of downloads: 191 large.jpg ( Size: 55.21k ) Number of downloads: 264 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Macar un airbag, o ranforsare in usi, etc puteau sa-i puna, sunt ei indienii multi, dar nici chiar asa...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Doamne fereste! M-as simti mai in siguranta intr-un Tico
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jan 2008, 14:18) Macar un airbag, o ranforsare in usi, etc puteau sa-i puna, sunt ei indienii multi, dar nici chiar asa... In spate e simplu ca pui grocery bags si ai protectie de la pungile cu cumparaturi .. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ce trotineta,mai bine mai pui 500 de euro si iei o supernova sau ceva,macar conduci o masina nu o cutie de carton
![]() This post has been edited by ArtVandelay: 10 Jan 2008, 18:21 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
Cred ca se va dezlipi toata prin gropile de la noi!
|
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
2007/2.0 dci 150cp
- TM 17 TMW
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
pentru romania cred ca dau si o duzina de picatura!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai cine mi-a citit posturile de pe acest forum stie ca eu sunt sustinatorul suprem al ideii de masina low cost
acum incep sa am dubii vis a vis de convingerile mele |
--------------------
/
/
/
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
voi va dati seama ce s-o intampla cu masina asta cand o bate crivatu in ea?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Zicea cineva de numere de italia la alea indiene.
Patronul de la TATA ...ca asa il cheama si pe el "TATA" e in consiliul de administratie la FIAT si italienii mereu i-au ajutat pe indieni .Asa ca e foarte probabil ca masina sa fie adusa si in Europa tocmai de Fiat.Binenteles la normele noastre si cu bani mult mai multi ..ceva gen pret dublu..dar asta ramane de vazut ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cum drak sa dai mai mult pe ea, ca nici cat vor in India pe ea, (2500 $) nu face.
This post has been edited by Amedeus: 10 Jan 2008, 23:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Iata un Bajaj... o MASINA de 3000 de $: http://www.leftlanenews.com/bajaj-unveils-...eoples-car.html bajaj-mini-car.jpg This post has been edited by Cypher4laguna: 11 Jan 2008, 00:11 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
O masina de unica folosinta, sunt curios cum se comporta la un impact cu Dacia 1300.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cat de mici sunt rotile comparativ cu masina!!!
![]() Offtopic: Mi se pare mie, sau site-ul lor e pe wordpress??? LE: Nevermind; e Joomla, nu Wordpress. This post has been edited by deconectat: 11 Jan 2008, 00:56 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(BAC @ 11 Jan 2008, 00:56) O masina de unica folosinta, sunt curios cum se comporta la un impact cu Dacia 1300. S-ar putea sa ai surprize.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
Dacia 1300 se comporta mai bine ca un Tico, cu conditia sa nu fie mancata pe dedesubt, oricum nu e cazul de astfel de comparatii ca nu se va aduce nano la noi, in schimb am vazut la noi un Tata mai mare putin , ce aduce a Kia Picanto, sunt curios cat costa..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Argon are dreptate. Dacia 1310 este mai de incredere in caz de accident decat Tico. Asta mi-au spus si fosti proprietari de Tico.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:11 |