Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
konee |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
esti infantil....
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Konee: ce te suparasi bre, ca la urma urmei n-ai cine stie ce la masina. io mi-am gasit odata luneta acoperita de gainat de ciori ca parcasem sub un copac si n-am facut topic pt asta. Am mers la benzinarie si s-au luat aia cu manile de cap pana au spalat-o..
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce n-am inteles io ...care era masina lui aia cu curu sau aia cu fata????
io cred ca cel mai mult l-a deranjat ca celalalt era sofer si nu soferita.... This post has been edited by b76bgaarh: 17 Jan 2008, 15:15 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(OAP @ 17 Jan 2008, 16:10) @Konee: ce te suparasi bre, ca la urma urmei n-ai cine stie ce la masina. io mi-am gasit odata luneta acoperita de gainat de ciori ca parcasem sub un copac si n-am facut topic pt asta. pana au spalat-o.. nu e el de vina ca a facut topic.vinovati sintem noi , astialalti , ca participam la discutii fara rost , iar moderatorii ca nu se apuca de sters astfel de topice. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
Luati aici modele de "infantilism" de doi lei! http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=98084&hl=
This post has been edited by konee: 17 Jan 2008, 15:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
altcineva |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 January 08 ![]() |
Ma tot uit de aseara si tot citesc ce se posteaza pe acest forum. Ca sa spun uimire, ar fi prea putin. Dar, amintindu-mi in ce tara traiesc, trebuie sa-mi revin. Nu am de ce sa fiu uimita. E clar ca exista o coerenta aproape perfecta intre modul in care se manifesta lumea care s-a adunat aici (sa debiteze fel si fel de poante, mai mult sau mai putin tembele - zic ei "spirite") si cea ce se intampla pe strada. Indiferent ca vorbim despre pietoni sau automobilisti. Incepand cu moderatorul care, falindu-se cu asa-zisa lui intransigenta, este de departe partinitor fata de o persoana vulgara de-a dreptul, doar pentru ca respectiva este o membra mai veche in forum si, probabil, s-a obisnuit cu limbajul suburban pe care aceasta il foloseste. In acelasi timp, ii cenzureaza pe cei care indraznesc sa-i dea o lectie... duduii, ca altfel nu am cum sa o numesc, nu asa cum ar merita ea, care face de rusine categoria ei de varsta si de sex.
In al doilea rand, vin "mistocarii", automobilisti cu state vechi, care, din inaltimea lor olimpiana, ranjesc si fac bancuri gen "ghetto" cu privire la niste probleme care exista, sunt reale. Bagatelizarea lor nu inseamna ca omul care le-a mentionat este un ridicol, cum si-a permis moderatorul sa spuna. Acesta poate fi un inceput. Azi parchezi la limita de distanta, maine agati cu oglinda un om pe strada, poimaine il calci pe cap... Pentru mine este clar ca voi, care ati luat in ras topicul, faceti la fel cu respectivul care mai ca nu s-a suit pe masina bietului om si, sunt chiar sigura, faceti si mai rau. Toate astea, impreuna cu cenzura aiurea pusa de moderator sunt, de fapt, adevaratele marlanii ale unui popor de marlani. Voi nu ar trebui sa primiti doar avertismente - ziceti-le domnule pe romaneste, ca de englezi pute satul, ci sa vi se interzica intrarea pe forumuri. Iar cele de tipul asta nici nu isi au rostul. Va adunati ca betivii la bodega si luati la ochi pe cineva pe care sa-l hartuiti in mod mizerabil. Si acum, domnule moderator, poti sa-mi dai si ban, ca nu ma supar. |
--------------------
Logan
prestige
2006
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dmnu' router, domnu' konee, doamnelor, domnilor:
1. daca domnu'roouter se uita, ar fi bagat de seama ca am editat povestea. Dar desigur e mai usor sa improsti decit sa cureti. 2. daca domnu' router si domnu' konee nu initiau scandal, topicul s-ar fi pastrat in limitele glumelor prietenesti. Desigur e din vina moderatorilor (mai precis: a mea) ca nu i-ai blocat de la prima mîrlanie. 3. domnu' konee pleaca si nu pleaca, ca s-a saturat de noi (sau nu?) Prin urmare - o sa-i ajut eu sa-si dea seama. Ca s-o parafrazez pe Mama Natiunii, Tovarasa Elena Ceausescu - avem demografie buna. Doamnelor si domnilor: din pacate (e drept, cu ajutor) nivelul topicului s-a degradat. Inchid asadar definitiv topicul - cu regret, ca avea potential. Cu stima, os |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
clonele nu se supara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:41 |