DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> slz 2003!, slz 2003 mai prost calitativ fata de 2004 si 2005??

CIPTUNING
post 2 Feb 2008, 18:05
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Ca o luam cu mai putina vopsea, mastic, ulei..ca sa fure ei, mai merge, dar la componente mecanice, teoria nu mai este la fel laugh.gif
Omul gandeste influentat de 2 teorii:
-la inceput au fost piesele bune, frantuzesti, (1300, oltcit) dupa care romanii au ieftinit preturile de productie facand rabat la calitate, deci, ce e facut la inceput este bun;
- nu este bine sa-ti iei masina la inceputul fabricatiei, deoarece constructorul romanul nu prea le testeaza, lasand experimentarea pe proprietar (primul model de nova, 96-97 ohmy.gif ). Imbunatatirea deficientelor de fabricatie pe parcurs, este si ea oarecum discutabila, dupa parerea mea.
Din astea doua vedeti si voi ce a iesit, ceva nedefinit, precum perioada de tranzitie ce caracterizeaza acest model.

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nh1980ro
post 2 Feb 2008, 18:10
Post #62

Membru

From: Togo-Togo.

Ba e la fel, doar ca tre sa se fure suficiente piese ca sa dispara o masina cu totul.. biggrin.gif
Sau daca bagi o planetara putin busita in loc de una noua care iti trebuie tie sau unui prieten ce are?

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
bion
post 4 Feb 2008, 11:06
Post #63

Membru autentic

From: TM

QUOTE(cristi.r @ 2 Feb 2008, 16:24)
Oare de ce toti care au anumite "gadgeturi", spun ca e bine ca exista si este un pas inainte, iar cei care n-au spun ca si-asa nu le trebuia sau sunt foarte ieftine de pus after-market + ceva munca (fie si 15 min.) ?

*

Daca si citeai , nu numai copy paste reply era bine. Unde am spus ca nu trebuie ?;am zis ca e f. util dar e facil de adaugat daca nu o ai. Am deplans lipsa air baguri pe care nu le poti pune ulterior decat cu preturi f. mari.
La slz dupa 2003 upgrade-ul e minor dar din pacate din ce am observat eu calitatea scade.
Cu stima bion

This post has been edited by bion: 4 Feb 2008, 11:22

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:33
Forum Renault