Desktop, Cum arata Desktop-ul vostru??
![]() ![]() ![]() |
Desktop, Cum arata Desktop-ul vostru??
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Wow. Ce naiba ocupă 2,5 giga din ram?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
![]() Later edit: M-am uitat un pic : Windows sidebar: 589MB ![]() In afara de asta: dupa cum am spus... proc.jpg ( Size: 79.94k ) Number of downloads: 774 This post has been edited by Liviu: 8 Oct 2009, 13:02 |
--------------------
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe compu' de la lucru, nerestartat de doua saptamani am vazut urmatoarea chestie: RAM 1G, swap 2.5G, se misca in reluare. Cache-ul ala pare mai mult de forma.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Liviu, merge OK. Senzatia este ca totul este la un click distanta. Conceptul de instalare programe nu exista decat la cele care isi baga coada adanc in sistem. Instalare = copierea unui singur fisier. Dezinstalare = stergerea unui singur fisier.
Securitatea este foarte buna si totodata neintruziva. Ti se mai cere din cand in cand parola de administrator, o singura data, pentru vreun program care umbla prin sistem. Desi nu exista virusi in adevaratul sens al cuvantului exista torieni pe care trebuie sa fii batut in cap sa-i "activezi". Poti lua un torian daca umblii cu software piratat si bagi parola de administrator ca berbecu. Programe, cel putin pentru mine, exista din plin. Fiind pe arhitectura *nix e raiul dezvoltatorilor de software. Am practic puterea unui linux combinata cu usurinta unui sistem de operare comercial. Am editoare de cod, photoshop, compilator de c pentru microcontrollere, editor de scheme, spice, terminal + o gramada de programe la care utilizatorii de windows nu pot decat spera. Merg si jocuri, sunt portate majoritatea de pe PC insa pentru asta oricum am Xbox. Daca OS X ar fi lansat si pentru PC, ca sa nu te mai chinui cu variante hackuite, eu cred ca Microsoft chiar ar fi amenintat serios. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(alex @ 8 Oct 2009, 23:43) Fiind pe arhitectura *nix e raiul dezvoltatorilor de software. Am practic puterea unui linux combinata cu usurinta unui sistem de operare comercial. E de fapt Darwin in spate, derivat din BSD ![]() Eu inca rezist eroic tentatiei de a trece pe MAC, nu stiu cat ma mai tine ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că e un lucru bun faptul că nativ Mac OS merge doar pe Apple. Astfel e mai exclusivist.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Cam asa
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ma asteptam sa vad pe desktop un sfant ceva.
Cam asa arata al meu ![]() Attached thumbnail(s) Clipboard.jpg ( Size: 143.03k ) Number of downloads: 672 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Liviu |
![]()
|
Deci mai sunt ai altii care urmaresc interfacelift.com
![]() |
--------------------
.
.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Hop si eu!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 9 Oct 2009, 11:51 Attached thumbnail(s) desktop.JPG ( Size: 241.02k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
[attachmentid=1627558535]
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e al ficei ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
ba pe tine sigur trebuie sa te scarman........
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
genunchiiiiii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
l@u |
![]()
|
lipovene ce ai ? esti in calduri ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
lipovan, pardon!
![]() ![]() edit: Toamna se numara... boboacele ![]() This post has been edited by kog: 11 Oct 2009, 18:13 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
yeah, roses, so what, big whoop, wanna fight about it?
![]() Attached thumbnail(s) desk.jpg ( Size: 148.03k ) Number of downloads: 127 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
kog |
![]()
|
trandafirii se dau la fete nu se tin pe desktop...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
dau si d-aia, cel putin lunar.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie mi-a placut ideea pozei - pisica pe ecran - pisica in realitate. Tranzitia virtual - real. Inspirat momentul in care ai apasat pe buton.
@kog - si eu am inceput fac. primul an, si nu-mi place! E semn ca am ajuns mare, la anu` pe timpul asta imi schimb prefixu` - nu vreau sa fac 20 de ani! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
in cazul asta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se zice ca barbatul daruieste flori femeii atunci cand se simte vinovat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:23 |