Desktop, Cum arata Desktop-ul vostru??
![]() ![]() ![]() |
Desktop, Cum arata Desktop-ul vostru??
kossak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Voi încerca, merci de pont.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca te pricepi la ceva grafica si modifici si poza si icon-ul chiar ar putea iesi ceva frumos si interesant !
On topic : desk.JPG ( Size: 114.33k ) Number of downloads: 562 Precizare : asa imi place mie sa pun pe desktop shortcut-uri la poze facute de mine si sa le pun icon-uri de la programe cunoscute ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(kossak @ 22 Oct 2009, 20:55) snapshot1.jpg ( Size: 131.32k )
Number of downloads: 771 Urmeaza si o poza din Windows 7, dupa ce strang 840 de RON pt licenta ![]() Long live Linux! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi place sa fie curat.
Attached thumbnail(s) Screenshot.png ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Linux Mint!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Mandriva? Traducerile alea sunt mortale... desktop - dosar de birou
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
CODE [dragos@dragos ~]$ more /etc/mandriva-release Mandriva Linux release 2009.0 (Official) for i586 [dragos@dragos ~]$ uname -a Linux dragos.caelsoft 2.6.27.24-desktop-2mnb #1 SMP Fri Aug 14 15:13:21 EDT 2009 i686 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+ GNU/Linux |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kossak |
![]()
|
Frumos
![]() E tare "Konsolă"-a ![]() Eu inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu KDE4, e adevarat ca nu l-am mai incercat de la versiunea 4.1, pe vremea aia inca era destul de buggy ![]() Pacat ca e tot mai greu sa tii un KDE3 in distributiile astea mai noi, iti baga deja pe gat Qt4, mie mi-a luat ceva timp pana sa-l pun in OpenSuse 11.1 |
--------------------
Honda
Civic
|
|
DragosP |
![]()
|
De ce ai mai ține kde3? kde4 e acum destul de ok, plasma mai face uneori figuri, da' poți renunța la ea. În plus, nu știu dacă mai apar update-uri pentru kde3.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kossak |
![]()
|
Ai dreptate, update-uri sigur nu mai apar. La mine problema e ca am un jeg de placa video SiS pe laptop, cu drivere de toata jena (doar 2D) si in KDE4 efectiv vedeam cum se deseneaza ferestrele. O sa-l incerc pe desktop sa vad cum merge (cu Nvidia).
|
--------------------
Honda
Civic
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
m-am jucat zilele astea si cu windows 7 ... tot la XP am ramas, dar ceva mai stralucitor
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
![]() [attachmentid=1627563667] |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
asfaltul ala strica tot peisajul care e f misto
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Si eu am un desktop simplu...
![]() This post has been edited by Dacia Linuxis: 1 Nov 2009, 07:58 Attached thumbnail(s) desktop.jpeg ( Size: 318.79k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
---
----
----
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bai linuxistilor ... asteptati-ma si pe mine
![]() Uite desktopul meu de vacanta (cand nu sunt acasa ![]() Screenshot_1.png ( Size: 108.03k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Novice
![]() Captur__ecran.png ( Size: 391.94k ) Number of downloads: 178 This post has been edited by Lostboy: 3 Nov 2009, 15:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă vrei să depășești stadiul de novice, renunță la struțo-cămila aia resursofagă de gnome și treci și tu pe un d.m. decent.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Ca de exemplu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dragos, dar ce ai cu gnome ? Mie mi se pare un UI simplu si intuitiv care aduce in lumea linux cam ceea ce ofera windowsul. Nici KDE-ul nu e rau (mie personal KDE imi place) dar recunosc ca daca nu te pricepi prea mult la configuratii in mod text, gnome e solutia caci are toate acele mici utilitare care sunt aur curat ptr un user neexperimentat in linux.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Voi observati cat de multi useri cu linux sunt printre noi? Pe mine ma surprinde...
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Liviu, nu stii cum sunt utilizatorii de linux?
1. win e o porcarie 2. distributia lor e ca mai buna 3. desktop managerul lor e cel mai bun/performant/util/rapid/stabil (dupa caz) 4. orice alta distributie sau desktop manager sunt varzaaa Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 3 Nov 2009, 16:43) Liviu, nu stii cum sunt utilizatorii de linux? Nu știu ce eșantion ai studiat tu astfel încât să ajungi la această concluzie. N-am nimic cu gnome, doar că e prea stufos și prea mare mâncător de resurse. Eu sunt utilizator de kde și datorită faptului că e un pic mai light. Bine, dacă mai umbli pe ici pe colo pe la setări, și nu, nu în mod text. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@DragosP 'razboiul' dm-urilor e vechi decand lumea. Iti respect parerea dar nu sunt de acord cu ea. In opinia mea din dm-urile populare KDE e cel mai stufos, se misca cel mai greu, cel mai instabil (4.x), insa ofera cele mai multe optiuni si posibilitati de configurare. XFCE e cel mai light, rapid, insa are optiuni putine. Gnome e intre astea doua atat la resurse consumate cat si la complexitate.
Pana la urma (daca nu folosesti o rasnita antica) oricare poate fi folosit cu incredere, nu sunt probleme de resurse. Conteaza doar obisnuinta. P.S. Am putea sa facem un topic separat de Linux (daca nu exista) si sa mai schimbam acolo pareri, impresii. Dupa cum au observat si altii suntem destui utilizatori. Nu ca nu ar exista topicuri pe alte forumuri, dar sa avem si pe daciaclub ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
QUOTE(Dacia Linuxis @ 1 Nov 2009, 08:51) Si eu am un desktop simplu... ![]() Mandriva 2010 fresh install ![]() Captur__ecran.png ( Size: 2.34mb ) Number of downloads: 117 This post has been edited by pvd2010: 4 Nov 2009, 12:06 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:43 |