Problema parcare
![]() ![]() ![]() |
Problema parcare
Eggy |
![]()
|
||
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|||
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 4 Feb 2008, 18:21) sa il mai prind eu o data facand asta... cand l-am vazut la cateva saptamani dupa incident i-am zsa ca a scapat usor ca nu l-am batut si eu mi-a zis: "te roog sa nu ma subestimezi" Mai are si tupeu mosul. 4 Feb 2008, 19:31: QUOTE(Eggy @ 4 Feb 2008, 18:42) mmgmarius sa sti ca tarzy cam are dreptate, daca nu ai facut nimic in privinta asta atunci o cam meriti, nu o zic cu rautate, nu te supara pe mine.... mai parcheaza masina acolo si filmeaza mosul in actiune.... pai ce puteam sa fac??? puteam sa il bat, asa cum le-am sous si celor de la politie cand am fost sa ma interesez de dosar (care nu stiu prin ce metode nu mai era de gasit) si ei mi-au spus ca daca il bat din victima devin agresor... si risc sa am eu probleme. Nu pot decat sa ma gandesc ca nu o sa se mai intample sa intepe rotile pt ca atunci am facut mare scandal si l-au aflat toti vecinii pagubiti (adica aia care nu il stiau ce hobby-uri are). Concluzia: POLITIA E DE POMANA. Ai probleme... aplica legea junglei... Bataie, Bataie Bataie. Cunosc un tip caruia i-a intepat rotile la de nu a mai avut ce sa le faca si a trabuit sa cumpere altele. This post has been edited by mmgmarius: 4 Feb 2008, 19:31 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
@mmgmarius- tu ma ingrozesti, cum naiba sa nu mai gasesasca dosarul?
tu ai facut plangere (sper), ai inregistrat-o .... aia musai trebuie sa-ti dea un raspuns daca raspunsul nu te multumeste ... e DRAPTUL tau sa inaintezi plangerea mai departe. ce naiba te lasi calcat in picioare pe bani tai iar mosu ... daca se crede subestimat .... incearca sa vezi daca poate merge in 2 picioare dupa ce-i tragi cate un spit in fiecare rotula ..... apoi cand se apleaca ... baga si-un ghenuchi in fata .... dupa la politie declari cu martori ca ai vazut cand s-a impiedicat ... a cazut cu ghenuchii de bordura si fata de trotuar ... tu te-ai dus sa-l ajuti sa se ridice si de aceea esti patat de sange. asa imi e ciuda cateodata cand vad cum ne resemnam in fata mitocaniei ... POLITIA E DE POMANA - pai asa e ... daca noi o lasam, sa-si faca mendrele |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Eu astept raspunsul politiei si acum, din cate mi-au spus pt a se incheia cazul trebuie sa semnez ca sunt de acord cu asta. Daca nu ei nu au cum sa il inchida. Ideea e ca atunci cand am fost sa intreb de dosar, la care depusesem bonul de casa de la vulcanizare si la care era atasata si poza cu zgarieturile facute de mos pe masina, iubitii nostrii politisti au cautat 30 minute dosarul iar pana al urma au ajuns la concluzia ca nu il mai gasesc. Atunci le-am spus: il gasiti si ma sunati sa stam de vb... si desigur ca nu m-a sunat nimeni nici in ziua de azi.
This post has been edited by mmgmarius: 4 Feb 2008, 20:19 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Jan 2008, 09:22) si zi asa, ionutzp, tu ai fi de acord sa dormi pe scari pentru ca niste aurolaci isi fac veacul in casa in care tu platesti chirie... Ca doar nu o sa-i dai afara, ce naiba, cat o sa pierzi, 10 euro/zi? Faci si tu o fapta buna pentru aia... klaus, gresesti profund. Metafora ta este absolut fortata. Casa in care locuiesti cu chirie este proprietate privata, locul de parcare inchiriat este spatiu public. Adica chiria o platesc unui proprietar, la pretul stabilit prin negociere si actualizat periodic in functie de piata. Privilegiatii cu locuri de parcare platesc primariei o suma modica, care nu are nici o legatura cu piata (nu se fac licitatii). In schimbul acestei sume modice, primaria le da un asa numit drept asupra unei parti din domeniul public. Personal eu nu recunosc acest drept. Consider ca domeniul public e public si cu asta basta. Acuma, hai s-o luam si altfel. Ce faci tu cu masina? O tii pe locul tau platit si din cand in cand faci cate un tur de oras si te intorci pe locul tau platit? Nu. Te duci unde ai treaba, la servici, in vizita la rude etc. Si acolo unde parchezi? Eu personal consider ca toti astia cu locurile lor de parcare platite ar trebui sa se orienteze spre localitati rurale. Acolo e foarte fezabil sa aiba fiecare locul lui de parcare. Daca tii mortis sa locuiesti intr-un oras superaglomerat, trebuie sa fii constient ca alea 10 locuri de parcare din jurul blocului sunt folosite de alea 40 de masini din bloc. Asta e. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mmgmarius poti sa pui niste excremente de catel intr-o punga, sa ii dai foc, sa o pui la intrare in curte/casa, sa suni la use si sa fugi. Am vazut in niste desene animate merge garantat
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu inteleg problema asta a lui mmgmarius... adica voi nu aveti locuri de parcare si o strada intreaga sta libera ca asa vrea unul? Daca erai singur intelegeam, nu ai timp, nu ai chef... dar sunteti mai multi... inca nu am ajuns intr-o situatie de genul asta incat sa ma rog de politie sa-mi rezolve o problema dar parca mi-e greu sa cred ca nu fac nimic cand autorul e stiut de tot blocul... plus de asta cum vine treaba cu martori ca nu a facut? cine-s martorii aia, ingerii pazitori, stau cu el mereu? Cum a sunat declaratia lor "nu l-am vazut intepand cauciucurile" sau "l-am vazut si nu intepa cauciucurile" ?
This post has been edited by zax: 5 Feb 2008, 11:38 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
mmgmarius |
![]() ![]()
|
QUOTE(zax @ 5 Feb 2008, 11:38) nici eu nu inteleg problema asta a lui mmgmarius... adica voi nu aveti locuri de parcare si o strada intreaga sta libera ca asa vrea unul? Daca erai singur intelegeam, nu ai timp, nu ai chef... dar sunteti mai multi... inca nu am ajuns intr-o situatie de genul asta incat sa ma rog de politie sa-mi rezolve o problema dar parca mi-e greu sa cred ca nu fac nimic cand autorul e stiut de tot blocul... plus de asta cum vine treaba cu martori ca nu a facut? cine-s martorii aia, ingerii pazitori, stau cu el mereu? Cum a sunat declaratia lor "nu l-am vazut intepand cauciucurile" sau "l-am vazut si nu intepa cauciucurile" ? pai daca vrei sa te convingi te invit la sectia de politie sa vezi cu ochi tai, apoi mergem la o bere/suc/cafea, ce vrei tu. fac cinste Cand am fost la sectie nu mi-au dat prea multe detalii ca nu gaseau dosarul... cred ca l-au facut pierdut This post has been edited by mmgmarius: 5 Feb 2008, 13:24 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, eu inteleg ca exista indolenta in randul politistilor ca de altfel printre toti functionarii... ce nu inteleg este cum naiba de reuseste ala sa terorizeze un bloc intreg, mai ales ca este stiut cine este... Ok, tu faci o plangere impotriva lui, politia taraganeaza, nu ai timp ca de, muncesti, ajungi la politie odata pe saptamana... dar mai face aceeasi plangere si vecinul x si vecinul y si vecnul z... pai deja cred ca le vine cam greu sa spuna ca nu gasesc dosarul...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
odragut |
![]()
|
tavy Group: Members Posts: 29 Joined: 15 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dar o piatra in geamul bunului vecin credeti ca l-ar mai linisti?
|
--------------------
renault
megane
2006 sedan 1.5 dci
|
|
zax |
![]()
|
Probabil ca nu... respectivul e clar ca are multe probleme la "mansarda" si inca si mai mult timp de pierdut. Probabil ca daca ar face o plangere la politie se va muta la aia in birou pana i se rezolva plangerea...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
mmgmarius |
![]()
|
desigur ca o piatra ar face minuni dar ar mai face minuni si cateva cutite in totile masinii lui care o tine ingradita cu un gard... de parca gardurile ar fi pentru hoti... gardurile sunt pt oamenii cinstiti, ca si lacatele. Se poate sari gardul ala de plasa si ajunge usor sa vandalizezi masina care o scoate din parcare de doua ori pe an.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
odragut |
![]()
|
tavy Group: Members Posts: 29 Joined: 15 January 08 From: Bucuresti ![]() |
iti urez succes. oricum trebuie sa faci ceva pt ca nu puteti sa-l lasati asa la nesfarsit. e pacat....
|
--------------------
renault
megane
2006 sedan 1.5 dci
|
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
E pacat ca va contraziceti fara rost, oricum nimic nu se va schimba in Bucurestiul asta care este in continua crestere (negativa din pacate). Mai bine v-ati destepta si a-ti vota pe cine trebuie, cand trebuie, unde trebuie, poate capatam si noi niste parcari (ca de promis, stiu toti sa promita).
Iar cei care spuneti ca bucurestenii sunt nesimtiti si badarani vreau sa va amintesc ca toti cei din provincie care vin cu "treburi" (facultati, joburi temporare etc) prin Bucuresti, aici raman; uita sa se mai intoarca la ei acasa...asa ca domnilor, data viitoare cand mai injurati un bucurestean, aveti grija sa nu fie de fapt vreun vecin de-al vostru de judet/comuna/sat... QUOTE(L!nuX @ 24 Jan 2008, 18:40) ontopic : in bucuresti s-au adunat nesimtiti europei , nu cred ca am vazut soferi mai indisciplinati si mai nesimtiti , asa-i romanu ... Asa e, pentru ca in Bucuresti sunt cainii cu covrigi in coada... This post has been edited by vav: 6 Feb 2008, 22:10 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:14 |