Frana de motor la scoala de soferi, v-a explicat instructorul de asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Frana de motor la scoala de soferi, v-a explicat instructorul de asa ceva?
tataiedaciotul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu cu gluma aia de intructor cu care am facut scoala, nici n-am facut toate orele de condus
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Duble DEbreiaj... si e mai complicata putin manevra. E indicata iarna daca trebuie sa franezi brusc pana la oprire pentru ca poti sa bagi in treapta intai, ceea ce in mod normal nu e posibil.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era sport national cand erau cutiile fara sincron
![]() ![]() Acu 33 de ani cand am invatat sa ma dau cu automobilu`mi-au aratat si cum sa urc panta in marchearriere daca nimeresc vreo coaja care n-are cuplu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am facut scoala iarna iar cand am dat examen era ceva zapada batatorita si fara frana de motor nu as fi luat .
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |