Daewoo Matiz 0.8 Big Turbo, Because stock is for pussies.
![]() ![]() |
Daewoo Matiz 0.8 Big Turbo, Because stock is for pussies.
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
argon te oftici ca in loc de un buton ca al meu tu ai superglue?
![]() @Sinny: mersi, si tie la fel ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Daca aveti rabdare cititi astea cateva posturi.
http://matizclub.ro/viewtopic.php?f=9&t=1084 Mie deja mi-a atras interesul si astept info-ul de rigoare, intrucat si eu am scos sonorizatorul si snorkelul si parca as vrea mai mult ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE 170km/h Si dupa s-a trezit din somn. Ala e un fel de Loganclub pare-se. This post has been edited by argon: 26 Apr 2011, 19:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, am avut rabdare si am citit...ce sa zic, un baiat cu multa imaginatie.
Sper ca nu te apuci sa crezi ca a bagat pistoane forjate si bujii si el probabil n-are bani sa-si ia niste anvelope. "Pistoanele forjate sunt mult mai rezistente. Daca ai bujii in 4 lectrozi bosh si pistoane forjate poti sa schimbi treptele de viteza in turatii foarte mari fara ca motorul sa sufere ceva,doar se arde uleiul mai repede si trebuie schimbat cam la 8000 km,daca conduci agresiv,(sportiv).Daca conduci normal poti sa-l scimbi si la 15.000km." Ceva neclar? ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
AmunDei |
![]()
|
Totul e clar. Insa 170 nu e exagerare mare. Al meu ia putin sub 170 pe bord (cam 150 pe gps), iar cu putina vale se apropie de 175
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
Asa tare ai dereglat kilometrajul? la mine e pana in 10 km/h diferenta la viteza aia. 150 fata de 140 cat e constructiv e rezonabil in cazul tau, daca i-ai facut cip cirip si ai coborat-o, dar ala o are ridicata, si nu-i poate face cip cirip, ca nu e euro 4 ca al tau.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AmunDei |
![]()
|
QUOTE(argon @ 26 Apr 2011, 20:35) Asa tare ai dereglat kilometrajul? Cu proxima ocazie cand o sa mai am de ars juma de rezervor pt teste de viteza maxima, o sa fac apel spre inca un gps (poate ala cu care am fost eu n-o fi aratat nici el prea bine...) |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sinny85 |
![]()
|
SiNnY Group: Members Posts: 109 Joined: 11 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa contezi pe al meu daca vrei
![]() |
--------------------
Renault
Arkana
Techno Mild Hybrid 160 EDC 2023
|
|
AmunDei |
![]()
|
Mersi de oferta. I'll keep that in mind.
Pff, ma apropii de nr critic de posturi. Tre sa ma mut la cafenea dupa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
Daca mai retin bine minte, spusese-si la un moment dat ca ai cantarit rotile de aliaj, cat ti-a dat greutatea?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
5.3 aliajul, 6 tabla.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
DIn pacate nu ma coafeaza, din intamplare ai cantarit cu gumele montate?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
Matizul vazut din Logan.
dyhgd.JPG ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 698 Update la buburuza: schimbat ulei, filtru, reparat alternator ![]() This post has been edited by AmunDei: 25 Jun 2011, 11:36 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Am montat un Bosch S4 de 40mAh si am primit si un cadou din partea firmei
DSC00823.JPG ( Size: 267.15k ) Number of downloads: 667 Cost distractie 250 ron; masina care merge iar in parametri - priceless ![]() This post has been edited by AmunDei: 13 Jul 2011, 17:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai numai Polaroizii aia fac vreo 180
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
Asa zic si eu; ma gandeam sa-i pun la bursa, ca eu am ochelari de vedere pt cand conduc, si nu-mi trebuie negrelile astea (doar daca vreau neaparat sa fac accident
![]() This post has been edited by AmunDei: 13 Jul 2011, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia zi tu ce firma ti-a dat tie asa ceva? De baterie nu as mai avea nevoie, de ochelari cam da, ca azi am mers pe A1 la ore de porc, dus la 12, intors pe la 15 si am tinut ochii stransi bine, ziceai ca-s cartita...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mercede, am glumit, gasesti cu 10 lei în Carfur modelul ala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(hellcat @ 26 Apr 2011, 20:16) Da, am avut rabdare si am citit...ce sa zic, un baiat cu multa imaginatie. Sper ca nu te apuci sa crezi ca a bagat pistoane forjate si bujii si el probabil n-are bani sa-si ia niste anvelope. "Pistoanele forjate sunt mult mai rezistente. Daca ai bujii in 4 lectrozi bosh si pistoane forjate poti sa schimbi treptele de viteza in turatii foarte mari fara ca motorul sa sufere ceva,doar se arde uleiul mai repede si trebuie schimbat cam la 8000 km,daca conduci agresiv,(sportiv).Daca conduci normal poti sa-l scimbi si la 15.000km." Ceva neclar? ![]() WTF este "piston forjat" ? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Incult mai esti
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
d-nu care a afirmat asta e un pic dezinformat...normal pistoanele alea forjate se pun in tandem cu niste biele racing,sa le zic asa, un arbore usurat,un volant adecvat etc....
bujiile pe 4 elecrozi is muci,in general....un set de fise destept(magnecor-ul facea de racing) si o pereche de bujii adecvate motorului respectiv,cu un sg. electrod de iridium,fac minuni.... ![]() un motor,in general stock,sufera la turatii mari,la 4-4500 n-are nici pe naiba(aviz amatorilor cu rable: NU FACETI ASTA)....ca sa-l urci in ture repede si sigur iti mai trebuie si o axa pe langa ce am scris mai sus si cineva cu mult cap pe umeri care sa-l asambleze corect,pot aparea diferite probleme mici dar care-ti fac batai de cap ! de bani nu mai scriu nimic.... daca gresesc imi cer mii de scuze dar multi(si nu ma refer la cineva anume) cred ca un filtru sport si o toba,aruncatate pe masina,o transforma in bestie...altii cred ca doua spoilere o fac F1...gresit... This post has been edited by sobolan: 13 Jul 2011, 22:31 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
AmunDei |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 13 Jul 2011, 19:10) Ia zi tu ce firma ti-a dat tie asa ceva? O firma care ma cunoaste ![]() Cat despre interne, prin Polonia se poate gasi o axa cu came "sport", dar inca n-am ajuns la stadiul ala; ideea e ca inca se mai pot face ceva modificari la admisie si evacuare daca se vrea neaparat; deocamdata masina va ramane asa cum e din motive de buget; sper totusi ca pe viitor sa pot face mai mult, cel putin pana ma voi apuca de noul proiect. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Am mai probat un GPS, iar rezultate sunt la fel ca la ultima masuratoare (mai putin v.max, ca nu eram pe autostrada).
QUOTE(AmunDei @ 12 Nov 2010, 13:05) Oricum am zis ca urmatorul set de cauciucuri vor fi o idee mai inalte. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Cum nu am obiceiul sa spal masina prea des, astazi a primit abia a doua baie pe anul asta
![]() DSC00825.JPG ( Size: 441.01k ) Number of downloads: 483 DSC00826.JPG ( Size: 421.06k ) Number of downloads: 472 Maine o sa dezmortesc monstrul complet cu o plimbare pana la Rasnov. Stay tuned ![]() This post has been edited by AmunDei: 24 Jul 2011, 08:37 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Asta clar nu frumos ! Cum sa speli masina de 2 ori in 7 luni ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
AmunDei |
![]()
|
Asa, asa, franele
![]() Ca dovada ca am spalat masina, azi noapte a venit musonul, iar pana ma duc si ma intorc de la rasnov o sa fie varza iarasi, deci bani aruncati de pomana. Se intampla de fiecare data, si cum nu am garaj sau curte sa pot sa o spal cand am chef am renuntat la ideea de a incerca macar sa o tin curata (valabil si in cazul loganului). Si mai interesant a fost acu' doua ierni cand am vrut sa dau mazga jos si am intrat intr-o spalatorie cand era soare si frumos iar pana au terminat baietii de muncit la masina afara a inceput un viscol nesimtit de in cele 10 minute de dupa ce am iesit de acolo pana cand am ajuns acasa se facuse la fel. Si evident ca au ras aia de s-au cracanat cand am plecat din spalatorie. Eu in schimb nu prea... Sau in alta ocazie cand am lasat-o in service ca sa-mi repare o infundatura intr-o aripa pe casco am zis hai sa spal masina sa o las curata. Punct ochit, punct lovit: in urmatoarea ora a venit o ditai furtuna iar cand am ajuns la atelier era toata numai zoaie. Sau in alta ocazie cand dupa ce am spalat-o, in afara de obisnuita furtuna mi-a mai cazut si o bartai craca de copac pe plafon (eram in masina); surprinzator n-a avut nici macar o zgarietura desi daca impingi cu degetul in tabla se indoaie de numa-numa. Si mai am. Da astea-s doar cele mai interesante ![]() This post has been edited by AmunDei: 24 Jul 2011, 08:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Dupa logica asta nu ne-am mai spala nici noi pentru ca seara, in mod logic suntem iar transpirati
![]() Eu ieri dupa ce am iesit de la cabinet, pe la 2 pm, am mers si mi-am putzulit masina, dupa care am plecat la Brad. La intoarcere, rupere de nori. Spre seara mers cu familionul la cumparaturi, in 10 minute am mers si-am mai dat cu 5 lei un jet rapid la masina si amu-i curata bec. Daca stau sa ma gandesc ca vine iar ploaia sau se pune praful o spal si eu de 3 ori pe an. Iarna spal masina o data-n saptamana cel putin, daca nu chiar de 2 ori. Indiferent daca am dus-o la spalatorie sau am facut manopera cu mana mea, cam tot asta a fost regimul de spalat masina cam de pe vremea cand aveam 14-15 ani ![]() LE > abia amu' observ ce auspuff ai ![]() This post has been edited by dr_mKe: 24 Jul 2011, 09:43 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:45 |