pompitza lichid parbriz
![]() ![]() ![]() |
pompitza lichid parbriz
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pompita nu are debit si din cauza:
-turatiei mici=rotor obosit -elice cauciuc uzata=debit mic -duze largite=debit fara presiune -pierderi pe la imbinari furtune -alte cauze (think ![]() Personal, recomand de la dezmembrari ceva nemtesc, pe elice turbionara (spiralata), ci nu pe elice "Wankel". Am una de VW ca ma plictisisem de schimbat, curatat, reglat, etc la cele Made in Romania. This post has been edited by adrianne: 30 Jan 2008, 17:43 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da una VW&audi
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
oldbones |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
1979
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pompa mea intr-o buna zi nu mai scuipa cu presiune si scotea si un zgomot ciudat. Am desfacut motorul, am curatat lagarele si periile/colectorul si dupa aia a mers foarte frumos
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
oldbones |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 November 07 ![]() |
la mine si banuiesc ca si la altele motorasul ala e nituit de plastic ...daca l-ai desfacut inseamna ca ai scos niturile la montarea inapoi cum ai procedat ?
|
--------------------
dacia
1300
1979
|
|
pantazis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 January 08 ![]() |
multumiri tuturor...am reusit sa repar pompa... am curatat-o de gunoaie si de calcar, fara sa umblu la turbina. Am scos motorul si am suflat tare prin orificiile de intrare si iesire si se auzea cum se invarte turbina . Pompa nu mergea pentru ca am apasat prea tare motorasul in corpul de plastic al pompei si probabil ca ii bloca axul cumva. l-am ridicat cam 1 milimetru si a inceput sa mearga. Oricum pompa ii conceputa cam aiurea.
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 30 Jan 2008, 16:18) Ok, recunosc o gafa: aseara am demontat de curios una asa zis "mare" (cele produse de Electroarges/Arcom, cu prindere pe contraaripa sau pe bidoanele tip "scunde si lungi"). Nu are dioda, cinfiguratia periilor face sa nu se roteasca decit intr-un sens; periile se tocesc neuniform, in "pana", dupa o oarecare uzura virful penei la alimentare inversa intrind in interstitiile dintre lamelele colector si blocind MECANIC rotirea. Pompa insa nu e centrifugala ci "copie Wankel", cu rotor cu palete din cauciuc. Poate gasesc un aparat foto sa fac oarece poze. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Crow45 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 February 08 ![]() |
24 ron cost o pompa noua si mere de numa numa:)
|
--------------------
dacia
1310
1997
|
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
Eu am schimbat vreo 3 in 9 ani, deci 1 la 3 ani si principala lor problema nu a fost motorasul ci acea rotita din cauciuc pe post de elice care in timp imbatraneste si se rupe sau se deformeaza si nu mai este eficienta. Oricum atentie ca trebuie montata cu motorasul in sus, respectiv conductele sa fie dedesubt pentru ca in caz de scurgeri sa nu ajunga lichidul in motoras si sa-l gripeze
![]() Recent acum o luna dupa ce am aruncat-o pe a 3-a am luat un model no-name mai micut care a costat vreo 20 ron si care nu pare facut in Romania, este in schimb mult mai eficient, presiune de lichid mai mare. E dintr-un magazin de piese auto nu SH si cred ca e turceasca, ramane de vazut cat o sa ma tina. Personal as recomanda un sh compatibil de pe o alta marca de masina, dar nu am avut timp sa caut la acel moment. This post has been edited by Freelancer: 17 Feb 2008, 10:20 |
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Eu personal ieri am desfacut ambele motorase fiindca ruginisera unu mai baga saracul presiune celalat se chinuia . Asadar desfacut bucatele, am sters colecoarele periile dupa aceea rotorul la ambele motoare le-am slefuit cu smighel fin .Carcasa de la motoare tot la fel bec am realizat-o magneti la fel am pus ulei pentru ungere le-am asamblat , probat trage apa ca noi . A si uitasem am facut garnituri din silicon si am astupat si orificiile de aerisiere fiindca iesea apa pe acolo cate putin si aveam mereu aripa umezita. Am montat totul la loc mere super. Noroc a fost ca nu a cedat spirele la rotor era cam greu de bobina dupa aceea.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
alamicntfs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 June 07 From: ploiesti ![]() |
am cumparat eu pompa noua de 1400 (40 ron) si nu facea fata, curgea putina apa pe duze, mam enervat miam cerut banii inapoi si mam dus la dezmenbrazi si miam luat una de ford focus cu 20 ron si acum pot spala si masinile din spate......
![]() |
--------------------
daciutza
1400/ astra caravan 1.7dti, abs+/corsa c 1.2 XE
1999/ 2004/2004
- ph82dic
|
|
Rover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 August 07 ![]() |
QUOTE inapoi si mam dus la dezmenbrazi si miam luat una de ford focus cu 20 ron si acum pot spala si masinile din spate...... Cel mai misto o folosesti cand te depasesc smecherii pe stanga sau pe linia de tramvai, la vara. Dai la pompa si incepi cu stergatoarele, sa-i arunci aluia apa prin geamul deschis ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:27 |