Modificare parametrii turbina Logan 1,5 DCI, Modificare parametrii turbina Logan 1,5 DCI
![]() ![]() ![]() |
Modificare parametrii turbina Logan 1,5 DCI, Modificare parametrii turbina Logan 1,5 DCI
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
si cu mici probleme gramaticale
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
need_4_speed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 June 09 ![]() |
AR-18-MOS acuma o luna si un pic pe malu muresului la terasa pe langa perla parca i spune cine era marele "cocalar" ? las ca discutam pe particular orice problema ai avea cand ne vedem din nou ..
roland : asta este un forum despre masini si se doreste a fi tehnic iar daca imi scapa cate o greseala de gramatica nu e cazul sa pui tu neaparat accentul pana nu iti iei tu singur la corectat toate posturile Am sa renunt la acest forum definitiv ca se pare ca numai "comentatatori" sunt apreciati aici iar oameni care chiar vor sa ajute si sa puna la dispozitie informatii sunt luati in batjocura ! Cititi acest post de la cap la coada si vedeti ca individu a posta 10 pagini in care nu a vorbit decat de idei teoretice si modificari fictive nu a dat nici macar o poza cu masina nici macar un detaliu tehnic despre ce anume a modificat la masina sau unde desi i sa cerut in mod repetat acest lucru ,si tot in acest post oameni care au realizat ceva la masinile lor ca felixb sau paulic sunt luati la 11 metri si tratati ironic ! RUSINE |
--------------------
logan 15 dci
Dacia Logan
2006
- SB 78 DAV
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
aham. hai bine pa!
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(need_4_speed @ 18 Aug 2010, 18:38) AR-18-MOS acuma o luna si un pic pe malu muresului la terasa pe langa perla parca i spune cine era marele "cocalar" ? las ca discutam pe particular orice problema ai avea cand ne vedem din nou ![]() ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 18 Aug 2010, 20:12 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(need_4_speed @ 15 Aug 2010, 04:09) Am incercat sa postez si mi sa sters postul din motive necunoscute iar la plangerea mea am primit raspuns o suspendare ce ma determinat sa nu mai folosesc acest forum din 2 motive ![]() 1. Nu ai nici un post sters. 2. Nu ai si nu ai avut niciodata vreo suspendare, nici macar un warn simplu. Ce motive as avea, tinand cond de cele 2 minciuni dintr-o singura fraza, sa cred restul afirmatiilor? In special ca se pare ca nu sunt singurele minciuni, altii declara ca ai zis si altele, daca ma uit bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
s-o fi logat omu' din greseala cu celalalt user..... ce-ti e si cu clonele astea!...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 02:58 |