Opel Insignia, adica noul Opel Vectra
![]() ![]() ![]() |
Opel Insignia, adica noul Opel Vectra
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si un filmulet de prezentare. Mie chiar imi place masina acum ca am vazut-o si in acest filmulet.
This post has been edited by 2dor: 20 Apr 2008, 11:48 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da arata bine, este altceva in filmulet decit in poze, chiar imi place.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Ma corectez: nasul e de Avensis nu Auris iar spatele e de Saturn, ca tot a amintit Arhimede. Oricum tot Mazda 6 e cea mai frumoasa
![]() This post has been edited by eminescu0: 20 Apr 2008, 19:08 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios daca au facut schimbari majore la sasiu. Aici ma refer la filmul de la TopGear cu varianta sport a generatiei actuale unde era cam imposibil sa mergi in alta directie cu masina decat inainte.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu sunt foarte convins de corectitudinea si obiectivitatea celor de la topgear...
cred ca este o emisiune la care sa te uiti 4 fun. Sa vezi masini noi si eventual sa admini vs-urile nebune... In rest daca il aud pe Chubby ca ne povesteste de Aston Martin ca fiind cea mai buna masina posibila "EVER" cu bordul ala facut din lemne de foc de la bunica ma apuca greata. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu e vorba de corectitudine, se vede in teste ca Astra si Vectra OPC au o problema mare cu luatul curbelor, adica pur si simplu nu le iau. Si la variantele normale se intampla la fel, am un prieten cu un Vectra 3.0 CDTI care face la fel.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
CLAR! pai eu personal, cand plec undeva, imi aleg drumul cu cat mai putine curbe si cu o raza cat mai mare a curbelor, ca sa pot sa tin masina pe drum.
Cat despre aspectul insigniei....pare ok. Mi-ar fi placut ca grila sa fie ceva mai ingusta. |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
2dor |
![]()
|
Daca ai motor de 1.4 te cred.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hai sa fim seriosi
![]() O sa ma duc la GTT sa le spun ca mi-au dat o masina care sta bine in curbe... Ea fiind si break.. ![]() Suna in acelasi fel ca aia cu ESP... This post has been edited by DrK: 29 Apr 2008, 12:24 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Hai sa fim seriosi. Nu ia curbele pe circuit solicitata la maxim. Ati vazut teste la top gear care vizeaza un sofer obisnuit care foloseste masina in mod obisnuit pe drumuri obisnuite?
Eu cred ca intr-o utilizare, folosim 60% din capacitatea vectrei opc... |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu stiu la vectra dar la astra opc au aratat foarte clar cum opc-ul are torquesteer la greu. Si nu e facatura, doar au accelerat masina si au lasat volanul liber. Se vedea usor cum o ia masina intr-o parte. Plus sasiul care am inteles ca nu e foarte reusit. Pentru cineva care conduce linistit poate nu conteaza, insa e bine de stiut
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca au mostenit sasiuri de la GM si din cauza asta au probleme asa mari.
Dar poate noul model rezolva aceasta problema. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
DrK |
![]()
|
aphophis, ai link sa vada si ochiul meu?
![]() This post has been edited by DrK: 30 Apr 2008, 08:41 |
--------------------
Sedan
Negru
|
2dor |
![]()
|
Uite DrK.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
merci pentru film
![]() aflam lucruri noi ![]() e drept ca nu se pun 250cp si tractiune fata ![]() This post has been edited by DrK: 30 Apr 2008, 09:42 |
--------------------
Sedan
Negru
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Exista masini si cu putere mai mare pe fata. Putere mai mare de 240. Nu 250. Dar aia care au construit masinile alea pesemne ca stiu cum sa seteze un sasiu.
This post has been edited by ssilviu: 1 May 2008, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cine-a pus bot de Opel la Passat?
![]() http://www2.opel.de/insignia/ N-are nici o legatura cu restul gamei... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
observ si la opel angel eyes?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(aphophis @ 5 May 2008, 01:25) observ si la opel angel eyes? ![]() Doar daca posesorul e cocalar! ![]() QUOTE(aphophis @ 5 May 2008, 01:25) Mie nu-mi place Vectra deloc... In schimb mi se pare genial Signum. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Masina e OK, un singur lucru nu-mi place si anume farurile disproportionat de mici fata de restul masinii.
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.068 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Opelurile au aceasta problema, subvirare la greu.
Pentru viteze de bun simt lucrurile nu stau rau, pana la urma este extrem de grea pe fata si ESP-ul de la Opel nu e printre cele mai bune...o fi softul de vina, nu stiu. Iarna cu cauciucuri Debica Frigo pe fata, daca bruscam masina pur si simplu nu vroia sa ia curbele, avea un delay destul de amuzant, incepea sa se inscrie pe traiectorie dupa vreo 4secunde de gandire. In timpul ala mergea inainte. Am facut doar ca experiment viteza cam 40 de kmh si volan rotit la maxim stanga sau dreapta, pe zapada batatorita. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
insig-13.jpg
insig-12.jpg insig-14.jpg Daca nu ar avea sigla de opel pe ea as zice ca e o masina chinezeasca. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmm...
![]() Cam urat in pozele astea. Iar spatele e inghesuit rau de tot.. Ce e cu luneta aia lata de 20 de cm? E pe post de hublou? Stai asa! Asta nu e sedanul din pozele de pe prima pagina - ala arata mai bine. Asta e varianta hatch. Mi se pare mai putin reusita, ca design. Da, arata cam ca o masina coreeana de clasa medie, din anii 90'. This post has been edited by dack: 9 May 2008, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Mi se pare Opel-ul cu cele mai multe linii curbe din cate a existat vreodata.
Nu pot sa spun ca e urat, dar nici frumos. Stopurile si farurile par cam mici in comparatie cu dimensiunile caroseriei. Parca nu e Opel. Prima oara cand am vazut-o m-am gandit la Mazda (6), dar asta e mult mai frumoasa. Interiorul seamana cu cel al Mazda6 (volanul), iar cadranele de bord imi amintesc de noul Mondeo. Oricum, cel putin interiorul mi se pare mult mai reusit decat la actuala generatie. Cat despre design, si eu sunt de parere ca GTS e o masina frumoasa, variantele standard insa... cam batranesti si fara personalitate. |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
DrK |
![]()
|
chiar ca nu seamana a opel
![]() nu ma inspira sa o cumpar ![]() stopurile alea se potrivesc la o masina de clasa mica nu la o limuzina... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Zici ca e Nissan Primera cu sigle de Opel.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Mie mi se pare frumos, mai ales berlina.Hatchul parca nu se potriveste fata cu spatele
![]() Apropo mie imi place Primera, dar acum e cam veche. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In pozele astea arata bine rau! Mai ales bordul e super tare!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:49 |