Teapa abonatilor COSMOTE, Atentie!!
![]() ![]() ![]() |
Teapa abonatilor COSMOTE, Atentie!!
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Oh, yeah, baby, that's a clue !
|
--------------------
Renault
11
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
- 126.000 km Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru sume infime in plus as prefera sa cumpar direct o cartela, decat sa-mi incarc din banii unor oameni care si-au tras teapa.
Dementiala conversatia din topicul respectiv: "Cand mai aduci?"/ "Iti dau PM cand primesc". ![]() ![]() This post has been edited by Merced: 1 Feb 2008, 13:50 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://www.okazii.ro/catalog/4739749/altel...it-600Euro.html
http://www.okazii.ro/catalog/4564848/telef...ge-150Euro.html cateva exemple, ca fapt divers pana acum 3-4 luni era plin pe okazii de astfel de anunturi, dar in urma mediatizarii tot din acea perioada, s-au rarit, nu mai risca escrocii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cel putin la orange au bunul simt sa inchida pe loc un telefon raportat la ei astfel de tentativa de frauda. si inca fara verificari. in reteaua orange s-au mai imputinat. migreaza la cosmote.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
98YMV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 9 August 07 From: BUCHAREST / ROMANIA ![]() |
cel care a pus linkul de mai sus al lui danieldss de unde este el atat de sigur ca e teapa ? Eu am cumparat de multe ori de la el credit si il trimite de pe nr lui personal !
|
--------------------
Dacia
1310
'98 (in raiul automobilelor) Opel Vectra B 1.6 8v '96
Hyundai Coupe 1.6 16v '00 Hyundai Sonata 2.5 V6 '01 Honda CBR F4i sport '02 |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
si cum iti trim el credit de la cosmote de pe nr lui personal?
ca astia cu abonament acolo nu pot face transf de credit! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@ionut.tanase tu si fratele meu sunteti norocosi sa castigati un noika si 1000 de iepuroi!
![]() ![]() 11 Feb 2008, 00:52: QUOTE(Cocojambo @ 11 Feb 2008, 00:51) si cum iti trim el credit de la cosmote de pe nr lui personal? ii dai codul de reincarcare de pe cartele!ca astia cu abonament acolo nu pot face transf de credit! This post has been edited by andreiutzu: 10 Feb 2008, 23:52 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai hai sa ne gandim logic, si aici nu acuz pe nimeni:
1. E clar ca e o mica afacere, nu o sa ne spuna cum se face pentru ca daca ne spune nu mai e afacere pentru el, chiar daca presupun ca nu castiga sume mari. 2. E clar ca nu se deranjeaza omul pentru 50 de centi profit per transfer, asta in cazul in care exista o modalitate legala de a o face. Trebuie sa fie ceva mai banos adica minim 30% profit. 3. Mie imi suna suspect transferul de credit, am si o cartela pre pay si prefer sa platesc tariful standard cand o incarc, chiar daca e putin teapa pe fata (adica platesti mai multi euroi decat primesti credit). This post has been edited by DiMaggio: 10 Feb 2008, 23:56 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Operatorii isi fac treaba, cel putin unii dintre ei, colaboreaza cu organele abilitate si inchis cartele si abonamente in prostie. Trust me...
Nu trebuie decat sa ii sunati, sa le dati un mail, sa anuntati intr-un fel. Ei urmaresc pana si telefoanele in care au fost acele cartele/abonamente. Dar este simplu...sunt mult prea multi tepari...mult prea putina lume desteapta ca sa se prinda ca e teapa si foarte multi dezinteresati ca sa anunte acest lucru. Pe mine m-au sunat de 3 ori, de doua ori i-am si inregistrat si inregistrarile au ajuns "politie" si din cate stiu pe baza unei inregistrari trimise de mine au si inceput urmarirea penala impotriva a 3 persoane. Cei de la cosmo sunt cel putini penibil cu raspunsul pe care l-au dat...dar dupa cum spuneam...doar unii isi fac treaba... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
mesaj primit astazi pe cosmote:
Felicitari!ALTEX si COSMOTE v-au ales castigatorul unui premiu de 2000E,pentru mai multe detalii contactati-ne in 15 minute.Va multumim pt. intelegere. primit de la numarul 0767681033. imi pare rau ca nu am avut credit sau minute ca sa ii sun,eram curios sa vad daca imi zic sa le dau coduri de reincarcare ![]() ![]() |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
sevis |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 February 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
2007
gty
- b-27-mee
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@sevis, ce vrei sa zici prin quote-ul tau?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Exista posibilitatea ca cei din magazinul unde ai incheiat abonamentul sa fie implicati.
Smecheria merge in felul urmator (dupa ce obtine codurile de la tine): Daca lucreaza in magazin, cand vin clienti sa cumpere cartele de reincarcare le propune sa le incarce el telefonul ca sa nu se mai chinuie (merge in special la persoane mai in varsta, insa mi s-a propus si mie...); in acest caz profitul este de 100%. Daca nu lucreaza in magazin, da anunt pe net sau incarca la prieteni, insa in cazul acesta profitul este mai mic. Ce fac operatorii? Stiu sigur ca vodafone dezactiveaza cartelele de pe care s-au trimis astfel de mesaje. Practic sesizarea ta ajunge la un departament care se uita daca s-au trimis foarte multe mesaje pe numere diferite (de obicei consecutive); daca apar astfel de mesaje, se suna pe numarul respectiv. Majoritatea celor care fac astfel de gainarii nu au foarte multa experienta la asa ceva si se dau de gol foarte repede. Daca sunt prinsi li se dezactiveaza numarul si sunt amenintati ca li se va face dosar penal. Practic nu cred ca se ajunge atat de departe pentru ca e greu de dovedit la cine a fost un anumit telefon la data de... Pentru a elimina acest fenomen a existat la un moment dat o initiativa de a se vinde cartele cu numar doar pe baza buletinului (ca in tarile cu apa calda, de exemplu Italia unde 90% din clienti sunt pe cartela), insa nu s-a aplicat pentru ca nu ar fi avut cum sa centralizeze informatiile (si pentru ca traim in rRomania). Daca primiti astfel de mesaje si nu stiti daca e teapa, propuneti-i celui cu care vorbiti sa treceti pe la el pe la birou sa va explice ce aveti de facut; daca nu e teapa, nu are nici un motiv sa refuze. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
primit in seara asta : " FELICITARI!!! Firma "GERMANOS" in colaborare cu serviciul de telefonie mobila "COSMOTE" va ofera un premiu de fidelitate, un telefon mobil "NOKIA" 8600 si suma de 1000 E. Pentru detalii, contactati-ne. Va multumim! Expeditor: GERMANOS" Nr de pe care a fost trimis mesajul : 0764.495.032. I-am sunat si bla, bla, cumparati o cartela valorica de 10 E si reveniti in 25 min. Binenteles ca am revenit sa vad ce vor si ca sa le livrez cit pot sa duca tot neamu' dar n-au mai raspuns. I-am sunat si pai de la cosmote, era 22.00 si o voce blonda imi spune ca ei n-au ce sa le faca decit in urma unei sesizari scrise pe care tb sa o fac eu si inminata unui dealer autorizat si poate dupa aia se vor lua masuri. Saracii care si-au furat-o... Oricum , tot am minute, o sa-i sun pe nr asta maine dim ca sa astept propunerea sexoasa si sa pot refula si eu odata, macar atit. Chiar or mai gasi prosti sa creada asa ceva?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Tatăl meu tocmai a primit un apel din acela deja celebru in care i se spunea ca a castigat 1050 E. Tot ce trebuie sa faca e sa cumpere o cartela de 20 E in urmatoarele 30 min.
Am sunat la cosmote pt. a le da numarul de la care am fost sunat si cred ca nu l-au luat decat sa scape de gura mea. Apoi l-am sunat pe "șmecher" și am început să-i zic să se ducă la munca in BEEP, si BEEP si BEEP. Știti ce mi-a răspuns ? Băh, munca e pt. utilaje si fraieri, eu fac doua cartele d-astea pe zi si castig cat tu intr-o zi. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
trebuia sa-i zici un cod la misto
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si-a redeschis telefonul: 0767289104.
Sunati-l! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
am primit si eu de la 0763790051 ... abia astept sa ajung la servici
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Un individ care s-a recomandat matei nu-stiu-cum, reprezentant cosmote, vrea sa obtina informatii cu caracter personal despre abonati. numarul lui este 0764058978 . google, indexeaza!
|
--------------------
-
-
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
tepar 0764861320 dar a fost cu bun simt si a pacalit-o pe maicamea doar cu 5 euro
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 30 Jan 2008, 12:18) Ieri am primit pe nr. meu de telefon (abonament COSMOTE) urmatorul SMS: Am contactat nr. de telefon de la care am primit SMS-ul si anume 0764125177 si mi-a raspuns un domn pe nume POPA SAVU (asa s-a intitulat) care mi-a spus ca este reprezentant al Germanos Bucuresti si ca intr-adevar, eu, impreuna cu alte 9 persoane, suntem castigatorii a unui premiu ca cel de mai sus urmare unei trageri la sorti executate aleatoriu de catre un computer din baza de date Germanos pentru numerele de telefon noi activate la abonament! L-am gasit pe domnul POPA SAVU! apolloharta.jpg |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cel mai tare a fost un tip care m-a sunat pe Vodafone cu nr de Cosmote ca sa-mi spuna ca nu mi-am platit ab !
Faza tare a fost ca eu n-am abonament pe nr ala de peste 2 ani ![]() Altul m-a sunat ca sa-i dau CNP ... cand i-am zis ca-l are in baza de date daca intradevar am castigat a inchis ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 Oct 2009, 18:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Are cineva idee ce au patit cenzuratii astia de la cosmote de nu mai functioneaza reteaua de vreo doua ore?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Le-a cazut reteaua.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pe litoral merge brici...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cum naiba sa cada reteaua? Au luat foc antenele? Dupa cultura mea stiam ca exista sisteme de back-up si back-up la back-up si servere suplimentare, si multe chestii de genul. Cum sa pice pur si simplu TOT asa deodata?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o fi în legatura cu asta
![]() QUOTE 07/12/2010 COSMOTE România primește Certificarea Sistemului de Management al Calității COSMOTE România a obținut recent Certificarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2008, care atestă conformitatea procedurilor companiei la nivel internațional, în linie cu modelul de proces al COSMOTE Group. ELOT - Organizația Elenă de Standardizare, membră a IQNet - International Certification Network, a eliberat Certificatul Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2008 pentru COSMOTE România, în urma auditului de certificare efectuat la sfârșitul lunii septembrie 2010. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:19 |