Teapa abonatilor COSMOTE, Atentie!!
![]() ![]() ![]() |
Teapa abonatilor COSMOTE, Atentie!!
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
E evident ca antenele ie de vina. Si madam ponta cu madam antonescu.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-a stricat defectu'.
![]() mass de pe mess: QUOTE Stirii de ultima ora!!!! Reteaua Cosmote e in remediere pe perioada 07.12.2010 -09.12.2010 din cauza unor probleme..Ne cerem scuze pentru neplacerile provocate..VA MULTUMIM...dati`l mai departe sa afle toata lumea ! ![]() This post has been edited by Maskatu: 7 Dec 2010, 23:52 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bag ceva în rețeaua lor ... după ce că pică semnalul non-stop, acum nu merge de câteva ore!
This post has been edited by cosmin_2300: 8 Dec 2010, 00:08 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
V-a mancat in fund sa va luati cosmote.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pe data de 3 mi-a expirat contractul cu ei ... oricum îmi bag picioarele și trec pe cartelă!
Doar ultimele 3 facturi au însumat 50 euro, iar ei îmi oferă 20 euro ca să închei contract pe 24 luni ![]() Din păcate nu pot renunța la rețea ... dar măcar trec pe cartelă ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am avut si olingi si futafon pe vremea cand daca vroiai sa suni 2-3 minute in alta retea, trebuia sa dai o gramada de ieuroi. Atunci a aparut cosmote-ul cu 'ji de mii de minute la bani putini, si apoi s-au luat si futafonii cu olingii la oferte care mai de care. So... daca nu era cosmote, acum lumea inca mai dadea 10-15 centi / minut sau avea foarte putine minute "incluse".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Solutia e sa ai macar doua telefoane. Cade reteaua de kkt, ramane alta retea de rahat.
|
--------------------
0.00
%
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am și vomafone ... dar nu am l-am mai încărcat de câteva luni bune
![]() Au pe net un serviciu de reclamații/sesizări ... cică non-stop. Sunt curios când (și dacă) răspund, măcar așa, din "respect" că știu că oricum se șterg la cur cu sesizarea mea (noroc că e în format electronic și nu pot face asta la propriu ![]() QUOTE Răspuns Serviciul de Relatii cu Clientii COSMOTE a receptionat solicitarea/mesajul dumneavoastra. Va asiguram ca veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Va multumim! Fir de conversație Client 12/07/2010 10:26 p.m. Aș vrea să știu ce se întâmplă cu rețeaua dvs.! După ce că atunci când mi-este lumea mai dragă se întrerupe conversația, de mai bine de 3 ore nici semnal nu am! This post has been edited by cosmin_2300: 8 Dec 2010, 00:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Le-am dat eu un mail odata ca voiam sa activez convorbirile internationale si nu reuseam sa dau de vreun istet de la Relatii cu clientii si mi-au raspuns dupa cateva zile cu un mail de mai bine taceau.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Semnal vad ca am...pana cand nu stiu. Mare grija cu pacalicii astia de va suna si cer tot felul de detalii. Mai nou m-a sunat unu acu vreo cateva zile ca vezi doamne din greseala pe numarul meu s-a inregistrat o convorbire in Olanda de 41 de euro si ca pentru a remedia problema sa bag nu stiu ce coduri. I-am spus calm sa-i lase acolo ca si asa ma enerveaza banii la culme si i-am inchis. Asta e a doua tentativa de a ma pacali, deci MARE GRIJA!
This post has been edited by Neagu Ionut: 8 Dec 2010, 01:15 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Vai de reteaua noastra daca nici asta nu mai merge ce ....mama lu'proces'verbal' mai merge in tara asta???
![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Fac upgrade la echipamente chinezesti, de aia nu aveti semnal.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 8 Dec 2010, 01:13) Vomafone este doar pentru primit apeluri (în cazul în care nu merge Cosmote). Am pe ab de la Cosmote destule minute încât să nu renteze să încarc cartela, dar, ca de obicei, tu încerci să jignești din orice ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Richelieu |
![]()
|
Iar te victimizezi ca o panseluta sub jetul betivului.
This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 17:11 |
--------------------
0.00
%
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Apel cu numar necunoscut pe Cosmo. Ma anunta d-l razvan stroe de la relatii cu clientii....ca in 10 minute abonamentul meu va deveni nefunctional intrucat satelitul pe care eram eu
![]() Speriat rau de posibilitatea de a nu mai putea utiliza serviciul, l-am rugat sa ma sune pe un numar de orange pentru ca telefonul de pe Cosmo se descarca si nu pot sa-l incarc acum. Dar sa ma sune pe orange....ca macar sa mai am timp sa bag codul pe cosmo.I-am dat numarul....m-a sunat. Dupa 2-3 minute de conversatie in care eu ma tot interesam ce si cum cu satelitu (faceam si eu pe prostul...intrebam unde a cazut satelitul, daca a facut victime.....dar mi-a explicat ca a cazut doar tehnica de pe el.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 12 Dec 2010, 23:46 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:45 |