DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie, pentru a proteja copiii care provin din familii GAY

sorin_f39
post 6 Feb 2008, 14:48
Post #61

Ferrari fan

Group: Members
From: Galați

QUOTE(adip @ 6 Feb 2008, 13:41)
In cazul asta nu te oftica daca esti facut hoț pe un' te duci. Fiindca, conform rationamentului tau, faci parte, ca si mine si restul care ne agitam pe-aici, dintr-un popor de hoți.
Englezii sunt poponari, danezii sunt lesbiene, olandezii sunt niste drogati, doar noi romanii suntem painea lui Dumnezeu, pastratorii traditiilor si valorilor familiei.
Eu ma retrag din discutia asta, intoleranta e ca la mama ei acasa pe-aici.
*

Nu aveam nimic cu poponarii daca nu ar fi facut celebrele parade. Din partea mea, sa si-o traga fiecare cu cine vrea. E fundul lor. Dar sa nu defileze pe strazi.
Fii tu tolerant cu ei si gata. Eu nu o sa fiu atat timp cat manifesta pe strazi.
Iar in ceea ce priveste subiectul acestui topic, s-a ajuns prea departe in ceea ce ii priveste.

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 6 Feb 2008, 14:50
Post #62

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Extension, iti recomand comedia "Colivia nebunilor" (Cage Aux Folles).

QUOTE(adip @ 6 Feb 2008, 13:41)
ruga pe cel care a deschis discutia asta tampita sa dea sursa de unde a preluat mega-stirea.
*

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...in_page_id=1770
si are si pe data de 5 februarie un articol pe aceeasi tema

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tatabobu
post 6 Feb 2008, 15:12
Post #63

membru

QUOTE(eXtenSion @ 6 Feb 2008, 14:33)
Totusi, care e problema ca se dezobisnuieste lumea de mom and dad si zice "parents"? Unde e pierderea? ........

*

Tu n-ai mama? Ia du-te si spune-i "parinte" in loc de mama, sa vezi ce zice.
A, si chiar vreau sa te intreb ceva: te-ai obisnuit usor si ti se pare normal sa mananci "ciresi" in loc de "cirese" si sa scrii "nicio/ niciun" in loc de "nici o/ nici un"?

QUOTE(eXtenSion @ 6 Feb 2008, 14:33)
Asa ca lasati englezii cu treaba lor, ca noi putem doar visa sa fim ca ei.
*

Asa e! daca o duce mai bine ca mine, tre' sa-l pup in cur. Daca el scuipa samanta pe jos, si eu la fel! Daca el trece pe rosu, si eu la fel.
Nu mai accepta tot ce vine de la straini, ca au si bube. Multe. Da dovada de discernamant.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
adip
post 6 Feb 2008, 15:44
Post #64

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(klaus @ 6 Feb 2008, 14:50)
dailymail asta e un soi de libertarea, da' mai prost. Oricum din ce inteleg de acolo e vorba doar de niste "recomandari", din care citez:
"The guidance - produced for the Government by gay rights group Stonewall - will be formally launched today by Schools Secretary Ed Balls." O fi si asta vreun(vreo) exaltat(a), ca nici nu stiu cum sa-i zic lui(ei).
Ca intotdeauna in asemenea cazuri recomand comentariile, unele sunt excelente smile.gif)

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
klaus
post 6 Feb 2008, 16:23
Post #65

步步

Pai da ce, am zis eu ca e lege? e un fel de directiva, "va recomandam sa faceti asa" emisa de ministerul educatiei de la ei. Sunt si comentarii pe acolo de la profesori care zic ca o sa ignore aceasta directiva.
Ideea este cat de departe se poate ajunge pentru ca o minoritate e guraliva si are reprezentanti sus pusi si cum acea minoritate poate ingradi drepturile majoritatii.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
biscu
post 6 Feb 2008, 16:26
Post #66

...

Asa ca aveti grija si fiti pe faza cu ceea ce se intampla in Covasna si Harghita radmasa.gif

--------------------
Renault Clio III - ... 2007
+
adip
post 7 Feb 2008, 00:09
Post #67

Banned

Ce anume se intampla? Nu mai au voie nici acolo copii sa mai spuna "mum'n'dad" la scoala? Bisztos? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
* * *
+
cristi.r
post 7 Feb 2008, 08:58
Post #68

Membru ... din cand in cand

Ma, ia stati asa ! Cum il cheama p-ala citat de adip mai sus ? Ed Balls ? Na, ziceti si voi, nume predestinat biggrin.gif ...

--------------------
megane diesel 2006
+
adi_ar
post 7 Feb 2008, 09:56
Post #69

Membru autentic si conservator

From: Arad

"... copii care provin din familii gay ..."

Sick people! mad.gif

Pe vremuri ma amuza un banc:

Un tip suna la usa unui apartament, gazda deschide iar omul intreaba:
- Ma scuzati, aici este cartierul homosexualilor ?
Gazada raspunde:
- Nu stiu, m-am mutat recent dar s-o intreb pe nevasta-mea "George, vino putin !"

Acum nu ma mai amuza!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
adip
post 7 Feb 2008, 13:15
Post #70

Banned

Ramaneti voi in romanica cea ortodoxa, io unul ma car la ei sa-mi fac harem biggrin.gif post-336-1110552459.gif

http://www.gandul.info/planeta-nebunilor/n...ml?3938;2362942

Potrivit noilor reglementări emise de Departamentul pentru Muncă și Pensii, „unde există o căsătorie poligamă validă, capul familiei și o soție primesc suma de 92,80 de lire sterline. Suma care se va plăti pentru fiecare soție în plus este de 33,65 de lire sterline”. La cerere, banii tuturor soțiilor pot fi livrați pe contul soțului.

grouphug.gif grouphug.gif 38.gif 38.gif 38.gif

--------------------
* * *
+
V a L y O
post 8 Feb 2008, 08:47
Post #71

Membru autentic

--------------------
Dacia Logan - FVV Laureate Plus 2007
If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
+
ssilviu
post 8 Feb 2008, 09:02
Post #72

F1 Man

From: Nicaieri

Ca altfel ce?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
adip
post 8 Feb 2008, 09:31
Post #73

Banned

QUOTE(V a L y O @ 8 Feb 2008, 08:47)
Eu zic ca e tot o recomandare smile.gif
Pe bune, ati gasit si voi acum problema mare a romaniei: homosexualitatea!
Parca prin Elvetia femeile nu au avut drept de vot pana de curand, ceea ce e o discriminare mult mai serioasa decat cea la care, vezi Doamne, sunt supusi homosexualii la noi. I-au impiedicat diversele recomandari ale celorlalte tari in vreun fel pe elvetieni sa prospere? Nu, fiindca ei sunt inteligenti, muncitori si stiu foarte bine care le sunt interesele. Si-au facut ei singuri ordine in ograda cand au vrut.
Mai lasati titlurile astea de libertatea si frustrarile de oprimati ai ue. La cate tampenii importa romania din '89 incoace (ca de exportat poate doar cherestea, copii si d'alde mailat) homosexualii is problema noastra cea mai mica.

--------------------
* * *
+
mafone
post 8 Feb 2008, 09:52
Post #74

Membru

Parerea mea este ca in tara asta exista mult prea multa intoleranta. Prea am trait sub papucul celor de la guvernare si am inceput sa nu mai gandim singuri. Chestia cu "parent" nu este numai pentru cei care au parinti gay, asta este o idee lasnata de un tabloid de scandal. Este si pentru ei, dar si pentru cei care au probleme in familie, cum ar fi: divort, unul din parinti decedat, unul din parinti grav blonav, fara parinti (unui tutore i se poate spune tot parent). Chestia asta este de mult timp in discutie. Dar felul in care au reactionat unii pe aici nu demonstreaza decat faptul ca mai avem mult pana sa ajungem la stadiul de tara civilizata..... Trebuie sa-l accepti pe cel de langa tine chiar daca este diferit.

--------------------
Renault Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne 2008 4 iulie
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 10:01
Post #75

Toleranta ?
Eu cred ca vorbiti pe aici fie cu "musca pe caciula", fie asa ... ca sa va aflati in treaba, in spirit de "larga intelegere a fenomenului social european"!

Repet:
"... copii care provin din familii gay ..."
pai, dragii mosului, copii nu pot proveni, biologic vorbind, din familii gay.(PUNCT)
Asa ca lasati-o moale cu "intoleranta".

Restul este de buna cuviinta si intelegere, sa menajezi copii din familii defavorizate... si primul lucru este sa-i impiedici sa ajunga in medii "defavorizate".

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
klaus
post 8 Feb 2008, 10:07
Post #76

步步

Si as putea sa stiu de ce sa-mi fie mie ingradit dreptul de a folosi o expresie care descrie NORMALITATEA?

--------------------
+
ssilviu
post 8 Feb 2008, 10:09
Post #77

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(mafone @ 8 Feb 2008, 09:52)
Trebuie sa-l accepti pe cel de langa tine chiar daca este diferit.
*

Eu cred ca nimeni de pe acest topic nu s-a referit la acest fapt. Problema care s-a ridicat nu e ca un poponar e de neacceptat, ci modul in care acesta intelege sa se impuna fata de societate. Prin metode care culmea, sunt in contradictie cu notiunea de egalitate de drepturi pe care aceasta minoritate o promoveaza.

This post has been edited by ssilviu: 8 Feb 2008, 10:14

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
bolek_bolek
post 8 Feb 2008, 10:14
Post #78

Membru autentic

From: Bucurestii din deal

Pai dupa cate vad , deja familiile de gay sunt favorizate, nu? Deci dupa logica ultimului post, e bine sa lasi copii sa intre si ei pe undeva....pe acolo...

8 Feb 2008, 11:16:
Aaaaa...si daca tot veni vorba de buna cuviinta si intelegere...vreau si eu sa stiu daca voi preferati sa vedeti doua femei sarutandu-se si pipaindu-se pe corp, sau sa vedeti doi homalai cum si-o sug unu altuia?!?! Huh? cum mai e cu discriminarea??? De ce nu-i tratam egal??

This post has been edited by bolek_bolek: 8 Feb 2008, 10:16

--------------------
dacia slz - Numar inmatriculare $K@|@_04
Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi...
+
klaus
post 8 Feb 2008, 10:18
Post #79

步步

Astept cu interes si la noi infierarea folosirii expresiei "oameni buni" de catre angajatii penitenciarelor pentru motiv ca cei din penitenciar nu sunt oameni buni si s-ar simti jigniti...

--------------------
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 10:22
Post #80

@bolek:
Eu cred ca ai inteles gresit ceva!
Amandoua pildele si inca altele, scoase din mediul intim-privat, sunt la fel de anormale, idiferent ce prefera unul sau altul acasa la el !

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
mafone
post 8 Feb 2008, 10:24
Post #81

Membru

Probabil ca nu ar incerca sa se impuna in acest fel, daca nu ar exista reactiile extremiste de la noi. Pana la urma, Constitutia iti garanteaza libertatea de exprimare.
Si eu cred ca este o mojicie comentariul lui adi_ar, dar probabil ca, daca este moderator, are dreptul sa-i jigneasca pe ceilalti colegi de forum. Eu m-am simtit jignit ca a scris chestia cu "musca pe caciula". Probabil niste scuze ar trebui sa existe.
Cand vorbeam de toleranta, nu ziceam ca trebuie sa fii de acord cu ei, ci sa-i tolerezi. Cand va exista toleranta in Romania, probabil vom mai urca o treapta pe scara evolutiei. Dar in momentul in care pe strada trece o persoana de culoare si o gramada de conationali de-ai nostri se uita cu dispret la ea si fac comentarii indecente....... se vede clar nivelul de "civilizatie " la care am ajuns. Nici eu nu sunt de acord cu homosexualii, dar nu ma deranjeaza, si, daca ati fi vazut festivalurile Gay-Fest din Germania, ati fi vazut ca sunt chiar haioase si pline de veselie. Fiecare are dreptul la exprimare.

--------------------
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 10:33
Post #82

Nu, dragul meu, nu-mi cer scuze, iar calitatea de moderator n-are nici o legatura ! Copii n-au ce cauta in familii gay !
N-o mai da pe dupa ciresi cu "divort, unul din parinti decedat, unul din parinti grav blonav, fara parinti (unui tutore i se poate spune tot parent)".

Ai copii ? Ca tot ai pomenit de parinti decedati, daca mori subit, ai vrea sa fie adoptati de o familie gay ?

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
os
post 8 Feb 2008, 10:33
Post #83

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Stimati colegi,

im ipermit sa va atrag atentia ca tonul pare a se inaspri. Va rog sa nu ma determinati sa intervin si in alt fel decit prin aceasta postare.

Va multumesc.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
klaus
post 8 Feb 2008, 10:35
Post #84

步步

Eu constat probleme grele de intelegere pe acest topic.
Aici nu e vorba de acceptarea sau neacceptarea in societate a unor minoritati, fie ele si sexuale.

Este vorba de limitarea libertatii majoritatii normale de a se exprima normal.
E ca si cum s-ar interzice expresii precum "oameni buni", "dragii mei", "stimati domni" etc pentru ca in grupul de adresabilitate sunt si oameni rai, niste "nedragi" sau niste doamne.

Este acelasi lucru cu a interzice modalitatea de adresare "stimati domni" dintr-o scrisoare oficiala pentru simplu motiv ca cel ce o citeste poate fi o doamna si se va simti discriminata.
Sau se interzice exprimarea "Domnule presedinte" din actiunile in instanta pentru motivul ca presedintele instantei respective este o doamna care s-ar simti discriminata.

--------------------
+
body
post 8 Feb 2008, 10:50
Post #85

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

@sorin_f39 "Sa vina pustiu' englez de la scoala, suparat, si sa le spuna parintilor lui: Mahhhhh, ia hotariti-va o data, care-i mama si care-i tata. Ca va ia mama dracului."

Nu se mai zice mama dracului , ca daca e si aia negrii homosexuali - poponari . Se zice parintii radmasa.gif

This post has been edited by body: 8 Feb 2008, 10:51

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 - PH-72-BVR PH-77-MMR 2007/2008
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
vis-a-vis
post 8 Feb 2008, 10:53
Post #86

DaciaClubber

Prea multa atentie se dau acestor... "minoritati"... cea mai puternica arma este ignoranta... si cu asta m-am dezabonat de la topicu' asta, ca a inceput sa puta fart002.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 11:00
Post #87

Va reamintesc vremurile cand "parintii" erau "tovarasul" si "tovarasa", "familia" era partidul, iar cei de-acasa erau "doar" procreatorii.
De fapt, se pare ca nu-i o noutate, exceptand unghiul de abordare.
Sick people ... again !

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
sorin_f39
post 8 Feb 2008, 11:28
Post #88

Ferrari fan

From: Galați

QUOTE(mafone @ 8 Feb 2008, 10:24)
Cand vorbeam de toleranta, nu ziceam ca trebuie sa fii de acord cu ei, ci sa-i tolerezi. Cand va exista toleranta in Romania, probabil vom mai urca o treapta pe scara evolutiei. Dar in momentul in care pe strada trece o persoana de culoare si o gramada de conationali de-ai nostri se uita cu dispret la ea si fac comentarii indecente....... se vede clar nivelul de "civilizatie " la care am ajuns. Nici eu nu sunt de acord cu homosexualii, dar nu ma deranjeaza, si, daca ati fi vazut festivalurile Gay-Fest din Germania, ati fi vazut ca sunt chiar haioase si pline de veselie. Fiecare are dreptul la exprimare.
*

Adica nu ii toleram destul pe tigani? Eu zic ca suntem destul de toleranti. Dar si asta are o limita. Iar poponarii tind sa depaseasca aceasta limita. Si repet, eu pot sa-i accept pe poponari. Dar sa nu faca parade, sa nu-si ceara drepturi de genul celor din acest topic etc; sa stea in casa lor si sa-si largeasca fundul cat vor, dar in intimitate, fara ca sa se faca auziti in public.

Imaginati-va un copil adoptat, care ar avea ca si parinti doi poponari. Cum poate el sa se dezvolte normal, din toate punctele de vedere, cand copilaria lui este intr-un mediu total anormal, care nu are nici o legatura cu principiile unei vieti normale de familie?

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
adip
post 8 Feb 2008, 13:08
Post #89

Banned

QUOTE(vis-a-vis @ 8 Feb 2008, 10:53)
Prea multa atentie se dau acestor... "minoritati"... cea mai puternica arma este ignoranta...
Pana prostia aia nu se va legifera noi oricum o aburim aiurea pe aici, in dulcele stil romanesc (ne pricepem la toate, stim ce vor perversii de engleji sau drogatii de olandeji de la vietile lor, chestii d-astea).
E o recomandare, probabil dintre alte sute sau mii iesite din mintile si stilourile/tastaturile unor exaltati, pe care presa a preluat-o pentru a face din tantar armasar. Daca se va ajunge prea departe oricum va exista contrareactie fiindca la aia societatea civila chiar exista si se manifesta.
Doar asa, din pura curiozitate: cati dintre cei "normali" (heterosexuali, cu sau fara copii) care traiesc in tari d-astea promiscui, cu grave si patologice libertati sexuale deviante, se simt agresati de fenomenul manifestarii homosexualitatii, mai mult sau mai putin publice? Mi se pare ca ii cam doare la basca pe imensa majoritate. In schimb noi, care de-abia am scos nasul in lume dupa juma' de secol de comunism, suntem cei mai in masura sa judecam gravitatea problemei.

--------------------
* * *
+
mafone
post 8 Feb 2008, 14:33
Post #90

Membru

QUOTE(adi_ar @ 8 Feb 2008, 10:33)
Nu, dragul meu, nu-mi cer scuze, iar calitatea de moderator n-are nici o legatura ! Copii n-au ce cauta in familii gay !
N-o mai da pe dupa ciresi cu "divort, unul din parinti decedat, unul din parinti grav blonav, fara parinti (unui tutore i se poate spune tot parent)".

Ai copii ? Ca tot ai pomenit de parinti decedati, daca mori subit, ai vrea sa fie adoptati de o familie gay ?
*

Ba eu cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze ca m-ai jignit. Daca refuzi sa-ti ceri scuze asta denota o lipsa de bun simt din partea ta.Iar calitatea de moderator are de-a face pentru ca ar trebui sa fii un exemplu prin exprimare. Eu nu te-am jignit si nici nu ti-am adus vreo injurie. Si daca-mi spui dragul meu nu inseamna ca ma simt mai bine.
Si ca sa fiu onn-topic, trebuia sa citesti mai atent ce am scris. Nu am scris de copii cu parinti decedati si adoptati de familii gay ci de copii cu parinti decedati punct. Pentru ca recomandarea respectiva se facea pentru a nu le provoca copiilor cu diferite probleme in familie animtiri neplacute sau a-i pune in situatii neplacute. Au fost multe cazuri in care profesorul i-a spus copilului sa-i transmita ceva tatalui sau mamei (dupa caz) si atunci copilul stanjenit a trebuit sa spuna in fata clasei : Domnule, stiti, mama (tata) este decedat) sau eu locuiesc cu mama ca parintii sunt despartiti. Era doar un exemplu. In principal din acest motiv s-a dat recomandarea asta, nu pentru ca provin din familii de parinti gay. Si subiectul asta a fost discutat destul de mult in regat acum cativa ani. Au fost cazuri cand copiii nu povestisera dramele din familiile lor si chestia asta le-a provocat disconfort. Si ziarul asta (in general ziarele sunt mari creatoare de povesti de scandal) a scos din context numai o parte a cauzei recomandarii, o parte destul de neansemnata.

This post has been edited by mafone: 8 Feb 2008, 14:42

--------------------
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:34
Forum Renault