Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: masina mea unica
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
Pages: 1, 2
Felie
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Alexio
Eu sunt de fel mai.... mai ciudat si prin urmare nu inteleg acest topic... Care e ideea?

Omul zice: Titiul meu unicat... pai daca noi iti dam idei mai este unicat? Daca noi avem idei bune nu este evident ca le-am aplicat deja la noi?

dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
tatabobu
Nu intelegi nimic. Daca aplica multe dintre ideile pe care le aude, trotineta lui va fi cea mai unicata de valoare wink.gif
bucatzel
Cea mai de gust si valoare macsima (macsima, am spus) modificare de-o vei putea face in viata ta la masina aia e sa-i pui gullwing doors. Daca nu faci asta, lasa-te de tuning si lasa tuningul pentru aia care stiu ce fac... Numai atunci o sa ai sandelul cu cel mai macsim efect de tuning si smecherie. Nu-ti trebuie sistem audio de fite, adevaratii conduc cu aipodu infipt adanc in urechi, sa nu-i deranjeze sunetele de exterior, si pun cate-un aipod la dispozitie la fiecare pasager, sa asculte fiecare ce vrea. Asa se face tuning de adevarati. Cat despre motor, il dai naibii afara si bagi motorul de duster ca ala e singurul motor adevarat de dacie.

Numa' sa ai mare grija cand motezi gullwingurile alea, ca un tovaras de-al meu o calculat un pic gresit, si o incercat sa tranteasca usa din mers, ca n-o inchisese bine, si o iesit urat de tot. Da' urat, ma-ntelegi?
Alexio
Ampod si eu si este dintr-acela cu taciscrin :-X
211CFL
de ce nu se inchide topicul asta? de vreme ce toti fac misto de el,se pastreaza doar pt caterinca?
catarrrr
frumoase jentile albe
Club12TRS
Nu te lua dupa astia, habar n-au ce inseamna UNICAT Iti dau eu o idee, sa-ti placa.
Mergi la un magazin de articole sportive si cumpara un skateboard. Placa skateboard-ului sa fie double-side, adica ridicata in ambele capete. Demontezi suportii cu roti, ca nu-ti trebuie. Apoi, imbraci placa in folie de carbon, ii faci 2 suporti si montezi pe plafon, deasupra lunetei. O sa iasa de vis, gen NASCAR.
cielo99
Pune-i senile si atunci va fi unicat.[attachmentid=1627807994]
bobo77
Vai dar ce idei au unii... radmasa.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.