Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ungaria
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
dantes
Ungaria? de evitat si de trecut de ea cu cea mai mare viteza posibila. Scarbos.

Info ptr cei ce vor prin aceasta "tara", inca de la granita eu pretins SPAGA... Ptr ca eram 5 masini s-au gandit ca poate scot de o friptura...ghinion...n-au reusit cu noi... inainte de Mnustiucat ca ioana stia mai bine, echipaj de politie, oprit pe unu' din noi, cerut toate rahaturile ca trusa, stingator, etc, nu i-a dat si a gasit extintorul expirat de 1 zi !!!! ...au pretins....."atentia"....20 ded euro la ungurii astia...
Budapesta? pai hai sa vizitam si noi si o masina cu 2 unguri tineri scanau frecventele cheilor intr-o parcare....nu mergea aproape nici o cheie din 5 masini complet diferite si marci diferite....
Scarbiti am plecat si din rahatul lor de oras capitala... singura zona unde se plateste si pipi-ul...la austrieci nu.
Cum intri in Austria e un shell pe dreapta, unde patron e un ungur....Unul din noi, plateste cu o hartie de 50 vignieta iar restul in loc de 42,3 a primit 32....i-a atras atentia ca nu e bine restul, da din nou tot 32 euro dar in alte hartii...dupa un scandal cu bagari si scoateri de carne din si in frigider, i-a schimbat si restul bine...

Ungaria tara de rahat mai comunisti ca noi si mai spagari ca turcii...cu scarba din pacate trebuie sa ne si intoarcem prin aceeasi tara...

PS: Ptr cunoscatori.....Iancu a fost la mare inaltime pus pe repeat cu geamurile deschise cat timp am plecat din parcarea din Budapesta, pana la intrare pe autostrada spre austria....
adi_ar
Imi pare rau pentru experientele neplacute!
Eventual PM, poti sa-mi detaliezi putin chestia cu scanarea cheilor, te rog? Ce faceau, de fapt, ca n-am inteles? Eu stiam ca scanarea este un proces pasiv iar daca stateau intr-o masina si "ascultau" frecventele cheilor, n-am inteles cum v-ati dat voi seama ce fac.
dantes
Decik 5 masini marci diferite intr-o parcare, vine o alta cui 2 tineri unguri si din momentul ala nu mai merge nici o telecomanda decat de la distanta de 1m...poate... Apoi ii vedem cum ne asteapta sa plecam, insa nu am parasit masinile, apoi am plecat complet, i-am vazut cum ne-au urmarit, insa in momentul in care am intrat pe autostrada, ei au renuntat. Cred ca mai corect spus incercau sa ne deschida masinile prin coduri si alte prostii...nu stiu...dar efectiv nici o cheie nu mergea...

Nu stiu ce si cum au facut, insa atata timp cat am stat pe teritoriul lor am avut parte numai de surprize neplacute indreptate direct catre faptul ca avem nr. de RO.
mikey_VS
Scuze, dantes, dar cred ca exagerezi. Imi pare sincer rau sa aud ca ti-au pretins spaga (sau amenda), la fel cum imi pare rau pentru toti romanii care patesc faze asemanatoare in Ungaria. Imi pare foarte rau ca nu ati avut posibilitatea sa-i pedepsiti asa cum merita acei spagari ordinari. Am mai intalnit aici pe forum povestiri asemanatoare. Nu vreau sa te contrazic, nu vreau sa-ti spun ca ti-ai imaginat, dar, asa cum spuneam, cred ca generalizezi. Eu am trecut de cateva (multe) ori prin Ungaria, niciodata nu mi-au pretins spaga, niciodata nu m-au tras pe sfoara la rest. Am avut nr. de RO, am vorbit numai romaneste si/sau engleza, nu am incercat niciodata sa-mi pun in practica cunostintele timide de maghiara pe care le am, decat incercand sa ascult ce vorbesc intre ei (daca credeam ca ma priveste). Ce sa-ti spun? Am vizitat locuri si am cunoscut oameni deosebiti la care as merge intotdeauna cu placere, la fel cum sunt si oamenii din Romania sau de oriunde altundeva. Nu cred ca e o tara de rahat, la fel cum Budapesta este una dintre capitalele frumoase ale Europei.
Sper ca la intoarcere sa nu mai intalnesti doar uscaturile lor, si, daca nu o sa-ti faca placere sa treci prin Ungaria, macar sa nu te enerveze.
A, si chestia cu Iancu mi se pare puerila - poate o mica razbunare pentru politistii spagari, dar care s-a desfasurat la distanta de "locul faptei". Nu ne-ai spus, pana la urma ati dat sau nu spaga?
testike
Tu n-ai patit, altii au patit...
Pe mine personal m-a enervat faptul ca la ultimul drum facut la Debrecen am fost oprit de 4 ori ( pe vreo 30 km), din care intr-un singur loc opreau pe toata lumea , si in rest doar romani.
De fiecare data desfacut portbagaj, intrebari etc..
bh07xyk
Ca unul care umbla des pe la ei, pot zice ca le-am vazut pe toate.

Spagarii: Mai nou am ajuns la vorba unui coleg forumist cu ceva pagini in urma: daca ti se pare ca e abuz, lasa-i sa scrie ce vor in procesul verbal, il iei, pleci in drumul tau si il arunci la gunoi.

Controale excesive in zona frontierei si pe rutele de tranzit: din pacate au motive de fiecare data. Cum e la noi cand cauta toata militia te miri ce Gorbunov. La fel, actioneaza pe ponturi de la politia romana in legatura cu trafic de persoane etc, cetateni moldoveni cu pasapoarte de romania, tot tacamul.

Chiar azi de exemplu, 4 "romani" (foarte mari ghilimele dar sunt totusi cetateni romani) opreau cu tot felu de motive soferi pe M3 pe banda de urgenta si cand opreau tunau ce puteau din masina aluia si dispareau in boscheti. Plus schemele clasice de Valea Oltului cu tiganu fara benzina care dupa ce i se da are numai un ghiul de 'aur' care ti-l da cu 50 de euro... prostii de genul asta.

Mie nu mi-e jena nicaieri ca sunt roman dar multi se mira totusi cand afla ca sunt roman pentru ca nu sunt in "tiparele" descrise mai sus. Cand politia romana va anihila cu adevarat retelele de infractori vom fi tratati altfel pe soselele ungurilor, austriecilor, italienilor etc.
murfi
eu am trecut de cel putin 200 de ori prin Hu si pot sa va spun ca sunt cei mai imputiti politisti din europa. Ii stiu ca pe un cal breaz pe cei de la granita si pe cei din mako.
mikey_VS
@testike - exact asta am spus si eu mai sus... cred ca se intampla fel de fel de faze penibile, suparatoare, degradante chiar. Dar, nu sunt de acord cu generalizarile. Gandeste-te, ar insemna sa credem ca toti romanii sunt hoti, mancatori de lebede, violatori de babe si copii, lenesi dar meseriasi buni, descurcareti, nespalati si cate si mai cate alte "calitati" cu care ne-au cadorisit natiile batranului continent.
@murfi - probabil tu nu ai fost oprit fara motiv de politia austriaca...
Apropo, in zona Milano (unde sunt multi romani, de toate felurile) am vorbit cat se poate de romaneste prin toate locurile publice (normal ca nu am strigat, dar nici nu am soptit)... singura reactie pe care am observat-o la toti cei care m-au auzit a fost una normala, care s-ar traduce prin "ahhh, nu esti italian". Si cu toate astea, se vorbeste de abuzurile pe care le fac italienii impotriva romanii de acolo. In schimb, am intalnit "romani" (ghilimelele au acelasi sens ca si la bh07xyk) care cereau semnaturi pentru o asociatie anti-droguri... dupa ce am semnat, mi-au solicitat pe binecunoscutul ton "imi dai un leu????" sa fac o mica "donatie per cuore"...
dantes
@mikey_VS...am trecut de ceva ori pe la ei, de extrem de multe ori cu trenul si DE FIECARE DATA s-au comportat in stilul descris. Daca pe tine te-au ferit inseamna ca ai noroc...dar vad ca nu sunt singurul cu aceeasi parere.

Topicul e despre ungaria iar parerea mea e de scarba absoluta ca de fiecare data.
PS: Lasa ca stie el Iancu ce stie si nu de pomana e pe statuie wink.gif
nea Pandele
Oameni buni,

Dati-mi un sfat pentru urmatoarea problema: merg de la Frankfurt-am-Main la Cluj-Napoca. Pornesc pe la 12 la amiaza. Ma gindesc "s-o imping" pina pe linga Budapesta, mai exact pina pe la 9-10 seara (nu ma duc "dintr-o bucata" pina la CLuj...am facut-o o data si e prea obositor). Unde ar fi mai bine de innoptat? Stie careva de ceva "pensio/zimmer frei" sau hote/motel ieftin si bun? Multumesc pentru orice sugestie.

nea Pandele.

P.S. Excursia va fi pe la jumatatea lui Iulie.
adi_ar
Frankfurt am Main - Budapesta ~950 Km ~ 9 ore
Oekotel - ieftin si numai bun pentru inoptat. Parcare mare. Numai nefumatori !!!
Budapesta - Cluj ~ 450 Km ~ 6,5 ore
Calatorie usoara!
bh07xyk
QUOTE(adi_ar @ 2 Apr 2009, 07:39)
Budapesta - Cluj ~ 450 Km ~ 6,5 ore

tocilar.gif nono.gif
adi_ar
biggrin.gif Daca zici tu, te cred! Dealtfel ar fi trebuit sa scriu:

Budapesta - Cluj ~ 450 Km ~ ??? Isten tudja! radmasa.gif
Gorbaciov
@pandele: http://www.pluszpanzio.hu/angol/index.htm (ma duc in Iunie a doua oara).

@ restu': Am vazut la o prima cautare ca sunt doua outlet-uri in Budapesta. Mai stiti si altele? Din ce stiti voi, care e cel mai bun?
adi_ar
Avand in vedere amplasamentul pensiunii, pe Vaci ut gasesti mai multe locuri de shopping: Duna Plaza, WestEnd sau, in general, poti cauta aici locuri pentru shopping
Bune nu sunt nici unele ca-ti lasi banii acolo! smile.gif
bh07xyk
Outlet in sensul Parndorf al cuvantului (complex cu zeci de magazine cu reduceri) e unul singur, la intersectia M0 cu M1, complexul cu acoperisuri din tigla rosie de la:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=47.4650...016394&t=h&z=16
Daca vii dinspre centru pe M1 iesi pe ultima inainte de intersectia cu M0, daca vii dinspre sud pe M0 tii drept spre nationalul 1, nu intri pe M1. Se vede pe satelit.

Alt loc de shopping unde merita mers este Arena Plaza pe Kerepesi
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=47....8,0.037122&z=15
Dinspre centru mergi dupa Keleti PU (gara de est), o lasi in stanga si acolo esti. Dinspre Hungaria Korut, ai reper de intrat pe Kerepesi inspre centru stadionul acoperit cu un dom.
Bafta!
nea Pandele
Multumesc la toti pentru sfaturi! Preferinta mea e pentru ceva aproape de autostrada. Vreau sa stau doar o noapte, nu m-as baga in oras.
Cum ziceam mai sus, am facut o data FRA-CLJ in ~14 ore. Mi-a fost de ajuns. Budapesta-Cluj mi se pare rezonabil in 6-7 ore.
tiberiu27
Am fost in februarie La Premier outlet langa Budapesta - nu mi-a placut nimic, preturile erau f. mari - ca la noi, cumparaturile le-am facut din WestEnd din centru.
Mihai 90
Cineva a fost cu un Logan in Budapesta,a trebuit sa parcheze in centru,a fost grabit,si nu a stiut ca trebuie sa plateasca.A primit pe parbriz o punga albastra cu o amenda,pe care evident,nu a platit-o,nici nu stia ungureste,nu stia unde sa mearga.
Mai tarziu,cand a plecat spre Romania,la un Auchan,a intalnit un paznic roman din Cluj care stia romaneste,si i-a tradus tot ce scria pe hartii.La marca masinii scria Kia,model necunoscut,ceea ce pare ciudat.
Intrebarea mea e daca,avand in vedere ca are acea amenda neplatita,mai poate intra in Ungaria cu acea masina?
Tipul de la Cluj i-a explicat ca nu e nevoie sa o plateasca,nu e nicio problema.
Poate explica cineva cum se procedeaza ,cum se plateste in Budapesta parcarea?Am vazut ca erau si angajati,un fel de taxatori,dar si niste aparate de taxat automate.Cum functioneaza,numai cu forinti sau euro?
In toata Ungaria e asa,trebuie platita parcarea?
bh07xyk
Pe scurt: in toata Europa trebuie platita parcarea. Mai nou si in Romania, nu stiu daca ai observat. Scuze de sarcasm.
Nu este o regula generala, in fiecare zona a Budapestei sunt afisate conditiile de parcare si plata pe tablite relativ vizibile in ungureste, germana si engleza. daca omul tau nu le-a observat, asta e. In mod normal, se poate prezenta la orice posta maghiara cu punga din parbriz si ii incaseaza aia amenda. Poate intra linistit cu masina in tara, nu e chiar asa negru dracu.
adi_ar
Si eu care ziceam ca-i gluma! dry.gif
Mihai 90
Totusi,nu ii inteleg pe cei care nu sufera ungurii,si nu le face placere sa treaca prin Ungaria.Eu nu am patit nimic cand am fost in Ungaria,nici nu m-a mancat Godzila,nu m-a oprit niciun militian,nu am intalnit o groapa in asfalt..ordine(cel putin pe unde am fost eu).Erau gunoaie prin parcari pe autostrada si mai ales la intrarea in Romania,aruncate evident de rromani(am scris cu 2 de r intentionat),pentru ca din masinile lor cu numere straine rasunau neste manele..
In fine,Ungaria e superioara Romaniei din toate punctele de vedere si chiar daca cer taxe ca sa intri in tara,macar ai sosele bune..ai nostri iau bani degeaba,ca avem si noi o autostrada si aia vai de ea..
J o h n n y

Adevarul e undeva pe la mijloc....
adi_ar
Adica pe la Balaton, da?! smile.gif
bh07xyk
Nu e superioara din TOATE punctele de vedere, sa fim seriosi. Au si ei problemele lor. Automobilistic si dpdv al drumurilor, da, sunt mult inaintea noastra.
Nu stiu ce taxa ai platit tu ca sa intri in Ungaria. O poti traversa in toate directiile fara sa platesti un leu. Doar autostrazile se platesc si nici alea toate, ai de ales, vrei autostrada, platesti, nu vrei sa platesti mergi la pas. Asta ma enerveaza la rovinieta noatra. E absolut obligatorie cand in toata Europa platesti doar pentru accesul pe autostrazi.
Gaby
QUOTE(bh07xyk @ 24 Apr 2009, 08:33)
Asta ma enerveaza la rovinieta noatra. E absolut obligatorie cand in toata Europa platesti doar pentru accesul pe autostrazi.

Platim pentru viitor, sa ne obisnuim tongue.gif
La noi e ca la "parasute" .. wink.gif . Intai platesti ...
J o h n n y
Stie cineva cat e taxa de autostrada in ungaria pt 10 zile, in forinti?

mersi
cristibz
2550 huf am platit eu la o benzinarie MOL
mikey_VS
@Mihai 90 - e bine sa gandesti normal si, de ce nu, intr-o anumita masura chiar prietenos (nu costa nimic, in fond) vis-a-vis de o tara vecina, in cazul de fata Ungaria. Totusi, de aici si pana a declara ca tara "vecina si pretina" este superioara la toate capitolele tarii tale denota cel putin doua lucruri mari si late:
1. o ignoranta crasa in ceea ce priveste Romania - the land of choice!, sau
2. o ignoranta crasa in ceea ce priveste Ungaria - poti sa fii sigur ca au si ei problemele lor, nu putine si nu chiar minore. E adevarat, ei au rezolvat cateva probleme importante, care la noi sunt inca in stadiul de "fetus".
Acuma, serios vorbind, cred ca tu te-ai referit la problema drumurilor si a tranzitarii tarii vecine, si aici iti dau dreptate...in mare parte.
Insa nu-ti face iluzii!!!! Nu cred ca vreunul din colegii de forum a exagerat cand si-a descris experientele cu politia maghiara, asa ca: daca vei avea ghinionul sa dai de spagari, sa stii ca pe aia ii doare la basca de impresiile noastre (pozitive sau negative) despre ei! 10561582.gif
Cat despre gropi in asfalt... eu am dat si peste asa ceva, e adevarat pe drumuri de gen "comunale"... si nu le-am bagat in seama (doar ca pe niste curiozitati inofensive ce erau) pentru simplul motiv acolo stii clar ca, in maxim 10 - 15 km "nimeresti" intr-un national care arata corect, sau intr-o autostrada, care arata ... un pic altfel decat ale noastre, ca sa nu fiu dur.
Asa ca... relax! Mai exista o varianta: esti un agent undercover platit sa destabilizeze! tongue.gif wacko.gif 04.gif
bh07xyk
"Mai exista o varianta: esti un agent undercover platit sa destabilizeze!" Exact si impresia mea. Fara emoticoane din pacate.
mikey_VS
Bun, e oarecum clar... dar hai sa nu dam si noi cu paru... sa zicem doar ca e... naiv! white_flag.gif
ice cube
Dupa ce am intrat in Ungaria, n-am facut 10km si m-a oprit politia. Nu-ti merge un far. Verific si, intr-adevar, nu mergea un far. Plecasem de acasa noaptea si mergeau amandoua. M-a verificat de vesta, triunghi, extinctor, trusa. Era pe 27 martie si aveam si lanturi la mine, ca sa n-am probleme cu ei. I-am aratat ca am si becuri de rezerva si-l schimb. Nu l-a interesat faza cu becurile. Zice: 20.000 forinti amenda, adica 100 Eur. Eu habar n-aveam cat e forintul, ca nu ma interesa sa opresc in Ungaria si l-am crezut. I-am dat 20 Eur, ca sa cadem la pace. Zice: mai pune 10. Am pus, ce sa fac?
J o h n n y
In cat timp se poate plati o amenda la unguri? Tocmai am luat o amenda si nu am avut cum sa o platesc fiind duminica azi. Voi mai avea un drum prin Ungaria peste vreo 2 sapt si ma gandesc sa o platesc atunci.... Te verifica la frontiera pt amenzi neplatite?
ice cube
Daca esti hotarat s-o platesti, plateste-o la unguri, ca altfel, de la noi te costa minim 30Eur numai ordinul de plata, in afara de amenda.
kaspersky
QUOTE(Mihai 90 @ 22 Apr 2009, 09:03)
Cineva a fost cu un Logan in Budapesta,a trebuit sa parcheze in centru,a fost grabit,si nu a stiut ca trebuie sa plateasca.
*


hint: in spatele cladirii Parlamentului, pe malul Dunarii sint parcari fara plata. De fiecare data cind merg in Budapesta si am treaba in oras las masina acolo. Din cite am observat parcarea e supravegheata de camerele montate pe cladirea parlamentului. In apropiere este statie de metrou (Kossuth ter, cam 2 minute de mers pe jos) deci poti sa te plimbi prin oras. Am lasat masina acolo si 2 zile, n-a avut nici pe dracu'.
ursul-alb
Good point! Sper sa mai dureze.
Gorbaciov
Salut!

Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Plec zilele urmatoare intr-un miniconcediu si as vrea sa ma duc o zi la unul dintre "strandurile" din Budapesta. Imi poate recomanda cineva care ar fi cel mai potrivit, avand in vedere ca ma duc si cu un copil, iar pe mine ma intereseaza as am cat mai multa umbra si multe beri!

Merci.
jedimisu
Salut. Voi face in curand un drum prin Ungaria. Am si eu doua nelamuriri, poate ma lumineaza careva:
1. Am primit o piatra in parbriz in dreptul soferului 251.gif si s-a format un cerc cam de cinci cm diametru. Pana la ITP mai e cale lunga si nu-l schimb. Am inteles ca ungurii amendeaza pentru asta. Are cineva idee daca e asa si cam cat e amenda, daca nu se poate da la pace?
2. Scaunul pentru copil pana la ce varsta e obligatoriu la ei sau la croati, ca acolo vreau sa ajung.
Va multumesc
adi_ar
Despre amenda nu stiu sa-ti spun dar in toata Europa scaunul pentru copil nu este legat de varsta ci mai mult de inaltime si de posibilitatea de a-l asigura cu centura.
Daca este suficient de mare pentru a-l aseza, fie si pe inaltator, si a-l asigura corect cu centura nu mai are nevoie de scaun.
bh07xyk
Al meu are doua crapaturi mari. Una sus. Alta jos. Nici la frontiera, nici vreun politist din Ungaria care m-a oprit nu s-a legat de asta. Doar unul din Italia si i-am spus ca sunt din ziua aceea crapaturile.
Amenda nu poate sa fie mare in cazul extrem ca se ia careva de tine, sub 6000 Ft banuiesc. Lasa-l sa scrie ce vrea si mergi in drumul tau daca ala chiar nu are alta treaba decat sa se ia de parbrizul tau.
jedimisu
Multumesc!
burgcrist
salut,
am si eu 2 intrebari:
1. M-am intors recent din Viena unde am luat 3 amenzi de cite 21 de euro fiecare pentru parcare ilegala, pe care nu le-am achitat. Este posibil sa le trimita la Bucuresti, avand in vedere ca au notat numarul masinii? Cuantumul acestora creste daca nu sint achitate in timp util? Dupa cat timp se prescriu? Ce se intimpla daca nu ridici recomandata de la posta?
2. La 10 km de Nadlac in Ungaria am fost oprit pentru ca am depasit la terminarea liniei continue, deci pe linie intrerupta. M-am certat cu militianul ungur pentru ca nu a fost in stare sa-mi arate unde se termina restrictia de depasire interzisa pe care ei o pusesera in urma cu vreo 2 km. Deoarece nu mi-a scris nici o amenda pe loc, doar amenintindu ma ca o trimite prin posta, credeti ca exista vreo mica posibilitate chiar sa o si faca?
Multumesc
bh07xyk
Pct 1 este offtopic aici, intreaba in topicul de Austria. De dragul conversatiei, daca nu ai apucat sa le platesti acum, uita-te pe ele ce metode alternative de plata sunt mentionate. Daca nu resusesti, suma pe care le-o datoreaza proprietarul masinii tale va creste in timp. Cum anume ar putea ei executa o asemenea datorie sunt curios si eu.

2. Exclus.
tiberiu27
Merg sambata in Ungaria la balaceala - cazarea de obicei o iau de acolo- sunt 3 pensiuni dragute langa strandurile din Hajdu.....
Am cautat pe net si am gasit o oferta interesanta:
http://www.booking.com/hotel/hu/in.html?si...964901_410676_0
Mai sunt camere?
Aceleasi preturi le gasesc si la receptie?
CU un card Visa de la Bancpost pot plati?
Multumesc
bh07xyk
Mai sunt camere?
Aceleasi preturi le gasesc si la receptie?

Suna si intreaba.

CU un card Visa de la Bancpost pot plati?
Daca poti plati cu el la benzinarie la noi, poti plati si acolo.

Vacanta placuta!
tiberiu27
as intreba da n-am gasit tel de romania
Si engleza in ungaria- nu-i prea cunoscuta.

2 Jul 2009, 18:33:
ungureste nu stiu. sad.gif
kaspersky
din experienta mea preturile sint mai mici pe net, la receptie vei gasi preturi mai mari. Poti sa-ti faci rezervarea pe net, acolo in mailul de confirmare vei afla daca sint sa nu camere disponibile. Daca faci rezervarea pe net nu platesti, plata o faci la hotel. In cazul in care vrei sa anulezi rezervarea daca o faci prea tirziu te vor taxa. In cazul tau:
QUOTE
Cancellation
If cancelled up to 1 day before the date of arrival, no fee will be charged.
If cancelled later or in case of no-show, the first night will be charged.


Daca vrei sa suni la hotel o poti face, banuiesc ca e cineva pe acolo care cunoaste engleza cit de cit sa te poti intelege.

In legatura cu cardul poti sa suni la banca emitenta sa intrebi daca poti sa-l folosesti afara, dar daca e un VISA mai mult ca sigur ca poti sa-l folosesti. pe pagina hotelului zice ca se accepta: Visa, Euro/Mastercard, Maestro.
merqry
Salut smile.gif

Eu planuiesc cu inca 2-3 masini un traseu de 1118.8 Km(dus) in ultima saptamina din luna cu plecare pe 25:
http://maps.yahoo.com/#mvt=m&lat=46.214376...dapesta&q4=wien


2 nopti Hajduszoboszlo
1 noapte Budapesta
Wien..vedem cu cati bani ramin

Cazare la pensiuni ..campiing...Unde sunt gratare in general

Vre-un amator?
Niste tips & tricks mai actualizate? smile.gif
murfi
Am vrut sa-mi cumpar vigneta on-line cum fac de obicei si dupa ce ca aveau o taxa de emitere a vignetei de 100 HIF acum vor sa subscriu si la un abonament anual de 940HUF doar ca sa pot cumpara vigneta de la ei.

Asa ca pretul vignetei on-line ajunge sa fie aproape dublu.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.