Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sistem Cabasse original
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment
axelinobt
Vreau sa adaug un mic subwoofer la masina * o laguna II 2.2 dci initiale* intrebarile mele sunt urmatoarele :

1. Are cd-playerul original mufa pt subwoofer
2. De unde pot trage cablu ? ( unde gasesc locas sa ma leg de baterie sau sa fac un transformator exp : de la bricheta din portbagaj sa leg statia acolo cu un incarcator de bricheta )


tin sa mentionez e varianta cu gps incorporat si cu changer in portbagaj !
mrkiry
Din cate stiu eu nu are iesire pentru subwoofer.Ai nevoie de un adaptor high-low pe care sa il legi la boxele din spate si din adaptor,pleci cu subwooferul.Corectati-ma daca gresesc.
mihhai
si eu am la laguna mea tot cd plaerul cu navigatie incorporat si ma tenteaza si pe mine o statie si subwoofer... in una din postarile mele este o fotografie cu mufele din spatele playerului, unde pe langa cele de alimentare si iesiri boxe mai sunt inca cateva ... dintre acelea una este sigur pt iesiti pt statie, dar trebuiesc niste mufe speciale ce sunt cam scumpe si se gasesc mai greu...cat despre statie, se leaga direct la baterie cu cablurile ei speciale...
dar sincer, vizavi de mufele din spate, am vazut ca difera de la tunerlist la update list... ma poate ajuta si pe mine cineva, eu chiar nu am reusit sa-mi dau seama... care este de fapt diferenta intre cele 2? ca si functionalitate, specificatii, conectare? de fapt, ce e tunerlist si ce e update list? ms.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.