Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme vopsea
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
naked19
Salut, am si eu o rugaminte la dvs. Imi puteti spune daca voi aveti probleme cu zgarieturile de pisici? Tatal meu are o SN verde, iar in locul unde o tinea pe aceea, am pus eu masina, o SN albastra. Problema e ca masina tatei avea deseori urme de pisica, insa acum am bagat de seama ca au aparut si zgarieturi vizibile. In spatele blocului, unde tin masinile, au mai multi vecini masinile parcate, insa nu au probleme cu pisicile, nu se vede nici macar o urma. Tata a mutat masina lui in alt loc, insa pisicile tot vin la masina lui. Hai ca inteleg, poate s-au invatat pe masina lui, insa pisicile imi zgarie si mie acum masina! Credeti ca este posibil sa fie invatate de cineva pisicile, cu substante/mancare/etc din rea intentie, sa se urce pe masinile mele? Ma exaspereaza deja, spal si eu masina si a 2-a zi este la fel, zici ca a jucat cineva pe ea... urme de labe si praf ... si zgarieturi..
Va rog, vreau sfaturi!

user posted image
nikuniku
vezi ce buni sunt cainii in parcarile de masini
tu ai masina langa un gard,pom si pisicile folosesc masina ta ca pe o,,scara,,
Maskatu
Nu mai lasa masina langa gard 3-4 zile. Vezi ce se intampla.

Daca nu.. exista in comert aparatura cu ultrasunete anti-pisici, sobolani, caini, etc. Google it.
4x4
Nu merita sa te obosesti.

Cat timp nu o zgarie pana la metal lasa-le sa se distreze.
naked19
Doar masina tatalui este langa un gard.. pe noul loc de parcare. masina mea este departe de gard... nu stiu ce naiba le atrage. Intr-o zi am gasit langa masina o pisica, care avea o bucata de carne sau ceva de genul.. Cred ca un vecin bine intentionat le-a invatat langa masina mea, alta explicatie nu gasesc. Ceilalti care au masinile aici, fie ca o au langa gard sau nu, nu au nici o urma de pisica pe ele
Maskatu
O avea careva ceva cu tine si se razbune cu ajutorul "pisicilor". Cumpara o instalatie cu ultra-sunete. smile.gif Exista si de 12v.
naked19
Nu stiu,o sa vad..am testat aparat cu ultrasunete pentru caini, l-am facut cadou unei prietene careia ii este frica de caini si nu prea are efect(decat la 1 din 5 caini), deci ma cam indoiesc despre eficienta celui de masina, si mi-e sa nu dau banii aiurea. Am inteles ca exista si solutii anti-pisici si caini pe la raioanele speciale pentru animale in carrefour.. Va multumesc pentru raspunsuri. Va tin la curent:))
dannygambino
ia gogule cea mai ieftina solutie.... niste piper boabe fiert bine in apa chioara (fa-le un ceai), pui intr-un pulverizator din ala de geamuri zeama si ia sa vezi ce placeri o sa aibe nasucul lor ala fin wink.gif o sa se inghesuie .... sa fuga smile.gif

p.s. face bine si la cateii de-ti uda rotile pe unde o prind
naked19
o sa incerc varianta ta danny biggrin.gif
naked19
dannygambino m-ai salvat cheers.gif vad ca nu mai am nici o urma, ceea ce e un record smile.gif) inainte nu rezista mai mult de 2 ore pana era calcata in picioare..
sorinnx2
Se aplica pe masina ce a spus dannygambino ? Nu ataca vopseaua cumva sau ceva ?
naked19
ce rau poate sa faca o apa cu putin piper? eu asa am rezolvat, nici o urma de fiare pe masinuta biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.