Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intalnirea cluburilor DRUM BUN Romania - Polonia
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
Pages: 1, 2, 3
adifulful
Detalii cu privire la organizarea evenimentelor, Intalnirea cluburilor DRUM BUN, pasionatilor de autoturisme Dacia. Primul eveniment va avea loc in Satu Mare in intervalul 5-7 iunie 2015 iar urmatorul in intervalul 3-6 septembrie 2015 la Cracovia -Polonia !
Eu am participat deja, va recomand, ma ocup eu de detalii.. organizarea plecarii in polonia.
Astept intrebarile dvs !

18 Dec 2014, 10:07:
Cateva poze din localul din Polonia !
tunderbird
Intervalele mentionate se refera strict la desfasurarea evenimentului, sau includ si zilele de deplasare de la domiciliu la locul evenimentului?

De ex.: eu ca sa ajung la Cracovia, trebuie sa merg o zi Buc.-S.Mare, dorm la un hotel in S. Mare, dupa care inca o zi pana la Cracovia. Deci daca acele 5 zile sunt rezervate exclusiv evenimentului atunci mie mi-ar trebui pe de-a-ntregul 9 zile disponibile pentru aceasta excursie.
Pe de alta parte, 5 zile la Cracovia, la prima vedere pare a fi un super eveniment, dar cu conditia sa fie foarte bine organizat cu stabilire clara de trasee si rezervari parcare/expozitie de masini, camere de hotel, restaurant/gratar, jocuri de tabara, etc.

Zona Katowice - Kracow este superba, cu o gramada de obiective turistice (printre care si salina Wieliczka cu un standard mult mai ridicat decat al salinelor romanesti), a caror vizitare s-ar completa cu pasiunea pentru Dacia Clasic si ar conduce la reusita deplina a evenimentului.

La intalnirea de la Satu Mare, ce anume se vizeaza a fi cuprins in programul celor 3 zile?

adifulful
Evenimentele au pe langa interesul de a promova pasiunea pentru autoturismul Dacia si prezentatea ( excurisie ) locurilor in care se desfasoara.
Atat la Cracovia cat si la Satu Mare se va face ( ca si in anii anteriori ) excursii prin imprejurimi ( chef, gratar, spectacol artistic etc etc. ) nu numai o simpla parada si atat, Drum Bun se bazeaza si pe promovarea zonei in care se desfasoara evenimentele.
La Satu Mare la prima editie programul a fost atat de diversificat incat nu am avut timp suficient sa marcam totul, totul a fost foarte interesant, de la degustari de palinca ( cei care nu au fost soferi) pana la vizita la cetatile din zona castele, chiar cheful mare l-am organizat sambata seara pe un sit arheologic unde stateam si chefuiam printre cuptoare dacice, case din epoca respectiva etc etc.
Parerea mea ca a iesit si va iesi interesant .....
Billancourt
Ma bucur ca enuziasmul este acoperit de realitate. O organizare buna atrage dupa sine satisfactia participantilor la eveniment. Daca toate vor fi la locul lor anul viitor, imi doresc sa fiu cu voi macar la o intalnire. Insotit de cel batran si cel tanar.
adifulful
Va fi o onoare pentru noi cat si pentru polonezi !
Billancourt
Si pentru noi este o onoare!
remusro
QUOTE(adifulful @ 16 Dec 2014, 17:58)
voi posta mai multe poze cu localul cand le primesc ! In primul wekeend din iunie 2015 va avea loc a doua intalnire a cluburilor DRUM BUN la Satu Mare, unde vor fi prezenti bineinteles si polonezii iar, in primul wekeend din septembrie 2015 are loc intalnirea daciilor in Polonia unde vom fi prezenti si noi. Cine va dori, este timp de gandit am fi onorati sa participati la ambere intalniri. la Satu Mare va tine 3 zile iar in Polonia 5 zile !
*3600 km dus intors Londra-Cracovia... Poate fac o nebunie si vin si eu.
STORMTROOPER
Uite o idee: Vorbesti cu impresarul tau sa-ti programeze/aranjeze un concert la Sala de Concerte a Academiei de Muzică din Cracovia, pui masina pe platforma si o trimiti pana la destinatie, tu vii cu avionul, iar acolo sa te vezi distractie cand vin daciotii la concert in pantaloni scurti si tricouri .Cred ca ai avea sala plina acolo.
Dragos BN-LIA10
QUOTE(remusro @ 25 Dec 2014, 23:03)
3600 km dus intors Londra-Cracovia... Poate fac o nebunie si vin si eu.
*Am sa vad cum i-mi impart concediul si poate dau si eu o fuga deoarece spre avantajul meu am doar 1000 km dus si intors smile.gif
adifulful
ar fi indicat in mare sa incepeti sa imi scrieti cati veti participa la intalnire
in formula aceasta:
George Negrea-dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Billancourt
Salut! Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, septembrie Polonia, 4 persoane. La multi si buni ani!
adifulful
George Negrea-dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, septembrie Polonia, 4 persoane
STORMTROOPER
Intrebare: Pe 06.09.2015 se inchid "ostilitatile" si fiecare pleaca spre casa, sau este ultima zi de "distractie" si plecare spre casa se face incepand cu 07.09.2015??
adifulful
fiecare este liber sa faca ce vrea, dar finalul este in 6, duminica, lunea cam merge lumea la serviciu si pe acolo !
tunderbird
Intalnirea de la Cracovia se suprapune cu evenimentul FIVA "Raliul Carpati Retro", organizat de RCR.
Probabil inca nu este relevant, dar din experienta proprie si a altora, evenimentele reusite iau amploare exponentiala de la un an la a!tul. Cred ca pe viitor ar trebui vegheat mai atent pentru evitarea suprapunerii evenimentelor de importanta majora.
Oricum pentru mine va fi foarte greu de ales, anul acesta wacko.gif... pentru ca as fi vrut sa merg la amandoua sad.gif
STORMTROOPER
@adifulful - Nu te supara pe mine si nu mi-o lua in nume de rau, dar am si eu de spus 2 lucruri:
1. In momentul in care spui ceva de genul: „fiecare este liber sa faca ce vrea” mie nu prea mai imi suna a organizare sau a ceva care sa se desfasoare dupa un anumit tipic. Ca exemplu colegii din Franta, aveau un tipic al intalnirii, un program al desfasurarii „ostilitatilor” pentru fiecare zi. Daca e ca fiecare isi face programul cum vrea, o sa ajungem in situatia in care fiecare merge la Cracovia cand ii permite serviciu/concediul/timpul liber/finantele si incepem sa-i cautam pe acolo pe fanii Dacia din oras, poate dam de ei, poate nu.
2. Eu te-am intrebat din perspectiva unui pasionat care vrea sa participe la eveniment si care sta intr-un oras aflat la mai bine de 1000 km distanta de locul de desfasurare si care pana acolo nu are la dispozitie 1000 km de autostrada pe care sa-i poata face intr-o zi.Crede-ma ca masina mea poate duce atitia km intr-o zi. Te-am intrebat din perspectiva faptului ca intalnirea este la inceputul lunii septembrie cand lumea de obicei revine la serviciul de zi cu zi, din perspectiva faptului ca in Romania majoritatea salariatilor isi iau concediile in lunile iulie-august, si ca unul ca mine care locuieste in Bucuresti, sau poate mai vrea sa vina cineva din Craiova, Pitesti, Constanta, Slatina, etc. Trebuie sa aloce minim 2 zile pentru drum. Una e sa stai la 600 km sa pleci luni dimineata si sa ajungi luni seara acasa, iar martii sa fii la serviciu, destul de proaspat, alta e sa pleci luni sa ajungi marti seara acasa, iar miercuri sa fii fresh, pentru ca angajatorul te ia de proaspat.
Eu asta am avut de spus, sper sa nu va suparati pe mine, iar daca suntem cat mai multe masini din Bucuresti sau din sudul tariiar fi foarte bine.
adifulful
nu am spus nici eu in nume de rau.
Am spus ca ma ocup cu organizarea si plecarea din Satu Mare. Este clar ca nu pot sa oblig pe nimeni sa vina sau sa se intoarca impreuna cu mine, eu voi spune cand mi se vor comunica mai multe detalii, la cat se pleaca.
Privind cautarea pasionatilor, nu trebuie sa exagerezi, doar mergem acolo la un eveniment organizat si nici eu nu sunt pentru prima data la Cracovia, mergem la punct ochit punct lovit.
Eu unul ma intorc duminca, pentru ca lunea voi avea serviciu. Cine va vrea sa vina cu mine in directia Satu Mare, cu tot dragul. Poate sunt altii carora nu le renteaza sa mai vina pana la Satu Mare, drumul fiind mai scurt prin alta parte. ASTA RAMANE LA DECIZIA FIECARUIA.
Anul trecut am mers cu domul Catalin Filip de la Pitesti, dansul a venit la Satu Mare si de acolo am plecat toti, nu ne-am pierdut, ratacit si am ajuns exact unde trebuia si cand trebuia !

3 Jan 2015, 23:29:
QUOTE(tunderbird @ 3 Jan 2015, 19:23)
Intalnirea de la Cracovia se suprapune cu evenimentul FIVA "Raliul Carpati Retro", organizat de RCR.
Probabil inca nu este relevant, dar din experienta proprie si a altora, evenimentele reusite iau amploare exponentiala de la un an la a!tul. Cred ca pe viitor ar trebui vegheat mai atent pentru evitarea suprapunerii evenimentelor de importanta majora.
Oricum pentru mine va fi foarte greu de ales, anul acesta  wacko.gif... pentru ca as fi vrut sa merg la amandoua sad.gif
*


Tu sti, care te atinge mai tare, aceea o vei alege, in viata prioritatiile mereu le alegi.
katalin5
Eu am aprticipat in 2013 la intalnirea DrumBun de la Cracovia si pot sa va confirm ca a fost o intalnire foarte reusita.

La finalul intalnirii, (duminica era) in jur de ora 10 dimineata eu am fost primul care am plecat. Mai era in program o expunere a masinilor in orasul Gorlice(daca nu gresesc), dar avand in vedere ca a doua zi(luni) trebuia sa fiu la lucru, le am cerut scuze gazdelor,le am multumit si am plecat spre casa.

Cred ca la aspecte de genul acesta se referea George(adifulful) in postarea de mai sus, adica daca sunt situatii obiective se poate face rabat de la programul stabilit de organizatori.


adifulful
Domule Catalin, ne vedem anul acesta la Satu Mare si la Cracovia, asai ?
Billancourt
Salut! Faptul ca evenimentul din Polonia suscita interesul pasionatilor doritori de participare la el e un lucru bun, in opinia mea. Este suficient timp sa fie puse toate intrebarile, rezolvate nelamuririle, constituirea unui grup unitar care stie foarte bine programul. De aceea orice intrebare care are legatura cu acestea este binevenita. Consider ca este potrivit sa facem o adunare la Satu Mare, dupa care drumul pana la Cracovia sa-l parcurgem impreuna. Ratiunile pentru care cred aceasta nu mai trebuiesc numite. Ma astept ca in perioada urmatoare cat mai multi dintre noi sa-si anunte intentia de a ni se alatura.
sorin105
Va salut,cred ca voi participa la intalnirea de la Satul Mare,problema sa zic asa este ca pot scapa pe 5 iunie doar dupa ora 14.

Ar fi super daca ne-am strange mai multi pasionati si am plecat dintr-un anumit oras,sau pe traseu sa ne strangem.

Cazare avem?
adifulful
asta este si parerea mea, sa ne adunam toti la Satu Mare si de acolo vom pleca in Polonia.
La intalnirea de la Satu Mare, cazarea si mesele vor fi din partea organizatorilor, 90% ca si in Polonia va fi la fel !
STORMTROOPER
De acord cu intalnirea la Satu Mare si plecarea in coloana de acolo catre Cracovia. Este mai bine si mai frumos asa.Sa aratam ca suntem cat de cat organizati.
adifulful
QUOTE(STORMTROOPER @ 4 Jan 2015, 13:04)
De acord cu intalnirea la Satu Mare si plecarea in coloana de acolo catre Cracovia. Este mai bine si mai frumos asa.Sa aratam ca suntem cat de cat organizati.
*


Asa va fi, sper ca vom avea ocazia sa discutam mai multe fata in fata la intalnirea de la Satu Mare, va fi un eveniment interesant garantez !
katalin5
"Domule Catalin, ne vedem anul acesta la Satu Mare si la Cracovia, asai ? "
Cu siguranta voi participa, te rog sa ma treci pe lista.
multumesc
adifulful
da-mi detalii? domnule Catalin cate persoane si daca la amandoua
tunderbird
QUOTE(STORMTROOPER @ 4 Jan 2015, 13:04)
... plecarea in coloana de acolo catre Cracovia. Este mai bine si mai frumos asa.Sa aratam ca suntem cat de cat organizati.


Ehee, mersul in coloana este un test esential de organizare si disciplina.
Bineinteles, depinde foarte tare si de numarul de masini... una este sa fie doar patru masini, alta este sa pastrezi intreaga o coloana de patruzeci de masini.

Anul trecut la Chisinau, toata viata mea de sofer (si nu sunt deloc putini ani...) n-am fortat galbenul si trecut pe rosu cat am fost nevoit sa o fac acolo intr-o jumatate de zi, in ideea de a se pastra cat de cat o coloana asa zis organizata! blink.gif
Billancourt
Ideal este ca acela dintre noi care stie cel mai bine drumul pana la destinatie sa ne fie antemergator. Tot el este cel care trebuie sa fie cu grija pentru ce se intampla in spatele lui, de asa maniera incat coloana sa ramana compacta. Dupa traversarea intersectiei pe ultimile secunde de verde se poate incetini/opri pe prima banda permitandu-le si celorlalti sa se realature coloanei s.a.m.d. De asemenea trebuie ca si ceilalti sa fie disciplinati. In orice caz, idealul este greu dar nu imposibil de atins. Este indicat ca si aceste aspecte sa fie discutate inainte de plecarea din Satu Mare. Este in joc imaginea pe care o aratam de-a lungul deplasarii noastre. Un aspect foarte important,desigur!
tunderbird
QUOTE(Billancourt @ 5 Jan 2015, 19:19)
Ideal este ca acela dintre noi care stie cel mai bine drumul pana la destinatie sa ne fie antemergator. Tot el este cel care trebuie sa fie cu grija pentru ce se intampla in spatele lui, de asa maniera incat coloana sa ramana compacta. Dupa traversarea intersectiei pe ultimile secunde de verde se poate incetini/opri pe prima banda permitandu-le si celorlalti sa se realature coloanei s.a.m.d. De asemenea trebuie ca si ceilalti sa fie disciplinati. In orice caz, idealul este greu dar nu imposibil de atins. Este indicat ca si aceste aspecte sa fie discutate inainte de plecarea din Satu Mare. Este in joc imaginea pe care o aratam de-a lungul deplasarii noastre. Un aspect foarte important,desigur!
*Este atat de simplu de inteles!
Si atat de greu de respectat!... mai ales atunci cand ai sangele fierbinte, benzina buna, drumuri impecabile si numar mare la pantof. smile.gif
Billancourt
Eu sunt convins ca odata numite cateva conventii ce trebuiesc asumate si respectate, aceasta deplasare impreuna va fi o delectare. Ca mai apoi, dupa ce totul se va fi terminat, povestea sa fie una placuta. Astept cu nerabdare trecerea lunilor!
katalin5
Catalin Filip -dacia 1300 1975 - RO-PL 2 persoane

Cat despre mersul in coloana, pe distante lungi si mai mult de 3-4 masini, asa cum mentiona si Daniel, e dificil si obositor.
In 2013 am ales un traseu ce nu implica plata taxelor de drum(in H si SK) deci drumuri prin localitati, mai inguste, cu avantajul ca aveau un trafic mai lejer, dar dificil de circulat in coloane lungi. O solutie ar fi regruparea in diverse puncte de pe traseu dinainte stabilite.
Oricum pana in septembrie mai e destul timp si cu siguranta vom gasi solutii pentru toate problemele astfel incat sa avem o drumetie si o intalnire reusita.

tunderbird
QUOTE(katalin5 @ 3 Jan 2015, 23:54)

    La finalul intalnirii, (duminica era) in jur de ora 10 dimineata eu am fost primul care am plecat. Mai era in program o expunere a masinilor in orasul Gorlice(daca nu gresesc), dar avand in vedere ca a doua zi(luni) trebuia sa fiu la lucru, le am cerut scuze gazdelor,le am multumit si am plecat spre casa.
Si cat ai facut pana la Pitesti?
katalin5
in jur de 16-17 ore(mai e si o difertenta de 1 ora intre Pl si Ro), am ajuns luni la 3 dimineata. Distanta Pitesti Cracovia este aprox 1000 km(prin Zalau - Satu Mare), dar la intors am avut avantajul ca am plecat din locatia unde s-a tinut efectiv intalnirea(Krempna) si de aici sunt in jur de 850 km pana la Pitesti. Am condus aproape continuu, ghidat de harta (in H si Sk) cu mici opriri. Am avut si o pana de cauciuc provocata de niste "haiduci" undeva intre Turda si Alba Iulia, de care am scapat sunand la 112.
Ov
zic si eu, nu dau cu parul biggrin.gif
Organizatorii ar trebui sa faca un drum de recunoastere inainte si sa faca un roadbook printat care sa-l dea tuturor participantilor. Cronometrati timpii de plecare si diferite puncte interesante de oprit pe traseu (pauze, regrupare, expozitii, vizitare). Stabiliti o ora de plecare si timpi comuni (generosi si de forma [timp de start] + [timp intermediar]) de regrupare in fiecare punct. In felul asta n-aveti cum sa va pierdeti wink.gif
iustin_uap
QUOTE(tunderbird @ 5 Jan 2015, 20:07)
Este atat de simplu de inteles!
Si atat de greu de respectat!... mai ales atunci cand ai sangele fierbinte, benzina buna, drumuri impecabile si numar mare la pantof.  smile.gif
*Din ce-am vazut la paradele la care am asistat la Cluj, coloanele erau stricate de ceilalti participanti la trafic care se interpuneau fara nicio jena, iar astora n-ai ce sa le faci.
tunderbird
QUOTE(katalin5 @ 6 Jan 2015, 10:09)
Am avut si o pana de cauciuc provocata de niste "haiduci" undeva intre Turda si Alba Iulia, de care am scapat sunand la 112.
*Cum adica? blink.gif


QUOTE(iustin_uap @ 6 Jan 2015, 11:05)
Din ce-am vazut la paradele la care am asistat la Cluj, coloanele erau stricate de ceilalti participanti la trafic care se interpuneau fara nicio jena, iar astora n-ai ce sa le faci.


Asta nu-i chiar asa grav... in coloana nu poti merge cu viteza prea mare... cei care se interpun vor sa depaseasca coloana din aproape in aproape... nu vor strica coloana daca sunt lasati sa depaseasca mai departe... dar asta presupune mai multa atentie la oglinda retrovizoare si mai mult calm si toleranta din partea tuturor. smile.gif
Nu vorbim de cazul paradelor, unde "intrusi" de tipul asta strica de-a dreptul totul.
adifulful
George Negrea-dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, septembrie Polonia, 4 persoane
Catalin Filip -dacia 1300 1975 - RO-PL 2 persoane

( Anul trecut am comunicat prin statii mici de mana, eu sunt de parere ca nu ne putem pierde, unu care stie drumul in fata dotat cu statie si altul deasemenea dotat cu statie in spate si nimeni nu se pierde, va sigur, asa am facut in Polonia unde am fost destul de multi in coloana cu polonezii. Daca se vrea sa se pastreze coloana se poate, noi in Cracovia, oras foarte aglomerat am reust, sunt de parere ca pe trase, acesta fiind un traseu prin sate unde foarte putine masini circula ( eram aproape numai noi pe drum) nu prea ne putem rupe. )
adifulful
Cei care sunt din Satu Mare, sau imprejurmi, ne intanlim saptamana ce vine, in data de 27 in Satu Mare la o sedinta pe tema intalnirii de la Satu Mare si plecarea in Polonia !
cine are orice fel de intrebare, numarul meu de telefon este 0751023411
adifulful
https://www.facebook.com/groups/1543228459288659/
Care doriti va puteti inscrie in acest grup pentru a comunica despre evenimentul de la Satu Mare
adifulful
va rog ca cei interesati sa postati numele si nuamrul de persoane DIN TIMP pentru ca sa pot sa fac rezervarile necesare. VA ROG MULT ! ! excl.gif
adifulful
Un reportaj despre noi, iubitorii de DACIA
http://www.nordvest-tv.ro/stiri/dragostea-fata-de-dacia/
tunderbird
Bravo dom'le! Cata seninatate si cat de naturali sunteti cu totii (inclusiv seful circulatiei)!
Se vede pasiunea curata, de la o posta!
Toata admiratia! worship.gif
Billancourt
Salut! Felicitari! Abia astept sa te cunosc personal!
adifulful
La fel placerea va fi reciproca !
adifulful
George Negrea-dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, pl, 4 persoane
Catalin Filip -dacia 1300 1975 - RO-PL 2 persoane
Pobozsnyi Lorand - dacia 1300- 1980 - Ro 2 persoane
WOB - dacia 1300 din 1977 - ro 2 persoane
adifulful
George Negrea-( Satu Mare )dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, pl, 4 persoane
Catalin Filip ( Pitesti ) -dacia 1300 1975 - RO-PL 2 persoane
Pobozsnyi Lorand - ( Cluj )dacia 1300- 1980 - Ro 2 persoane
WOB - (Maramures) dacia 1300 din 1977 - ro 2 persoane
Hotea Danut ( Maramures) - dacia 1300 - ro 2 pers
CEZARCT82CEZ
POPESCU CEZAR (CONSTANTA) DACIA 1300 1979 DOAR IN POLONIA 2 PERSOANE
STORMTROOPER
Dragos M. - Dacia 1310 1987 - Polonia - 2 persoane
adifulful
excl.gif ( MENTIUNE ) - costurile deplasarii cazarii si mancarii in Polonia nu sunt asigurate,[U] acestea sunt valabile doar pentru intalnirea de la Satu Mare din perioada 5-7 iunie
George Negrea-( Satu Mare )dacia 1300 1976 - RO-PL 4 persoane
Dragos Macovei, Dacia 1300 1975, pl, 4 persoane
Catalin Filip ( Pitesti ) -dacia 1300 1975 - RO-PL 2 persoane
Pobozsnyi Lorand - ( Cluj )dacia 1300- 1980 - Ro 2 persoane
WOB - (Maramures) dacia 1300 din 1977 - ro 2 persoane
Hotea Danut ( Maramures) - dacia 1300 - ro 2 pers
POPESCU CEZAR (CONSTANTA) DACIA 1300 1979 DOAR IN POLONIA 2 PERSOANE
Dragos M. - Dacia 1310 1987 - Polonia - 2 persoane
adifulful
Va rog ca pana in data de 20 aprilie sa imi confirmati participarea la evenimentul de la SATU MARE, astfel cei care nu se incadreaza vor suporta cheltuielile de cazare si masa, multumesc !


14 Apr 2015, 13:54:
este gata si sigla evenimentului !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.